dilluns, 18 d’octubre del 2010

A LA MODA




S’ha posat de moda en els diferents comentaris als blogs (això si, comentaris anònims és clar), fer travesses sobre el que pot passar a l’Agrupació a les properes eleccions municipals. Fins i tot algún periodista fa referència al trencament de l’Agrupació i fa menció a no sé pas quins problemes per formar les llistes. Naturalment, no dona fons fiables, és més no dona cap font. Naturalment tothom diu el que vol, però ningú demostra res.

El més sensat seria callar, fer orelles sordes i passar per alt aquesta mena de comentari que nomes vol distorsionar i fer soroll (allò de: difama que algo queda), però he pensat que calia donar una resposta per respecte a totes aquelles persones que en el seu dia van confiar amb nosaltres i a tots aquells que dia a dia demostren que, calladament, encara estan amb l’Agrupació.

L’objectiu principal és en Juan Pérez, segon de la llista de l’Agrupació i actual Regidor de Serveis. Que sí anirà amb els socialistes, que si ara toca anar amb CiU, que si ara formarà part de les llistes del GiT, que si ell i jo no ens parlem...i un grapat de coses més.

Com dic cap d’aquests arguments estan demostrats i, malgrat que sé que el que jo pugui dir de poc servirà als messies i profetes (els mateixos que deien al maig del 2004 que l’Agrupació estava morta i, mira per on, va treure dos Regidors), passo a dir alguna cosa al respecte.

1 )A l’Agrupació no hi ha problemes de candidatura per la senzilla raó que encara ningú ha parlat d’aquest tema, ni en les juntes ni en cap lloc.
2) Tal i com diuen alguns resaviats d’altres partits, és massa aviat per iniciar aquest debat, i l’Agrupació vol esperar a inicis d’any per obrir la discussió interna de les llistes electorals: primer cal saber si s’ha de donar o no un tomb a la política actual o bé fer un gir important; segon s’ha de debatre la nova Junta que ens ha de portar a fer propostes amb noms i cognoms; tercer s’ha de donar entrada a possibles nous membres i conèixer la seva posició davant del futur polític de Torredembarra
3) En Juan Pérez és el nostre Regidor i ho serà fins que ell ho digui, i de moment mai, repeteixo mai, ha dit res a l’Agrupació ni a la seva direcció (de la qual ell és el President) si està o no descontent ni de si vol marxar o de si és vol quedar. Creiem que és un home prou important com per tenir en consideració la seva opinió, la qual serà, com ha estat fins ara, escoltada i respectada atentament, que no vol dir pas discutida. En qun a que ell i jo no ens parlem millor no parlar per absurd i fals.
4) És voluntat de l’Agrupació i dels 7 membres que configuren la Junta actual de seguir treballant vers el poble de Torredembarra, amb els nostres èxits i fracassos, amb els nostres encerts i desencerts.
i 5) Estarem presents a les properes eleccions amb l’experiència de dos anys de mandat i dos a l’oposició. I això, us ho ben asseguro, l'ordre no serà tema de conflictes interns excepte per aquells escaladors, trobadors i mal aconsellats o els que defensin interessos que res tenen a veure amb la ciutadania i al poble de Torredembarra.

Sé que la “discussió” seguirà oberta en el sí dels blogs, ho entenc amb els anònims i amb la gent de carrer, no amb aquells que publiquen als diaris informacions sense tenir ni tant sols la preocupació de preguntar a l’origen de la notícia. Potser és massa feina, potser nomes fan el que se’ls hi mana, o senzillament estan massa allunyats de la realitat torrenca, i ho dic amb tot el greu del mòn.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Seria bo per a tots poder veure't a tu a la llista, en un lloc destacat. A tu i a altres similars en d'altres llistes. Per el bé de Torredembarra

rafael ha dit...

Querido Jordi..para hacer este escrito en nombre de la Agrupacion, le has comentado algo a tu presidente de partido??.
Te ha dado permiso Mª Dolors??
Lo has comentado con la actual junta?..o es una iniciativa tuya y a solas??.
bsitos

Anònim ha dit...

És molt trist veure que en diferents blocs de política i/o opinió de la Torre es posen a caldo els polítics i ciutadans anònims entre ells.
Sr. Solé, jo no faria cas de comentaris i xafarderies que corren pels blocs, pq senzillament són això, xafarderies, especulacions, etc. per enrarir més l'ambient.
Sobre un tema q tb. es parla, i ho dic en el seu bloc, pq pensó que potser no s'insultarà el meu comentari o es contestarà amb una grolleria, el tema és, si tant malament ho estan fent des de l'ajuntament i tant forat com diu, i tantes històries irregulars, doncs caram menys xerrar i més actuar, s'agafen les proves i es porten a fiscalia i punt final. Ja faran ells la feina que calgui fer, però anar degradant la imatge dels polítics en general em sembla força trist, pq quan arribin les eleccions, els ciutadans/nes, a qui haurem de votar si representa que tots són dolents i tots ho fan malament???
Res més, reflexions en veu alta d'un ciutadà cansant de llegir descredits amunt i avall..dels blocs (compte que no del seu.)
Gràcies

Anònim ha dit...

Jo crec que el que tens que fer, esser mes clar i deixar de enganyar a la gent. L'altre cosa es el que tu voldries que fos el que tu escrius.

La informació que hi ha per el carrer de la desintegracio de L'Agrupacio es donada per el vostre president.

Salut

Anònim ha dit...

Al ultimo anonimo:

Si es como dices porque se calla cuando va a las reuniones de l'Agrupació como presidente?

Porquè no se lo comunica a la Junta?

Porqué no habla claro.?

Sencillamente porque nada de eso es cierto.

Y que sea Juan quien hable !!!

Anònim ha dit...

Al anonimo del 19 de octubre a las 12.08:

Demuestra que en este escrito esta engañando a alguien el Sr. Solé


Sino puedes mejor es callar

Anònim ha dit...

Jo crec que teniu un problema greu dins de del vostre grup i no sabeu com solucionar-lo, perque es greu.

Tu coneixes molt be al Juan i saps que ell no diras res dins del grup, pero fora si quen en parla.
Tu com bon politic sempre tires pilotes fora.
Com vols esser creible??
Salut

Anònim ha dit...

No deja de sorprenderme, amigo Jordi, que siempre afrontes los problemas y las discusiones a pecho abierto para que despues tengas que leer cosas como: engañas, que tirás pelotas fuera y un sinfin de acusaciones que cuando leo tus escritos no llego a entender. Yo estoy censado en Torredembarra y vivo aquí desde hace aproximadamente unos cuatro años, me interesa la política y pienso que tu eres de los que me han demostrado tener constancia, ideales y sobretodo buena fe, demasiada buena fe. A ti te acusan de engañar, cuando algunos miembros de la actual oposición son bien recibidos y nunca se les pone en duda sus comentarios ni sus desplantes a la ciudadanía, porlo que llego a la conclusión que son gentes pertenecientes a dichos partidos los que siembran dudas y potencian el descredito entre tus filas.
Sinceramente, después de leerte desde hace ya mucho tiempo, al fin he decidido escribirte (nunca lo hago) y lo he hecho para decirte que intentaré ponerme en contacto contigo para saber si puedo ayudarte en el proyecto de la Agrupació.
Estoy pues de acuerdo con aquellos que piensan que cuando más te atacan más seguidores tendréis, ya que sus argumentos no se aguantan por ningún lado y, a pesar de tus críticos, decirte que sigas escribiéndo, que gracias a ti muchas veces clarificas la situación de Torredembarra.

Un abrazo y espero verte muy pronto.
Como tu dices: siempre hacia adelante

José R.

Anònim ha dit...

Que rabia te tienen algunos, Jordi.

No sé como aguantas.

Un abrazo a ti y a Juan desde Clará

resnoesmesqui ha dit...

Voldria recodar a tots que aquest blog no publicará cap comentari que fomenti l'insult ni desqualificació cap a cap persona, ja es tracti de l'Agrupació, del Govern o de la oposició.
Ho dic per aquests anònims que pensen que tot si val en política.

Per tant no cal anar als blogs dient que jo censuro.

Una abraçada i sempre endavant a tots

Anònim ha dit...

AlSr. Jose R. como se nota que no los conoces, a la gente se la conoce por sus echos y no por sus escritos
Salut

Anònim ha dit...

Si JR son tan malos tan malos, que hasta hacen cosas bien

Como se nota que no los conoces. Yo te recomiendo que sigas tu instinto que seguro no te fallaran, digan lo que digan los agoreros.

Ah, listo, "Hechos" va con H, de....

Powered By Blogger