dimarts, 2 de març del 2010

L'ESCRIT DE...................

Hi ha tantes coses que ens costa d’entendre. Al menys a mi. Clar que darrerament porto un embolic de mil dimonis. No es estrany no us penseu, ja que de tant en tant em dona per preocupar-me molt com de cop penso: i que hi puc fer jo?. Aleshores és quan me’n ric . Que més puc fer?. I vostè, que faria?

Hi ha tantes coses que em costa fins i tot pensar que la coherència existeix.

Ara, per la Regidora que ja no està al Govern però que, segons diu ella, gràcies a ella hi ha govern, diu què aquest Govern és el més dretà que mai ha existit i existirà a Torredembarra. Ai carai!. Quines coses que té la vida. O sia, que ella va ser la gran propulsora, segons ella, del Govern més de dretes que mai tindrem. Li hem d’agrair?. Home, de dretes sí és. Al menys els partits que formen part, molts d’ells i elles, son de dretes de tota la vida. Fins i tot un d’ells (dels governants- és de la dreta insensible amb Catalunya, diuen i dic. Ai, la dreta i l’esquerra !. Penso com aquell que el més important és no ser......... I ja veieu, com està el pati.

Hi ha tantes coses que em costa, fins i tot donar crèdit allò que llegeixo.

Miro un blog i em diu que les bufetades van molt repartides. Allò que sempre ens quedava com a tapat ara surt a la llum. El Blog de l’amic Carles Fuxet s’ha convertit en un camp de batalla que ells, nomes ells, semblant implicats. Imagino que amb el dit aquell de: la roba bruta....; ja sabeu. Però que passa?, quins "pim pam pum" més republicans que es fot l’esquerra.. Ai, l’esquerra i la dreta !. Segueixo pensant que el més important és no ser .........

I ara també “pim pam pum” a la llar d’avis. “Más madera que es la guerra”, deia el meu estimat Grouxo. Les entitats, entenc, han de ser independents i quan els polítics hi fiquen la mà: “marramau”, deia el gat. No sé que passa, ni ho entenc del tot. Uns diuen que per culpa de CiU, altres que si de ex del PSOE (perdó PSC?). Sigui com sigui és el tripijoc dels disbarats. Pobres avis i avies que vivien tant feliços. O no. Curiós, CiU i PSC?. Ah i la Regidora que , diu que gràcies a ella, hi ha un Govern de molta dreta. Ai, la dreta i l’esquerra!. Sí, si, n’estic segur, el més important és no ser ................

Per cert. Sembla que el rosari resat/realitzat/orat/predicat en el Ple per part d’un membre (una) del PSC no comptava amb la benedicció del grup. Al menys de tot el grup. Ja veus, torna a ser curiós. Ja se sap, és la autonomia de l’esquerra. Ai, l’esquerra i la dreta !. Prefereixo no ser...........

Ah, i ho diu un d’esquerres. Mira que en soc ...................!.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Li recordo a vosté que, el sue Grup també esta al equip de govern gracies a la Regidora que vosté fa esment, al seu dia a vostés ja els hi va nar be que fops una "transfuga".

En quan a la llar dels Jubilats, que per el que sembla es una font mol important de vots, li recordo també que el Regidor del seu grup el diumenge per la tarda també hi era, que hi pintaba... espero que m'ho expliqui.

També m'agradaria que m'expliques que ha passat dins la regidoria de Urbanisme aquest mes que la titular estava de vacances.

Salut,

Jordi Solé ha dit...

Benvolgut anònim /a (segur que "a"):

M'agradat molt que fes publicitat del meu blog a altres blogs. ës d'agraïr tanta dedicació i perdua innecessaria de temps, ja que, com vosté veu, jo he publicat el seu escrit.

Punt 1) D'acord. Jo no he dit el contrari.
Punt 2) Li hauria de preguntar a ell. Jo no el controlo.
Punt 3) Li desitgo unes bones vacances ja que son merescudes. Vosté, estimat/da anònim/a no fa mai vacances?.

Sempre endavant i sort en la seva nova cursa `política

Jordi Solé

Anònim ha dit...

Sr. Solè, com sempre respostes sense cap funament, com es nota que quan ens toca a nosaltres tirem pilotes fora, ara be criticar als altres partits no costa res de res, que es el que vosté acostumbra a fer

jordi solé ha dit...

Quines pilotes parla?

Que vol que li contesti.

Qué en Juan Pérez no hauria de haver anat a la Llar, ell sabrà, que vol que faci jo, el persegueixo per la Torre?. Ja ho fa vosté pel que veig

Que vol que li digui, que la Regidora d'Urbanisme fa malament en marxar de vacances quan jo ho trobo be i normal?

Qué vol que li digui, que l'Agrupació forma part de l'actual govern i que gràcies a vosté estem al govern. Dons si, i què?.

Parli clar i deixi d'insinuar i digui quelcom important.

Gracies i sempre endavant, amiga

Anònim ha dit...

Sr. Jordi Solé, Em sembla de molt malt gust que es posi amb els deficients mentals que mereixen tot el respecte i els utilitzi per fer política. La veritat no m'ho hagués pensat mani de vosté que considerés a les persones amb deficiencia psíquica com les persones d'ultim eslabó i s'enrigués a la cara d'ells d'aquesta manera.

Jordi Solé ha dit...

Imagino que ho diu per haver utilitzat el mot “idiota”, li diré que idiota ve de “idiòcia “ que el diccionàri ho defineix de la següent manera:


Estat de dèficit d’intel•ligència en què l’individu posseeix una edat mental que no sobrepassa els tres anys, i no pot comunicar-se per la paraula ni comprendre les expressions dels altres.

No ha estat mai en el meu pensament ofendre a ningú, més que a mi mateix. Si pel contràri algú o alguna s’ha sentit ofès, demano perdó, però no crec que ningú cregui que he volgut utilitzar aquest terme de manera ofensiva.

Per cert no cal que la meva estimada anònima vagi publicant a tots els blocs allò que em vol dir a mi. Però insisteixo: gràcies per la publicitat.

De tote maneres crec que el seu comentari és de molt mal gust.
I ací dono per tancat aquest debat sense sentit.

Anims i sort en la seva vida

Anònim ha dit...

El meu fill té uns graus de deficiència i sens dubte té més nivell que vostè en moltes qualitats com a persona, per tant no s'hi posi Sr. Solé

Anònim ha dit...

Posar-se amb els deficients.... quina barra!!!! ni que li demane'm que ens apradrinin com el seu bon amic va dir.

Anònim ha dit...

Jordi que a Esquerra estem molt trenquils i no hi ha cap embolic ni mal rollo.
No se qui amb qui se les fot, ja saps que hi ha gent que es especialista en embrutar la roba i a vegades no és ni seva.
O sigui alló que diuent: yo me lo guiso y yo me lo como!!!!
Ens veiem...
Montse.

Anònim ha dit...

Sr. Solé,

Crec que de quan en quan fer una autocritica, sobre toto de les accions del seu partit, diria molt mes de vosté.

jordi solé ha dit...

És més que evident que la meva intenció esta molt lluny de les acusacions que s’estan fent. És evident que res més lluny en el meu pensament que ficar-me en persones que pateixen deficiències. Res més lluny d’ofendre. Res més lluny que insultar, res més lluny que tot el que esteu dient. El més greu és que ho saben, saben de sobres que jo mai faria servir aquest mot per parlar de persones que mereixen el meu reconeixement i la meva estima i apreci.
Perdó per endavant i rectificat l’escrit. Posin vostès el qualificatiu que més vulguin.

Senyorita PEPIS ha dit...

Jordi, no et deixis rebentar les teves expressions per uns anònims que per norma soleixen ser sempre els mateixos. Gent amb autèntics problemes de relacions humanes que necessiten de la intitimitat per deixar anar els instins mes baixos. Hi ha qui es masturba davant de la pantalla (saludable fins i tot), i hi ha qui es dedica perturbar la dignitat de les persones.

I es que hi han masturbats i de Cal MAS-TURBAT

Atentament, Senyorita PEPIS

Anònim ha dit...

Estoy completamente de acuerdo con el último comentario. Jordi no se merece esto. Es más nadie al leer este escrito ha podido pensar que ha intentado humillar o burlarse de nadie. Han buscado los tres pies al gato y lo han proclamado por diferentes blogs para intentar desacreditarle.

Montse, estaréis tranquilos pero no veas las de hostías que le dáis o le dan al Carles, un buen tío, por cierto.

Un abrazo y besos

JMR

Anònim ha dit...

Has hecho mal auto censurandote. Como dice el anonimo anterior sólo buscaban tu despretigio. No deberías entrar en este juego

Te felicito por tus escritos y espero escribas mas a menudo.

Ah, decirt que lo que has hecho sí demuestra que tienes más calidad humana que muchos.

Un saludo

Anònim ha dit...

Jordi, com tens el pati.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Powered By Blogger