dilluns, 7 de maig de 2007
CANDIDATURA A LES ELECCIONS MUNICIPALS '07 DE L'AGRUPACIÓ1) Mª Dolors Toda Esteve. Vaig néixer a Torredembarra en una família pagesa, fa 46 anys. Sóc mare de tres filles. Llicenciada en Dret per la UNED, desde 1.985 exerceixo l’advocacia a l’especialitat de Dret Civil, Mercantil i de Família. M’agrada la jardineria (possiblement pels meus orígens), el cinema i també viatjar per veure i intentar entendre la vida d’altres cultures. Desde 2003 participo a la vida política a Torredembarra com Regidora de l’ Ajuntament, actualment a l’oposició com regidora independent no adscrita a cap partit. l’AGRUPACIÓ: un bon equip al servei de Torredembarra.


2) Juan Pérez González . Tengo 51 años, soy soltero y vivo en Torredembarra desde hace unos diez años. Resido en la urbanización de Montclarà desde el año 2000. Soy fundador de la Asociación de Vecinos de Montaclarà. Trabajo en la Administración Pública desde el año 1973 y he participado activamente en la actividad sindical en la Generalitat de Catalunya: fui responsable de negociación del Convenio Colectivo y Presidente del Comité Intercentros del Departamento de Justícia. Participé en la actividad sindical durante dos legislaturas, colaborando en la renovación de nuevas fuerzas sindicales. A principios del año 2006 decidimos crear L’AGRUPACIÓ, de la cual soy Presidente. Ahora es la verdadera alternativa participativa ciudadana. Hemos hecho mucho hasta ahora pero falta mucho más que hacer y juntos lo conseguiremos.


3) Isabel Acosta Rodriguez. Soy psicóloga y desde hace más de 15 años ejerzo mi profesión en diferentes ámbitos. Tengo un hijo y desde siempre me han preocupado de manera muy especial las áreas de educación, bienestar social y familia (infancia, adolescencia, adultos y nuestros mayores). Estoy convencida de que son los grandes pilares en los que se debe sustentar nuestra sociedad. Creo que en Torredembarra se puede trabajar intensamente en estas áreas porque nuestra gente necesita la atención que hasta ahora no se les ha dado. Estoy orgullosa de pertenecer a l’AGRUPACIÓ porque hay una enorme sensibilidad hacia los mismos temas sociales que tanto me preocupan. Por eso confío plenamente en nuestro equipo. Esa sensibilidad es la semilla para que tengamos un ayuntamiento pendiente de las personas, sus circunstancias y su bienestar.


4) Jordi Solé Flores. Sóc fill de Mollet del Vallès (Barcelona), estic casat i tinc una filla i un fill nascut a La Torre. Vaig exercir de periodista durant molts anys essent fundador de l’Emissora Municipal de Mollet del Vallès i de Montornès. També vaig dirigir Ràdio Sant Feliu de Llobregat. Vaig ser director de publicacions del CEUMT i Regidor ara fa 25 anys a La Llagosta. Actualment visc a Torredembarra, crec en la participació i la democràcia per damunt de tot. A l’ AGRUPACIÓ sabem que cal millorar moltes coses i volem fer-les juntament amb vosaltres.


5) Juan Velasco Farré. Tinc 23 anys i vaig néixer a Barcelona, però he viscut a Torredembarra tota la meva vida. Estic solter i practico l'atletisme des dels 8 anys. Fins i tot he arribat a guanyar algun campionat de Catalunya i d'Espanya. Formo part de l'AGRUPACIÓ perquè crec que les seves idees són noves i coherents. I perquè t’escolten i tracten de trobar solucions als problemes. Dins de l'AGRUPACIÓ formo part de l'Executiva i també presideixo la Plataforma Juvenil creada a partir de les inquietuds de molts joves que, com jo, volem participar aportant idees i punts de vista que gairebé mai no es tenen en compte.


6) Oscar Núñez Sanz. Tinc 43 anys, estic casat i tinc dues filles precioses. Vaig néixer a Barcelona, però visc a Torredembarra des de els 12 anys, és a dir, porto 31 anys ací. Treballo al ram de l’Hostaleria com a comercial, i des de sempre he treballat per alló que crec és el millor per la ciutat. I és per aquest fet que estic a la candidatura de l’Agrupació. Sé que treballarem fort per aconseguir els nostres, que també son els vostres, objectius.


7) Olga García. Vagi per davant que vaig néixer a Torredembarra i que estimo molt el meu poble i la seva gent. Tinc 35 anys, estic casada i tenim un fill que ja té 8 anys... Soc autònoma, tinc una botiga de llenceria i corsetería. De la Torredembarra que recordo d’adolescent trobo a faltar moltes coses, per exemple els cinemes. Sabien vostès que abans hi havia dos cinemes a La Torre? Trobo a faltar també la pista de bitlles, les guinguetes que hi havia a la platja... Tinc aquesta molesta sensació de què Torredembarra ha perdut amb els anys i que no s’ha treballat per mantenir-la. Si el que tenim no es cuida, acabarà per perdre’s. Hauríem de mimar el poble com a la nostra pròpia casa. Les obres públiques, per exemple, han de fer-se de forma responsable. I amb qualitat. Són diners de tots. I a més, és el poble de tots i es mereix un futur millor. No creuen que val la pena?


8) Maria Zambrano Morera. Nací en Badajoz en el año 1959, y crecí en el seno de una familia numerosa. Llevo 32 años casada y soy madre de 4 hijos. Tenemos una empresa familiar de reciclados de cables metálicos. Cada día me siento más impotente ante las necesidades que tiene el pueblo y no se satisfacen: no tiene nada que ofrecer a nadie, ni parques, ni cines, ni discotecas para la juventud... y para qué hablar de pisos subvencionados.... Es una lástima ver cómo el pueblo pierde el tren de la modernidad frente a otros pueblos de alrededor. Para cambiar esta situación estoy con el equipo de l’AGRUPACIÓ desde hace ya más de un año. Con vuestro apoyo, entre todos mejoraremos nuestra ciudad y daremos ese paso hacia el futuro que Torredembarra está esperando.


9) Ariadna Maturana García. Tinc 23 anys, vaig arribar a Torredembarra a l’any 1999. Ara estic a punt de finalitzar la llicenciatura en Administració i Direcció d’Empreses i treballant a una entitat financera. Les meves aficions son: viatjar, els esports i els animals. Tinc moltes ganes de veure una Torredembarra diferent, ja que desde la meva arribada al poble, encara no he vist cap canvi. Estic segura que l’AGRUPACIÓ és la garantía d’aquest canvi.


10) Anton Alvarez Morello. Tinc 37 anys, estic casat i tinc dos fills (Paula i Marc). Des de fa ja uns anys que visc a Torredembarra, concretament al barri de Els Munts. Sóc comerciant, i com tots, pateixo la poca atenció que des de l’Ajuntament es dóna a tots els que intentem tirar endavant un negoci familiar. Estic convençut que entre tots els companys de l’AGRUPACIÓ farem de Torredembarra una ciutat activa i atractiva, tant pels que venen de fora com els que hi estem viuen.


11) Xavier Abos Ante. Nací en Barcelona hace 38 años, estoy felizmente casado y tengo cuatro hijos. Desde que tengo memoria, siempre veraneaba en Torredembarra y después de casarme decidimos venirnos a vivir aquí. De eso hace ya más de 12 años. Siempre he pensado en cosas para mejorar nuestro pueblo, supongo que eso me viene de mi padre, que se sentía muy implicado en la vida pública torrenca. Desde que contacté con L’Agrupació me he dado cuenta que esas mejoras se pueden llevar a cabo, pero con la colaboración de todos. Sólo pido una oportunidad para demostrar lo que los vecinos podemos hacer por nuestro pueblo.


12) Catalalina Hernandez Coch. Vaig neixer a Tarragona ara fa 49 anys. Estic casada amb dos fills. Fa ja 29 anys els que porto visquent a Torredembarra i tinc un negoci propi al centre de la ciutat. Em preocupa i molt el benestar de la meva familia i la seguretat dels meus. L’AGRUPACIÓ ha el.laborat un bon programa que permetrà treballar en aquest sentit. L’AGRUPACIÓ, és el millor equip per asegurar un bon futur per a tots.


13) Alex Caballero. Nací en L'Hospitalet de Llobregat en 1986. Estudio para acceder a un ciclo formativo de grado superior y anteriormente (2006) me gradué como técnico en electromecánica de vehículos autopropulsados. En la actualidad también compagino la faceta de estudiante con el deporte y la labor de relaciones publicas. Al término de mis estudios centraré todos los esfuerzos para conseguir el título de peritaje y encaminar mi vida laboral por ese campo. Para mí, l’AGRUPACIÓ es el único partido que asume las reivindicaciones de la juventud en Torredembarra y ese es el motivo por el que me presento en esta lista.


14) Anna Nielsen Muñoz. Vaig néixer a Torredembarra l’any 1977 i sóc la gran de dos germans. Els meus pares em van inculcar l’afició per la música i em van apuntar a solfeig i a piano, estudis que vaig realitzar fins els 18 anys. Titulada com a Tècnic Especialista Administratiu (FPII), també vaig estudiar la carrera de Mestre Especialista en Llengua Estrangera (anglès) a la universitat Rovira i Virgili. Mentre estudiava, treballava, i quan tenia 25 anys a l’any 2.003 vaig obrir la botiga. Em vaig casar amb un noi de la Riera de Gaià i actualment sóc comerciant. Sé que l’AGRUPACIO farà molts esforços per tirar endavant el comerç de la nostra ciutat.


15) Ivan Giral García. Tinc 20 anys, sóc de Torredembarra de tota la vida. Visc en un barri que generalment no ha estat gaire reconegut pels estaments polítics, el barri de Sant Jordi. Em sento orgullós del meu poble i a través de la Plataforma Juvenil de l’AGRUPACIÓ confio en treballar per a tots els veïns i sobre tot, pels joves del poble. Actualment estudio un grau superior d’Automoció, i estic segur que aconseguirem l’objectiu de què l’Ajuntament tingui en compte als joves del poble. L’AGRUPACIÓ ja ho fa i confio plenament en continuar aquesta tasca perquè és apassionant i a més, molt útil.


16) Francisca Rojas González. Hace 35 años que empecé a venir por Torredembarra desde Barcelona, donde nací. Me instalé definitivamente en esta ciudad hace ya 13 años. Actualmente soy jubilada, tengo tres hijas, dos yernos, dos nietas y un nieto, todos muy encantadores. Me ofrecieron integrarme en l’AGRUPACIÓ y acepté sin dudarlo por que creo que necesitamos gente con ideas e imaginación, gente saludable que garantice la participación de todos en un proyecto de futuro. Y me hace mucha ilusión participar: por mis hijas, mis nietos... ¡y por todos mis vecinos!


17) José Cano Palma. Soy originario de Huelva, del pueblo llamado Calañas. Después de vivir muchos años en Suiza país al que marché como emigrante, me vine a Torredembarra en el año 1992. Vivo en el barrio del Racó Romà, y siempre he tratado de luchar por lo que he creído justo para la ciudad. Ahora l’AGRUPACIÓ me ha abierto las puertas para continuar con esta lucha y con ese compromiso. Los que sabemos lo que cuesta ganar el dinero, apreciamos mucho lo que se hace con los recursos que aportamos al municipio. Espero que entre todos consigamos mejorar la situación actual y llevar el bienestar a todos y a todas.


18) Cristina Zaragoza Toda. Vaig néixer a Torredembarra i tinc 18 anys. Estic cursant els estudis del darrer curs de batxillerat a l’Institut Vidal i Barraquer i el proper curs iniciaré els estudis de Dret Estic amb l’AGRUPACIÓ per què crec que val la pena lluitar per Torredembarra i per donar un gir al govern municipal. La gent jove podem dir moltes coses i donar el nostre punt de vista. L’AGRUPACIÓ és per mi el millor equip. Segur que entre tots aconseguirem portar La Torre al lloc que és mereix.


19) Maria Rosa Casolive Carbonell. Tinc 55 anys, estic casada, amb dos fills. El meu marit es comerciant. Jo compagino el treball al comerç amb la restauració, que es el meu hobby. Vaig néixer a Barcelona però visc a la Marítima Residencial Nord desde fa 8 anys. M’agrada tot allò què es relacioni amb la cuina i la gastronomia. Sóc entusiasta de les festes gastronòmiques populars i m’agrada molt col•laborar en el Bull de Torredembarra. Estic a l’AGRUPACIÓ pel seu equip i per què estic segura que portaran un aire nou a l’Ajuntament. Fa falta.


20) Josep Mª Girol Sanromà. Vaig néixer ara fa 57 anys a Torredembarra. O sigui, soc fill d’aquesta ciutat. Tinc dues filles i soc comerciant instal•lador. Visc en el mateix centre de La Torre i em sento orgullós de la meva ciutat i vull el millor per ella. Per això recolzo amb la meva presencia la candidatura de l’AGRUPACIÓ, ja què és una garantía d’eficàcia i participació.