dimarts, 11 de desembre de 2007

EL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA ADMET A TRÀMIT RECURS DE LA PLATAFORMA SALVEM ELS MUNTANYANS CONTRA EL PLA PARCIAL MUNTANYANS IILa Secció Tercera del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha acordat admetre a tràmit el Recurs contenciós administratiu contra el Pla Parcial Muntanyans II aprovat per la Comissió territorial d'Urbanisme de Tarragona en data 13 de desembre de 2.006. Cal recordar que, en el seu moment, la Plataforma Salvem els Muntanyans ja va recórrer aquesta aprovació davant la mateixa Administració, interposant el corresponent recurs d'alçada el gener de 2.007. Davant del silenci de la Generalitat, la Plataforma Salvem els Muntanyans va optar per recórrer davant dels Tribunals.El Recurs interposat pretén l'anul·lació de l'aprovació definitiva del Pla Parcial, al mateix temps que denúncia la classificació il·legal dels terrenys com a sól no urbanitzable "atesa la seva condició de connectors naturals, el seu valor paisatgístic així com el seu caràcter inundable i naturalesa de zona humida".El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha reclamat a l'Administració l'aportació de l'expedient administratiu, emplaçant a la Generalitat per tal que es personi en el present procediment. Així mateix notificarà als interessats la interposició del recurs i, en especial, a l'Ajuntament de Torredembarra, per tal que pugui comparèixer i personar-se si ho consideren convenient.Les nombroses il·legalitats que conté el Pla Parcial Muntanyans II ja van portar a la Plataforma a personar-se davant del Tribunal Superior de Justícia de catalunya, contra la decissió del Conseller de Política territorial i Obres Públiques, d'aixecar la suspensió acordada per la Comissió territorial d'Urbanisme de Tarragona l'1 de desembre de 2.004. Plataforma Salvem els Muntanyans. Torredembarra, 10 de desembre de 2.007

2 comentaris:

rafael ha dit...

Queridisimo Jordi, Muntanyans ya parece un culebron, al estilo Betty la fea, pero Torrero, en el capitulo 1670, donde algunos lo utilizan para intereses partidistas y otros como arma de combate. Yo con tantos capitulos, ya me pierdo..¿ Me estare haciendo viejo?..¿ Sere tonto y no me he dado cuenta?..O habra que tomar cafe unos cuantos, para que el tema se solucione??..¿Que te apuestas, que al final, Don Manuel sera quien salve los terrenos ?. Tres abrazos para ti y un besito para las mozas de la ADT.

Anònim ha dit...

Jordi, deberías de publicar el escrito del Mesegue para que todos vean que lo unico que le interesa es la alcaldía. Sé que os tocaron mucho los cataplines con el rollo de la moción de censura y fijate estaba negociando su entrada en el gobierno. Este tío no es fiar.

Animos Jordi, Juan, Isabel, Olga, Anton y Dolors

Powered By Blogger