dimarts, 16 de desembre del 2008

QUINA VERGONYA !!!









“Quina vergonya, portava més de dos anys demanant a l’ajuntament que fessin neteja, i ara en menys de cinc mesos el nou Ajuntament ja ho ha fet”.

Aquest es un dels comentaris que aquest mati s’han deixat sentir per part d’una mare que recollia el seu fill a una escola propera al solar que mostra la fotografia. Aquest es un de tants comentaris què és poden escoltar en molts llocs de La Torre quan fan referència a accions que porta terme el nou Ajuntament. Molts, com és el cas d’aquesta veïna o bé com ara els veïns del centre en el tema d’escombreries, o aquells ciutadans que demanaven circular en bicicleta pel bell mig del poble, o aquells que aquests dies veuen com un tram de vorera se’ls hi està arranjant desprès de molts cops demanar-ho, no és poden creure que, en tant poc de temps, s’hagin solventat part dels seus problemes o reivindicacions.

Molts han estat i estaran els problemes sense resoldre, també és podrà dir que moltes coses no s’estan fent com s’esperava, però si una cosa ha demostrat aquest ajuntament, son les ganes de treballar i de fer-ho tot parant l’orella, o sigui escoltant.

La vergonya, en aquest cas, es veure com hi havia coses que SI es podien fer i no és feien. Ha calgut molt poc temps, treball i ganes, per demostrar que quan una cosa es vol fer, es fa. I punt.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembal perfecte, pero canvian de tema, sap vosté que la piscina municipal s'ha tingut que tancar per falta de gasoil.

El Sr. Alcade nos es el regidor d'esports????? o es que es comença a notar la crisi hi no tenim ni per gasoil????

Anònim ha dit...

Altres llocs que estaven be, ara estan fatal.
La jardineria de pena.
La recullida de poda, pitxor.
En fin, defensa als teus, que es de ser ben nascut el ser agrait.

resnoesmesqui ha dit...

Al primer anònim:

La veritat no en tenia coneixement del problema que vostè exposa. Aquest vespre,hi ha Ple, i com qualsevol ciutadà hi aniré i si puc ho comentaré i ja li diré el que m’hagin dit (si diuen, clar)

Al segon anònim:

No és tracta d’esser o no agraït, no haig d’agrair res, d’altre banda, ja que el que he fet i/o faig és per voluntat pròpia i sense cap mena d’interès (no com altres, oi?). Dir-li que l’escrit ja diu “també és podrà dir que moltes coses no s’estan fent com s’esperava” el que vol dir que ja reconec que hi ha coses que s’han de millorar. De totes formes, tampoc estaria malament que vostè, defensor de causes justes, opines en blogs a on tot està malament per constatar que també hi ha coses que és fan bé. Però clar, segur que això a vostè no l’interessa. La raó? Vostè sabrà.


Salut i bon Nadal a tots dos

jordi solé

Powered By Blogger