dimarts, 12 de maig del 2009

FOTEU-LI FORT !!!!!

L'anunci del PP amb la imatge d'un nen i una adolescent emmanillats al costat d'un text en el qual s'augura que la llei d'educació catalana conduirà a la "misèria moral i econòmica",




Incomprensiblement, sembla que els senyors i les senyores del PP, fan un pas enrere i tornen a mostrar la seva cara oculta i generadora d’enfrontaments amb el tema de la llengua. Sembla mentida que encara avui, ells es preguntin el perquè, a Catalunya, el PSC guanya les eleccions davant de la seva proposta segregacionista que tant sols gènere malestar i confrontació. Sembla, millor dit, no hi ha dubte, que aquest és el seu tema estrella, oblidat el terrorisme, i obviant la crisis econòmica (per cert, m’encanta la reforma laboral propugnada pel PP, i m’encanta per que no l’ expliquen mai i per tant, la reforma la faig a la meva manera i conservo la il·lusió que sigui la d’ells). Quan no saben que dir ni que fer, llençant proclames dignes de l’extrema dreta d’en Blas Piñar : “”l’Estatut abre las puertas a la bigamia “ “En Catalunya se hace con el castellano lo que hizo Franco con el Catalán”, “Con el Estatut los Andaluces daran dinero a Cataluña”, “ Por culpa de los Estatutos de Autonomia estamos en esta crisis” – Aznar, dixi- o la que han dit ara sobre la llengua : “La ley de educación catalana conducirá a la miseria moral y económica” – foteu-li fort que cauen pedres !!!!-.

Si més a més de la incontinència verbal i oficial, li afegim una imatge provocadora, indigne i fora de lloc, és per exclamar que ja en tenim prou d’aquest joc brut i maliciós. El PP ha de saber que a Catalunya no nomes en tenim prou amb detallets com passejar per la Rambla a la Diada de Sant Jordi i fer un bon posat. Els hi manca molt més que això. Els hi manca sensibilitat, reconeixement i saber-se que sense polítiques integradores és impossible la reconciliació amb els catalans. Segurament ells estan, o es senten enfortits pel que està passant al País Basc, però haurien de tenir en comte que allà han retrocedit en vots. Però tornen a caure a les brutes mans dels extremistes radicals del seu partit justament ara, quan mes falta fa un partit seriós que propugni veritables alternatives al partit que està governant a Madrid.

Fa pocs dies, fins i tot es va parlar d’un apropament amb CiU. Sembla que ja ho han tirat tot enlaire en pocs dies.
Necessitem una dreta intel·ligent, moderna, sense vicis del passat i amb la mirada posada en el futur. Bé, necessiten a Espanya, aquí possiblement ja la tinguem

4 comentaris:

José Oviedo ha dit...

Incomprensiblement, sembla que els senyors i les senyores del PP, fan un pas enrere i tornen a mostrar la seva cara oculta i generadora d’enfrontaments amb el tema de la llengua.

Es clar quan un no pensa igual que els altres es mostrar la cara oculta, pasa lo mateix amb la reducció d'hore de lengua castellana alguien muestra la cara oculta???



Sembla mentida que encara avui, ells es preguntin el perquè, a Catalunya, el PSC guanya les eleccions davant de la seva proposta segregacionista que tant sols gènere malestar i confrontació. Sembla, millor dit, no hi ha dubte, que aquest és el seu tema estrella, oblidat el terrorisme, i obviant la crisis econòmica (per cert, m’encanta la reforma laboral propugnada pel PP, i m’encanta per que no l’ expliquen mai i per tant, la reforma la faig a la meva manera i conservo la il·lusió que sigui la d’ells). Quan no saben que dir ni que fer, llençant proclames dignes de l’extrema dreta d’en Blas Piñar : “”l’Estatut abre las puertas a la bigamia “ “En Catalunya se hace con el castellano lo que hizo Franco con el Catalán”, “Con el Estatut los Andaluces daran dinero a Cataluña”, “ Por culpa de los Estatutos de Autonomia estamos en esta crisis” – Aznar, dixi- o la que han dit ara sobre la llengua : “La ley de educación catalana conducirá a la miseria moral y económica” – foteu-li fort que cauen pedres !!!!-.

Buff a aquest paràgraf diría deixa l'alcohol pero de bon rotllo.. que totxo tan habitual..bla bla bla..

Si més a més de la incontinència verbal i oficial, li afegim una imatge provocadora, indigne i fora de lloc, és per exclamar que ja en tenim prou d’aquest joc brut i maliciós.

Incontinencia verbal?? ara veig que lo que vols es que estem callats.. puessss noooo i no serà aixi, no volem mes dictadures amagades. Imatge provocadora? como la de dios no existe o historias aixi??

El PP ha de saber que a Catalunya no nomes en tenim prou amb detallets com passejar per la Rambla a la Diada de Sant Jordi i fer un bon posat. Els hi manca molt més que això.

Si es cert, ser soci del Barça, per exemple, o per exemple manipular a les clases obreres del cinturó industrial pot-ser??


Els hi manca sensibilitat, reconeixement i saber-se que sense polítiques integradores és impossible la reconciliació amb els catalans.

Aqui no esté que reconciliar ningú, aquest es el discurs que fa mal i provoca lo que provoca "nos entendemos" atacs varis que recorden a altres llocs i èpoques.

Segurament ells estan, o es senten enfortits pel que està passant al País Basc, però haurien de tenir en comte que allà han retrocedit en vots.


Però tornen a caure a les brutes mans dels extremistes radicals del seu partit justament ara, quan mes falta fa un partit seriós que propugni veritables alternatives al partit que està governant a Madrid.

Extremistes? qui assalta les seus? Qui fa pintades? Qui xiule en els actes? etccc

Necessitem una dreta intel·ligent, moderna, sense vicis del passat i amb la mirada posada en el futur. Bé, necessiten a Espanya, aquí possiblement ja la tinguem


SI LA QUE VOLDRIES CLAR. JO VULL UNA ESQUERRA INTEL.LIGENT, I QUE DONI SUPORT A LA CLASSE OBRERA.

Salutacions Jordi.

resnoesmesqui ha dit...

Hola José:

feia temps que no treies el nas per aquest blog (al menys en comentaris).

Trobo lògic que no estiguis d'acord amb els meus raonaments, a la fi i a la cap tu ets del PP i jo no.

Però no em negaràs que els arguments poden ser tant vàlida els teus com els meus.

Hi ha alguna cosa del paràgraf on dius que deixi l'alcohol que no hàgiu dit els del PP?. Si és així ho retiro. Sinó dons potser et caldria retirar a tu això de l’alcohol, entre altres perquè no soc bevedor.Per altra banda em dius que és un totxo, però no m’argumentes res de res. Fa que pensar.

Una abraçada José, i pensa que en la discrepància es fa forta la democràcia.

Anònim ha dit...

Quizas Pepe, podrías argumentar alguna cosa y dejar de decir tonterias dignas de un bar. QUE ERES EL REPRESENTANTE DEL PP EN TORREDEMBARRA y no puedes argumentar tonterias como la del barça, para argumentar una poñítica determinada de educación.

Típico, por otro lado del grupo que representas

José Oviedo ha dit...

Lo del bar jordi es un dir, no va en plan de que siguis un bebedor... ni res per l'estil.

Y referente al anónimo, logicamente acepto sus comentarios, pero seria de agradecer ya que dices que digo tonterias dignas de bar y tal.. y del PP, etcc etc.. que bonito es criticar desde el anonimato
Un saludo

Powered By Blogger