dimecres, 17 de juny del 2009

PERQUÈ NO HI EREU ?


(foto del blog d'Àngel Batlle)

El proppassat diumenge vaig anar a passar la tarda a la inauguració de les noves, grans, impressionants instal·lacions per practicar un d’aquests esports anomenats minoritaris: el Biketrial. Vull des d’aquí felicitar a tots aquests esportistes i , per damunt de tots, a la seva ànima l’Àngel Batlle, tot un sa exemple de perseverança, coherència i sacrifici. Ell és un d’aquells homes que viu Per l’esport i no viu DE l’esport. Felicitats dons.

Però el motiu d’aquest escrit no és pas elogiar les instal·lacions recentment inaugurades, sinó mostrar la meva estranyesa al veure la absència de representants dels partits de l’oposició a un acte que, crec, està ple de simbolisme per el recolzament que implica amb un esport i amb una gent que estan treballant, per damunt de tot, per donar a conèixer Torredembarra entre tots els aficionats a esports determinats. Em diuen que no és pas el primer cop que succeeix aquest fet en actes molt concrets, i jo, personalment, he viscut la seva absència a actes de tipus institucional, com si això fos una mostra del seu rebuig al govern que amb tota la legitimitat del món democràtic, està actualment al cap davant del Consistori.

La veritat és que no sé quines deuen ser les seves raons polítiques per actuar d’aquesta forma. I no les sé, com no les sap cap ciutadà de La Torre, senzillament per què mai han estat explicades, però potser no tenen en compte que a la fi i a la cap, molts o alguns, votants d’aquests partits també tenen fills o filles, o tenen il·lusió per ser i participar, en actes a on els hi faria cert cofoi veure els seus representants al seu costat.

Potser, i dic només potser, pensen (ho dic tot fent les seves enginyoses càbales), que amb això debiliten la legitimitat del Govern, però aquest punt és, al meu parer, del tot insòlit, ja que el que realment estan perdent és el seu propi prestigi com a demòcrates i membres de la societat que els ha escollit, i, per altre banda, donen la imatge què nomes es mouen i estan interessats quan es tracte dels grups culturals, esportius o el que sigui, del que ells formen part directament. Mala imatge.

Puc entendre fent un esforç, que algunes de les seves absències sigui per motius de desacord amb la manera de fer o preparar un acte determinat, però no ho entenc quan l’acte es del tot apolític i només te un caire social, cultural o com és el cas, esportiu.

Això sí, ara van demanant pels blogs que la gent faci preguntes al Govern per ser ells els portaveus. Be, dons la primera pregunta que llenço com a ciutadà de La Torre és per ells: per quina raó no heu assistit a l’acte de inauguració del circuit de Biketrial a Torredembarra?

13 comentaris:

Gerard ha dit...

Jo no hi vaig anar senzillament perquè tenia altres ocupacions, però en cap cas és una mostra de rebuig al govern ni res de tot això que esmentes en el teu escrit.
Precisament el diumenge al matí vaig ser a la pedalada per Torredembarra, que organitzava la regidoria d'Esports; fa dues setmanes vaig ser en l'acte "el jardí de la diversitat" que organitzava la regidoria d'Ensenyament, i així molts altres actes.
En el tema del bike trial, ho trobo una excel·lent iniciativa i crec que en aquest cas sí que s'ha fet una bona feina de suport des de l'Ajuntament.

rafael ha dit...

Amigo Jordi..No acudieron al acto, porque hacia mucha calor; Porque el mosquito tigre, el pantera y el cebra, a esa hora es cuando mas ataca; Porque a las cinco de la tarde, sus parientas se le afloja todo; Le suben los vapores y necesitan aire para los motores..ya sabes, el polvito fresquito de media tarde. No acudieron porque estos progresistas son muy cultos y de lo que se trataba era, de un acto deportivo.Los clasistas no acudieron porque a ellos no les gusta el deporte y el acto no tenia nada que ver con la memoria historica, ni con tirar petardos o hacer de diablos; Estos si no cobran...no participan. En fin querido Jordi, siento pena de ellos.
Tu y yo nos lo pasemos pipa; La tortilla de patatas que les jodi..metiendola en el bolsillo del pantalon, me la trinque en la cena de esa noche y las olivas rellenas que tambien chorice, no llegaron a casa, porque me las comi por el camino. Ya ves lo que hay que hacer por culpa de la crisis. besitos ( 1 para ti/ 2 para Mont./ 3 para el guaperas.

Enric Grangel Llop ha dit...

El hecho de ir o no ir a un acto del Ayuntamiento puede deberse a hechos puntuales, no necesariamente por motivos de estar en la oposición.

Unknown ha dit...

Hola Amics..
Pirmer donar les gracies als Asistents com en Jordi Solé, el "fantasma", alcalde, regidor de serveis Juan Perez, José Oviedo, regidora de joventut Paqui,.. espero no deixarme ningú!... i també a la gent del poble que si va apropar i també a la gent de FORA que va vindre, tant pilots com public fins i tot de Barcelona!
Me n'alegro que us agrades el Park, i el picapica jeje, i que en parleu una mica del Biketrial, que ja va bé.
Ah! aprofito aquestes linies per donar les gracies a TOTS els pares dels nanos del Club Biketrial Costa Daurada, perque.. van fer Molta i Molta feina les últimes setmanes per a la inaguració del Park, pintant, assegurant els obstacles.. etc..
I recordar que aquesta instalació a sortit força economica de contruir ja que TOT el material es donat per diferents empreses!
Com bé diu el propietari del blog soc una persona que viu PER aquest esport, potser no està massa bé que jo ho digui, i ja sabeu que no parlo massa, però ultimament en tinc ganes! sobretot per a que la gent coneixi i tingui clar el que faig, perque després s'inventen unes coses..
Un exemple es que aquest any organitzo 9 events de Biketrial arreu de la provincia, i aqui a torredembarra d'ns 3 o 4 sempre pensant en la canalla i la gent del poble, Ah i encara que fem molts events també recordo sempre que a l'ajuntament li costa ben poc o res la organització(això ho dic pq ningú digui.. uix com sels gasta l'Aj. nomes amb aquests.. NO!) estem treballant força per que es conegui aquest esport tant atractiu, i que s'animi la gent a practicar-ho!! nens i nenes i adluts! que això no te edat i es un esport molt complert. Ara a l'estiu fem cursets juntament amb altres activitats molt interesants, com espeleologia, activitats acuatiques, colonies, etc..
Ah! i el 11 i 12 de Juliol una fira exclusiva de Biketrial amb activitats pensades per a tots vosaltres!
Bé no m'enrotllo més que...
Gracies per seguir-nos!

Anònim ha dit...

Querido Jordi, me podrias decir a cuantos actos ha asistido tu "JEFA", creo que a ninguno.

Supongo que asistiendo su subordinado Juan ya cubreel expediente. Supongo quen en el sueldo que le paga el Ayuntamiento debe existir una claúsla que dice que tiene que asistir a todos los actos, en representacióndel grupo de tu "JEFA".

Salut,

Anònim ha dit...

El ultimo anonimo: como rebuznas de rabia y dolor, mil veces de jefe a la Toda que a gente como tu, que quieres hacer daño y solo haces el pamplinas.

Jordi, tranquilo, tu a lo tuyo que gente como esta solo hace que reafirmarte en tus posiciones. EHARLOS A TODOS !!!

Anònim ha dit...

Quin paiu aquest fantasma, fotent-se el jalo a la butxaca. Noi, hi ha crisis però n'hi ha per tant?

I encara troba motius per fotres amb els diables,així, sense solta ni volta...au ja la tens, vès que fàcil és liar la troca. Aquest paio és un catxondo!!!

(ara bé quan contesta i em posa de tomb i mig...és que "tiene un pronto"...que ni el gusilus!)

Anònim ha dit...

Els regidors t'han de donar explicacions i justificar-se perquè no han assistit a un acte, a tú, Jordi???
Fins aqui podiem arrivar......si després també direu el què voldreu.
Els regidors s'han d'excusar al Bike Trial i res més.

Anònim ha dit...

JAJAJAJA, que cachondo el ultimo anonimo.

Remordimientos?

Anònim ha dit...

La veritat es que es increíble que algú li tregui al solé o a qualsevol altre ciutada el dret a demanar explicacions als seus representants al municipi.
És mes. el solé dona la cara i ell ho fa com anónim : qui és un anonim per dir el que pot o no pot fer el solé

Anims jordi, ni tels escoltis.

Llorenç Tarrés

Anònim ha dit...

Els seus representants son L'Agrupació i em sembla perfecte. Què demani explicacions al seus, Sra Toda i Sr.Pérez.
Què només sebeu criticar, abans perquè eren a govern i ara perquè estan a l'oposició.
Aquest govern és perfecte??? Donç te molt a desitjar, i si no ja ho veureu....

Anònim ha dit...

Uy como se pican.

Que se apliquen ellos el cuento. En el acto habian no uno sino dos (2) representantes de la agrupació. o sea que ajo y agua.

Que cada uno se responsabilice de sus actos. Ellos jodieron las ilusiones de la izquierda y encima van exigiendo que se hable bien de ellos.

Ajo y agua

Salut, Jordi


Un amic

Anònim ha dit...

Pues felicidades si estaban los dos, me parece muy bien y aqui se acaba el cuento.....
(Raro, raro, raro, la Sra Toda no aparece en ningun acto)

Powered By Blogger