divendres, 24 de juliol de 2009

ODA A L'OPOSICIÓ...generalitzar no és bo

Be, dons sembla que hauré de matisà el meu anterior escrit.

Diverses han estat les persones que m’han aturat pel carrer per fer-me veure que generalitzar no és bo. I tenen raó. Oi tant, que tenen raó!!.

Per tant deixeu-me dir que quan vaig escriure la ODA A L’OPOSICIÓ, ho feia pensant amb un seguit de regidors (molt concrets, per cert) que, al meu parer, ho han deixat de ser per convertir-se en “xafarders dels regne”.

Que vull dir amb això?. Dons que es dediquen més a mirar les punyetetes pròpies de les xafarderies, oblidant-se d’un conjunt i, per tant, la globalitat d'un estil polític. Per què dieume : els anteriors governs, atenció que vull dir tots els governs, no n’estaven plens de punyetetes?.

És molt fàcil fer la política del desgast fent petites acusacions populistes que generen crispació, i més fàcil encara és fer-ho en benefici propi i en contra del interès general de la població. Si una cosa hi après amb el temps, és intentar sempre fer una anàlisi del conjunt, oblidant sempre les coses puntuals, ja que aquestes sempre son conseqüència de la globalitat, d’un comportament determinat i per tant, s’ha de buscar l’arrel, no la punta d’iceberg.

Ahir, al Ple, vaig poder observar la diferencia entre les maneres de fer oposició, que jo ja coneixia i que per tant em fa matisar l’escrit anterior d’ara fa una setmana i donar la raò a aquells que em deien que generalizar no és bo.

Mentre en Lluís Sunyer (ABG) –no crec que calgui dir-li senyor, no per que no ho sigui, es clar-, en les seves exposicions sempre intenta cercar una explicació del per què de tot plegat, criticant allò que no troba bé, a la vegada que llença propostes i alternatives que ell, i el seu grup, fan per tal de que quedi constància que una altre política és possible, alguns comentaristes (s’han convertit en realitat amb això), llençant bales que reboten per la senzilla raó que no omplen de contingut les seves crítiques. Això sí, fan riure al personal, per què ells, sembla ser s’ho passen molt bé, el què ho converteix en un contrasentit si tenim en compte la solemnitat que volen fer servir.

Podem estar d’acord o no amb en Lluís, podem o no subscriure les seves paraules, però ningú li pot negar a ell i a la Iris, i altres regidors i regidores dels diferents grups de l’oposició, l’ esforç per explicar-se i arribar a punts que, altres, no sé si portats per les ferides provocades per ells mateixos, rebutgen per incapacitat o senzillament per manca d’arguments.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Mai es bo generalitzar. El fer discursos no costa, encara que no tots en saben. però hi ha una altra diferencia: dur-ho a terme.
ABG el seu dia va governar i què va fer? Dons oposició des del propi govern. Però de la feina que li pertocasva com a regidor, un cero.
Vull fer-li veure que les paraules no volen demostrar els fets ni les capacitats. Per ser regidor, s'ha d'estar molt capacitat per decidir i actuar cada dia.
Ells amb l'excusa dels verds....però no serà que no hi hagi feina. Mira com tenim els boscos i en canvi hi cinc milions d'aturats!!!!
La construcció els preocupa, però quan hi son ells implicats, no passa res. O si no qui va aprovar el Pla General on es podia construir El Canyadell i Muntanyans i altres.

Anònim ha dit...

Pregunta a tu amigo Juan Perez donde guarda su coche particular, ya que el usa los de la brigada.
Veras que no es bueno generalizar!!!

Anònim ha dit...

¿Donde está el Mercedes. No lo tendrá un tal Benz??.No!.Bueno si!. pero se lo vendió el Grangel.

Anònim ha dit...

Pero realmente le importa a alguién donde aparca ese señor. Viva la política en estado puro !!!

Granjel con estas tonterias se hincha

Anònim ha dit...

El Granjel este, quien es?. Que pinta dentro de la política del pueblo? y porqué lo mencionais, con la venta de un Mercedes?.
Salut

Anònim ha dit...

No es bo generalitzar ni tampoc sempre defensar al mateix de l'oposició que sembla tinguis accions del partit.

Anònim ha dit...

Para el que dice que no sabe quien es Grangel le diré que es un señor que escribe en su propio bloc como anonimo para decir y atacar a quien no le gusta . O sea que no juega limpio

Y lo dicen los de su propio partido, o sea que yo ne me lo invento.

Saludos para ti Jordi

Anònim ha dit...

Y que os quede bien claro, que lo de torredembarra de confidencial nada, de nada. Parece que hay un sistema informatico que todo lo que se escribe llega a un servidor con lo que se controla el remitente... Y en que fecha se se inventó este blogg???.Captan.

Saludos. el/la tonto/a

Enric Grangel Llop ha dit...

Amigo Jordi, parece ser que me he vendido un mercedes y no he tenido nunca un mercedes, la historia por rara y tristeda que hablar, el amigo Perez dijo en el pleno que existia un mercedes del que se pagaba el seguro pero que no lo encontraban, a mi me ha costado poco saber que ha sido del mercedes, tan solo preguntar a la policia municipal, este mercedes que fue donado al ayuntamiento por un ciudadano, tras unos meses de hacer uso por parte de la policia municipal, fue desguazado, y la pertinente documentación esta en el ayuntamiento. Aclarado.
En cuanto a la oposición, se hace la oposición que se puede, debido a la opacidad del equipo de gobierno, tu que sigues los plenos pudiste oir al Alcalde decir que se comprometia a que se convocarán las comisiones de trabajo para evitar algunas preguntas en el pleno que se podian resolver en dichas comisiones, han pasado dos meses y no se ha convocado ninguna comisión.
No tengo ninguna necesidad de escribir bajo el anonimato en mi blog, firmo lo que escribo, otra historia es quien si lo hace y se ve claramente su personalidad a pesar de haber intentado inventarse un seudonimo y haberle salido fatal.

Anònim ha dit...

¿Qué queria el Sr. Pérez, conducir el Mercedes también?
Mira lo fácil que es preguntar, pero como no se hablan con casi nadie en el Ayuntamiento. Y además también les va bien hacer correr rumores de los demás que así tapan los suyos.

Agost, feixuc i mandrós! ha dit...

Asunto: Solicitud Intercambio de Enlaces
A/a. Webmaster o encargado del mantenimiento de la página WEB
Estimado Señor Grangel:
Estamos interesados en un intercambio de enlaces con su web.
Nos gustaría que nos enlazara en su página con el,siguiente código:
segunda mano - Mercedes,coches de Ocasion.
Nosotros le enlazaremos desde nuestra web: http://www.cochespublicosdeocasion.com,desde la página de Enlaces.
¡Si está interesado sólo es necesario que acceda a
http:www.cochespublicosdeocasion.com/links.htm
(Esta url esta accesible desde nuestra página principal, pulsando sobre el botón Intercambio de Enlaces
en la zona inferior de nuestra home.) y complete el formulario con el que inmediatamente incluiremos un enlace hacia su página WEB.
Atentamente: Dpto. Técnico
cochespublicosdeocasion/mercedes/perez.com

Anònim ha dit...

A l'Anònim del 24 / juliol / 2009 13:04 dir-li que quan es va apovar el Pla General, el partit ABG encara no havia entrat en política. El regidor d'Urbanisme d'aleshores era Josep Bargalló, d'ERC.

Anònim ha dit...

Hi ha gent què ara està a ABG què un d'ells va ser regidor d'urbanisme quan és va aprovar l'anterior Pla General.

Powered By Blogger