divendres, 21 d’agost del 2009

FONT IL.LUMINADA I FESTA MAJOR


Ahir al capvespre es va inaugurar la il·luminació de la font de la Plaça de l’Aragó, vull felicitar al propietari de la gelateria italiana (deliciosos gelats, per cert) que sense ell no hagués estat possible que els veïns (residents i esporàdics) gaudíssim d’un magnífic espai per les nits d’estiu, i, com no, a un veí de la zona, en Tomàs, que ha mogut cel i terra per aconseguir una plaça decent per la canalla, per els avis i per tothom. Potser, molts, hauríem d’aprendre de la senzillesa d’aquesta gent que sense res a canvi s’esforcen per millorar Torredembarra i el seu entorn, donant solucions als problemes i fent de la crítica quelcom de positiu per a tots.

Durant aquest acte d’inauguració, modesta, senzilla i entranyable, em vaig trobar a la Regidora de Cultura, Rosa Mª Guasch, entre altres. Naturalment varem comentar la Festa Major, que ja la tenim aquí al damunt.

Haig de dir, en honor a la veritat, que la vaig trobar un xic cansada pel l’esforç que està fent aquests dies, el que no vol dir que estigui sense força, car al contrari, té ganes i il·lusió i, els que la coneixem, ja sabem que a aquesta dona no la para ni els Deus existents.


Em va comentar que malgrat entrebancs i crítiques rebudes, està molt satisfeta de la Festa que s'està preparant. Que ja en té ganes que comenci i veure els resultats. Em va parlar dels grups que actuaran, i les “filigranes” que ha tingut que fe, ella i la comissió de les festes, per quadrar el pressupost d’ enguany.

A aquesta dona se la pot dir el que un vulgui, però negar-li les ganes i l’amor al poble, és realment inaudit (opinió personal i que no cal que compartiu, es clar).

BONA FESTA MAJOR A TOTS

....i a totes

12 comentaris:

Anònim ha dit...

És una part del favors què fa el Juan als seus amics...

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
resnoesmesqui ha dit...

Crec que tots plegats gasteu una mala llet que us ho tindrieu que fer mirar.

Tant uns com els altres.

Salut i molta tila

Jordi Solé

rafael ha dit...

Jordi..Creo en mi modesta opinion, que haces mal eliminando comentarios; Mientras he tenido mi blog abierto, mas de una vez pense en esta posibilidad, pero creo que oir solo lo que nos gusta...o cuartar la libertad de expresion,de una manera u otra... es mucho peor.
Tienes un blog en el cual, tu mismo dices: Que nada es mezquino.
Es tan solo una opinion personal mia...Para eso es tu blog y espero que mi comentario, no te siente mal, aunque si quieres lo puedes eliminar, que yo no me enfado.
Saludos

Anònim ha dit...

Sr. Sole,

VISCA LA LLIBERTAT DE EXPRESSIO

Qui t'ha vist i qui et veu.....

Salut,

resnoesmesqui ha dit...

AMIC FANTASMA (I DESAPAREGUT, segons diuen).

No penso deixar de publicar comentaris. Pero només ho faré amb aquells que diguin quelcom interessant .

I si VISCA LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ

pero els insults us els foteu al....

Anònim ha dit...

Sr. Solé, què enten vostè per insuls?
Si un càrrec electe menteix, no s'el pot anomenar mentider?
Si un càrrec electe fa favors al seu amigatxos,no és pot dir favoritisme?
Si un càrrec electe proposa coses ilegals a un funcionari, no és pot anomenar xapucero?
Si un càrrec electe vol camviar un plec de clausules perquè guanyi una empresa amiga d'ell/a, no és pot dir prevaricar?.
Si un Alcalde no acata una sentencia d'un Jutge, no prevarica?
És lliure de publicar-lo o no, però aleshores no parli de llibertat d'expresió, tranparència, igualtat i legalitat.

resnoesmesqui ha dit...

Es insult dir-me "fill de...."
Es insult dir-me "lladre"?
Es insult dir que un es un borratxo, sense ser-ho?
Es insult que parlin als membres de l'oposició de mentiders?
Es insult dir i escampar rumors falsos sobre una persona o grup?


Qui vulgui seguir aquest joc, que ho faci, però no en el meu bloc, si algú vol dir que tal o qual és un "lladre" que ho faci en un altre bloc i allà aquell que ho publiqui. Jo no estic en un bloc per que la gent digui que un regidor o regidora del govern o de l’oposició es dolenta per que el seu vestit és groc o marró, per si parla bé o malament. Qui ho vulgui publicar en el seu bloc que ho faci, en el meu no.

La critica es bona, l'accepto i la recolliré sempre. Ara bé, vosaltres ho agafeu pel cantó dolent. Allà vosaltres. A la fi i a la cap tots ens coneixem, sabem qui fa un o altre comentari, i perquè es fan.

Jo no crec que cap blocaire (ni l’Enric, ni la Susanna, ni el Francesc, ni el Gerard, ni el Carles ni ningú) escrigui pensant amb l'insult, tots pensem que aquest es un medi obert i lliure, però també seriós. Tots els que tenim blocs escrivim pensant en obrir i generar debat, no per generar insults improcedents. Si un creu que un ho fa malament que s'argumenti, sinó no té sentit.

Teniu el meu bloc obert, per parlar, criticar, opinar, tot el que vulgueu menys el menypreu, la desconsideració i el descrèdit pel descrèdit.

Anònim ha dit...

Pensa Jordi què en aquest govern hi han uns quans especialistes en escampar rumors falsos i no d'ara.
No estic d'acord amb els insults , ni la manca de respecte, però hi ha gent molt tocada que han hagut de soportar tot aixó públicament i sense ser veritat.
I ara, teniu la pell molt fina i us heu tornat molt sensibles, però quan pasava tot aixó amb l'altre govern, ningu obria la boca, al contrari que encara van posar llenya al foc.
Et recordaré alguns exemples: manifestació organitzada per la Sra Toda i el Sr. Crespo, Manis del Carrer Antoni Roig, Muntanyans, Fulletons del tema de l'adjudicació de l'aigua, etc.
Alguns encara tenim memòria, altres veig que l'heu perdut aviat.

Anònim ha dit...

Si en su blog no hay comentarios directos, los lee antes de publicarlos. Porqué los pone vd.como eliminados no lo entiendo?. Señor Jordi: Me parece que tiene ganas de protagonismo o tiene demasiados complejos.

Salut

Powered By Blogger