dilluns, 7 de maig del 2007





SOPAR DE L'AGRUPACIÓ PRESENTACIÓ CANDIDATURA A LES ELECCIONS MUNICIPALS 2007 - TORREDEMBARRA

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Es veritat que el sopar era gratuït? o cadascú es pagava el cobert?

Anònim ha dit...

Jo no soc de ADT, pero et puc garantir que el sopar era gratuit, doncs uns amics meus i van anar i van sopar de gorra i no tenen res a veure amb L'ADT.
Van anar a sopar, bueno sopar, sopar.......

Anònim ha dit...

OS RECORDO QUE ADMC, ACTUALMENT ADT,QUASI TENIA EL MATEIX PROGRAMA, I AMB LA SRA. TODA AL CAP DEVANT DURANT 2 ANYS DEL EQUIP DE GOVERN, PERQUE ELS MANIPULAVA A TOTS, NO VA FER RES DE RES. SI MES NO COLOCAR ALS SEUS ALS CARRECS DE CONFIANÇA.

Anònim ha dit...

jaja tot congelat per un punyetero vot

resnoesmesqui ha dit...

Vosté mateix ho diu: "QUASI TENIA EL MATEIX PROGRAMA", naturalment vosté ho diu com a critica cap a la gestió de l'anterior consistori. Podría dir-l'hi, com fan altres, que només van estar divuit mesos al capdavant, però no li diré pas aixó, el que si li diré és què quatre anys després encara s'ha de programar el mateix, el que al meu humil parer, vol dir que poca cosa s'ha fet i no per demerits de la nostra cap de llista.
També li faig, si em permet, una petita observació: L'AGRUPACIÓ és, en la seva majoria gent nova amb moltes ganes de treballar, si més no els cinc primers, exceptuant a la cap de llista, serán nous a l'ajuntament, si el poble així ho vol. Us demanem confiien amb nosaltres.

Gràcies a tots/es per participar.

Anònim ha dit...

Miri, es ben cert que van estar 18 mesos i no van fer res de res, l'actual ha estat 24 i poca cosa mes han fet.
Totos coneixem la cap de llista de ADT, i com la coneixem i a voste també no podem esperar res de bo.
Un exemple vostés han criticat el parking del carrer filadors, doncs be voste no en tenem prou, no parlan d'aquest parking, sino que en volen fer un altra a la plaça Mosen Boronot. Qui els entengui que els compri.

Anònim ha dit...

impresentable las enganchinas de la agrupació, pegadas en el suelo en contenedores, en papeleras , en las paredes, MUY MAL SRA. TODA, y usted quier una Torre limpia, pues empieze por usted.

VIVA ACCION MUTANTE!

Powered By Blogger