dimecres, 27 de febrer del 2008

QUINA SORPRESA MÉS AGRADABLE


.

Gràcies amic Fantasma, moltes gràcies, més que per la caricatura en si, que també, pel teu comentari sobre la meva persona.

De veritat : M’has fet posar vermell.

Ja saps que malgrat algunes petites discrepàncies en lo general, en el cas de la nostra ciutat hem coincidit en moltes coses, tenim en comú el sentiment de formar part d’una comunitat que ens agrada i en la que creiem. Tenim en comú les ganes de millorar allò que creiem què està mal fet i què és pot solucionar. Tenim en comú l’estimació cap el que sentim nostre: les platges, els arbres (¡), els carrers, i en definitiva, la gent . Ah, i també la sort de poder escoltar La Flauta Màgica, Don Giovanni o el Rèquiem mentre preparem suculents suquets de peix....

Som i serem criticats per aquells que no entenen que la política es fer un servei a la comunitat, amb els nostres defectes, amb encerts i amb errors. Tenim en contra aquells que només busquen la confrontació sense dir ni proposar cap solució. Tenim en contra aquells què és creuen amb el poder la veritat absoluta, aquells que no volen ni saben ser tolerants ni amb ells mateixos.

També t’haig de dir què el cafè s’està refredant, però també avançar-te que tenim intenció de fer un cafè setmanal o mensual a través de les ones (ja saps el “mono a l’escarxofa”)...et mantindré informat.

Gràcies de nou amic fantasma.

1 comentari:

rafael ha dit...

Tu y todos los de la ADT. os mereceis, eso y mas. besitos

Powered By Blogger