dilluns, 13 de juliol del 2009

ODA A L'OPOSICIÓ

Que bé s’està a l’oposició, senyors.

No farem res, nomes queixar-nos i permetre que en els nostres blogs s’insulti, es censuri i es posi en dubte el treball dels demes, podrem, fins i tot permetre que diguin dictadora a una Regidora, i ens posarem amb la manera de vestir, en la manera de caminar i amb la forma en que es rasquen el cul Què be que ens ho passarem !!!!

Que be s’està a l’oposició.

No cal argumentar res de res, ja ho faran els altres que son els que governen i han de donar explicacions. Des de l’oposició, donar explicacions?, a qui, per què?. Nomes cal que exaltem al personal, aquells cent o dos cents que sempre estan descontents, i mes si governa, oh quin pecat, “la dreta” dolenta i reaccionaria. Això sí, desprès, en segons quins llocs i autonomies, pactarem amb la mateixa dreta, o encara mes reaccionaria i contrària al nacionalisme, i direm que és un exercici de “responsabilitat”.

Mira tu quina sort tenim d’estar a l’oposició.

Que be que s’està a l’oposició, senyors.

No caldrà anar als actes, ens quedarem a casa com a senyal de queixa, per que :”no estem d’acord”.

Que be que s’està a l’oposició.

Així podrem dir que el Govern actua amb obscurantisme, que sona molt més fort i de sonar, sona molt malament – carai, com érem de transparents quan governaven!!! - .

Que be que s’està a l’oposició.

Nomes cal anar als actes d’aquells que ens voten o son de la meva corda. Quina sort tenim paios !!.

Que be que s’està a l’oposició. Així taparem les nostres divisions internes, i farem que ningú en parli (ostres menys jo, serè pardalet). També taparem el fet que no ens entenem ni per la dreta ni per la esquerra, be potser perquè som l’esquerra.

Que be que s’està a l’oposició.

Podrem fins i tot criticar a aquells que ens van recolzar quan governàvem nosaltres i érem tan bons que els fèiem creure que ens agradava la seva companyia. Que n’eren de babaus!!.

Que bé que s’està a l’oposició.

Ara fins i tot direm que ens agradava el nostre antic alcalde (ui, que se’ns escapa el riure )

- Pare

- Què vols ara?

- Jo de gran vull ser oposició

- Ben fet, fill meu, ben fet

15 comentaris:

Francesc Mercadé ha dit...

Pel que veig no saps el que està en joc. No veus quina és la pedra de toc que s'amaga al voltant de la cultura popular local.
Jo per la meva part, sí que participaré en la nostra Festa, jo sí que aniré als actes que pugui. Jo sí que vull participar del moment festiu.
Els actes oficials i els alternatius sumen diversitat i complexitat, conceptes que són difícils d'escatir.
Ho entenc dels qui manen, de tú no.

resnoesmesqui ha dit...

Hola Francesc:

No sé per que t’has sentit precisament TU al•ludit. Però en fi. No critico pas les festes alternatives, ja saps que fins i tot hi arribar a recolzar-les, però quan veig que , per exemple, a l’acte de presentació d’un llibre escrit per en Jordi Sunyer, nomes hi van regidors d’ABG i no veig a cap ni d’ERC ni del PSC, que quan vaig a actes d’inauguració d’activitats esportives, lúdiques, o quan vaig a pregons de festes com la de Sant Joan i el vuit es el mateix, o similar, cal pensar que només es fa per tocar allò que no sona i si mes no, em costa molt d’entendre, i m0’extranyaria molt que tu poguessis argumentar el perquè de tot plegat.

Lamento que no m’entenguis, però a voltes cal llegir entre ratlles, com fèiem abans, te’n recordes?


Una abraçada, company

Jordi

Anònim ha dit...

Pues creo que tienes más razón que un santo. El Mercadé no se entera y solo lee lo que quiere.

Animo Solé.

Anònim ha dit...

Sr. Solé

Pienso que en cierto sentido tiene usted razón al pensar que la izquierda en general, se siente mejor en la oposición que gobernando. Lo malo es que un gobierno de derechas, como el que hay ahora, nunca toma las decisiones pensando en el conjunto de la ciudadania sino de unos intereses muy particulares. No digo que este sea el caso de Torredembarra, pero convendra conmigo que normalmente es así como ocurre.
El problema, creo, es que los"lideres de la izquierda en Torredembarra han perdido el norte, ya que les falta un programa serio y meditado. Sus criticas son del todo improvisadas y van siempre al son que les marca el gobierno. Seria interesante que estos, la izquierda, hiciera una profunda reflexión de su fracaso en el anterior Gobierno, y a partir de ahí, lanzar propuestas de unidad y de gestión que permita a amplios sectores de la polación apoyar el proyecto común. Eso, naturalmente no ocurrira, porque como usted dice, lamentablemente parece que en Torredembarra Socialistas y ERC se encuentran mejor en la oposición y la ABG se lo sigue mirando. Una lastima,

Un saludo y como usted dice: sempre endavant

Francesc Mercadé ha dit...

De raó no te'n falta, i evidentment cal diferenciar dos tipus d'oposició. Els nouvinguts a l'oposició, és a dir PSC i ERC, i els que ja fa més temps que hi estem en l'oposició (ABG).
D'entrada no m'agrada el nom, oposició sembla voler dir oposar-se, i no és aquesta la tasca dels qui fan oposició (encara que sembli un contrasentit).
El que si que és molt cert és que els partits no parlen entre ells, només cal veure un plenari municipal.
Fa molt de temps la gent que ara estem a l'ABG vam dir que calia un projecte de poble, el poble se'ns ha fet gran i encara ens cal un projecte de ciutat.
La oposició no és un lloc còmode, no ho és per a l'ABG que bombardeja contínuament amb propostes i noves idees.
Però deixa'm anar un pèl més enllà del teu comentari, és cert que "certa" oposició sembla que se senti còmada en la oposició, però estaràs amb mí que és la mateixa que també se sentia còmoda (potser massa) exercint la responsabilitat del govern.
Diuen que la gent no llegeix els blocs, doncs tampoc llegiran els crits d'alerta que alguns emetem intermitentment.
Jordi, fins aviat.

Anònim ha dit...

Els de l'oposició, no t'han colocat a la radio. Els de l'oposició han d'estar còmodes, perquè aquets govern ni informa ni explica cap projecte. Es la seva feina decidir, però tampoc escolten ni fan cas de les propostes. Fan les coses d'amagat i és pensen que no ho sap ningú. Pensen què l'oposició ha de callar i aprovar tot el que ells volen, sense explicacions, sense res.
Sr. Solé, quan aquest eren a l'oposició, què feïent???

Anònim ha dit...

Ja empiezan los enchufes, siempre han existido y siempre existirán.

Sr. Solé me informan que ya está Vd. en Radio Ona, le ha costado pero al fnal lo ha conseguido, cuanto cobrará......... cuanto les costará a los ciudadanos este enchufe??????

resnoesmesqui ha dit...

Com veig que nomès us importa el que cobro us ho diré (però no ho digueu a ningú, que l'enveja es molt dolenta): 0 € (i m'en aniré de vacances pagades, i faré molts viatges...)

Au, ja esteu informats, ara aneu a dir-hop als qautre vents

Francesc Mercadé ha dit...

Fa pocs dies el Carles Fuxet donava una vegada més en el clau, Jordi, no es facis cas. Ja es nota amb la seva forma d'expressar-se que són molt lluny de parlar i debatre les coses. Enlloc de suposar o imaginar, alguns hauríen de preguntar o proposar.
La incoherència arriba al minimalisme intelectual, anomenar "Radio Ona" a "Ona La Torre" és tot un exemple de cultura bloglumpen.

resnoesmesqui ha dit...

Efectivament, Francesc, en Carles dona en el clau. Un bon escrit el seu que signaria sense dubtar ni un segon

Una abraçada

Anònim ha dit...

Sr. Sole,

Jo a vostè el conec molt be desde fa molt de temps, i voste no fa res a canvi de res.

No ens enganyi mes, amb les seves bones paraules, com bon orador que voste es

Anònim ha dit...

Apareció el anti-solé, que le conoce tanto que no tiene ni idea.

Eso si, es muy gracioso

Enric Grangel Llop ha dit...

Jordi, comparto alguna de tus opiniones pero no otras, por otro lado el hecho de que te den un programa de radio es simplemente un problema de quien maneja los hilos de las medios de comunicación del Ayuntamiento, prescindiendo si cobras o no, ya que si no cobras eres tonto, y si cobras eres un aprovechado de tus contactos. Que es lo que se dira.

Anònim ha dit...

Segun usted Sr. Granjel, en este mundo o se es tonto o ladrón, y que yo sepa usted de tonto no tiene nada

Anònim ha dit...

Ostres Jordi, pots estar content: et fan una publicitat gratuíta excel.lent.

Naturalment no has de fer cas, jo estic segur que el 90% dels escrits son del mateix, un tal E.G., oi?

Endavant Jordi i felicitats pel teu programa

Powered By Blogger