dissabte, 16 de juny del 2007




DIA 16, EL QUE VA DIR L'AGRUPACIÓ





Aquest es el discurs que, en nom del Grup Municipal de l'Agrupació, va pronunciar Mª Dolors Toda en el decurs de l'Acte Institucional de constitució del nou Ajuntament de Torredembarra el dia 16 de juny de 2007, on és deixa clar el posicionament de l'Agrupació davant els propers 4 anys de legislatura.



Avui iniciem una nova legislatura on caldrà recuperar un temps perdut que per a molta gent de Torredembarra s’ha fet llarg i espinós.


L’Agrupació és l’únic partit nou en aquesta nova etapa. Un partit Independent que es mourà per complir amb els compromisos que vam adquirir amb aquells que van confiar en nosaltres, treballant de cara al futur però sense oblidar el nostre passat recent i amb l’esperança amb allò que s’esdevindrà.


L’Agrupació va fer una ferma aposta per la participació dels ciutadans en tots els aspectes de la vida institucional torrenca i aquest serà el nostre requisit bàsic a l’hora de treballar a l’Ajuntament. Però l’Agrupació també va parlar i és va comprometrà amb noves propostes e idees que feien referència a temes que no s’han sabut o volgut afrontar amb valentia i que cal solventar amb la màxima eficàcia i rapidesa: Muntanyans II; noves infraestructures; un nou model cultural, social, urbanístic, turístic i esportiu; millores en els accessos, enfortir el transport públic; millorar i crear noves zones d’aparcament gratuït, així com tenir més sensibilitat cap a les persones discapacitades, grups marginats i víctimes de maltractaments son els reptes que, nosaltres els membres de l’Agrupació, ens hem marcat per treballar durant els propers 4 anys.


Som conscients de la força que tenim, però no per això pensem estar callats a l’hora de posar damunt la taula, en les comissions, en els plens i al carrer, els nostres pensaments i les nostres propostes.


Sí, es ben cert que tenim per endavant una legislatura difícil, però sabem que 4 anys son molt llargs, i que de vegades els interessos privats dels partits convencionals estan per damunt dels interessos de la col·lectivitat. No espereu dons un partit mut i sord, no espereu un partit enfonsat i sense força, però tampoc espereu un partit que vulgui dinamitar aquelles accions de govern que siguin justes i que vagin a favor dels ciutadans de Torredembarra. Ni en aquest ni amb altres aspectes l’Agrupació no traicionarà mai les seves idees per un redit electoralista.


Ara ens cal dons, acomplir amb allò què és va prometre durant la campanya electoral, ara ens cal no oblidar-nos de la ciutat i les seves necessitats, ara ens cal, i així ho farà l’Agrupació, treballar per el present i el futur de Torredembarra.
Powered By Blogger