diumenge, 7 de febrer del 2010

PER QUE NO EXPLOTI, NI PEL CAP NI PER LA POTA



Sé i sabem tots, que la política local no és pas un exemple de bona sintonia entre polítics, però la tensió, al meu entendre, està pujant massa de to. Crec què en realitat és una tensió falsa i què es mou mercès als interessos d’uns i, potser, dels altres, que no ho crec. Sigui com sigui, la “mala llet” que veig entre polítics –abanderats per posicions extremistes i moguts per un suposat redit electoral, i oblidant-se del paper pel que van estar escollits-, i entre alguns anònims de certs blocs que permeten el descrèdit personal de persones que, com ells ja sabem de ben segur, dediquen hores, temps i esforços, és tot plegat una bogeria que només ens portarà mal de caps, i prous en tenim a Torredembarra. I més si veiem que pel carrer, la gent de peu, a aquells que representen i els van escollir per treballar, per perdre hores i per fer esforços, ni en saben ni en volen saber res d’uns polítics que els han decebut. I això val per el govern central, el català i, naturalment, el torrenc.


Hem de reflexionar, i ho hem de fer tots junts. Des d’ací, i amb tota humilitat, proposo una petita “ tregua “, que permeti que els “caps” dels partits de La Torre marquin unes regles de joc que, respectant la manera de ser i entendre la política de cadascú, i sense renunciar els seus objectius polítics i electorals (faltaria més), és puguin aclarir situacions que ara per ara dificulten i dificultaran, un procés que crec tots reclamem per activa i per passiva: normalitzar la vida política torrenca i posar-la a la via de la coherència, l’entesa i del seny.


Cal parlar, i cal entendre’ns en allò que crec es bàsic: el respecte i el bé comú de tots pel be de Torredembarra.


Imagino que caurà en sac vuit. Més, per què m’ho he de callar?


Estem a temps abans que tot exploti pel cap o per la pota.

9 comentaris:

rafael ha dit...

Jordi, Hablar??, Razonar o Discernir??. Con estos no se puede!!. bx3

Anònim ha dit...

Ja ha sortit el dialogador nº 1!!!
Ja ha sortit l'insultón nº1!!!
Ja ha sortit el que parla sense saber el fonament de les coses.
Ja ha sortit el que és pensa que la seva raó és universal.
Ja ha sortit el que quan li diuent les veritats, esquiva el tema i contesta a tres quarts de quinze.
Ja ha sortit el que té més llunes que tres calendaris junts.
Ja ha sortit el que avui t'estima i demà t'odia!
Imaginat elements com aquest en un govern, associació o similar.
Dons per desgràcia com ell n'hi ha molts.

Enric Grangel Llop ha dit...

De acuerdo Jordi, vamos a razonar, dialogar o lo que quieras.
Pero para eso hacen falta dos personas como minimo, uno solo no puede hacerlo, lo de dialogar digo, te pondre un ejemplo que salio en el último pleno, y que ha confirmado los temores de quienes vemos una actuación irregular por parte del alcalde.
Se demuestra documenalmente que un arquitecto esta emitiendo falsos informes, y como premio se le contrata como coordinador de urbanismo del Ayuntamiento.
He razonado solo, y he tomado una decisión, esta no la dejo pasar solo con debate politico, hasta aqui hemos llegado.

rafael ha dit...

Para la anonima y sin lugar a dudas!! Nena..necesitas un siquiatra, como el comer. Te reto en el tema que prefieras; El lugar y el medio, lo eliges tu. Que fumas mucho y ... poco. ¡¡Pobre Sabate!! .besitos ninguno

Anònim ha dit...

En política, amb una mica de bona voluntat tot és possible, l’enginyeria política fa possibles coses que a primera vista ens poden semblar impossibles. Ara tenim el cas lamentable de l’autista cap del govern espanyol que només s’escolta a sí mateix i mentrestant el país se’n va a can taps a una velocitat que creix en progressió geomètrica.
I així anem, lluitant amb Grècia per encapçalar el rànquing negatiu d’Europa.

Anònim ha dit...

Doncs si, he anat seguint alguns dels blocs, i francament...per llogar-hi cadires.! No sóc de la torre, hi vinc de pas, però no per això no gaudeixo i, tb., pago els serveis..el meu vot no compta, però si les despeses q jo hi faig.
Tant de bo, vist que tothom està en minoria, s'arribés a una bona entesa per la governabilitat del poble, dreta, esquerra centre, tant és, el més important el poble, la seva gent , el comerç, industria i turisme. que a la gent no li falti de res vindrà donat per gestionar bé la resta ... ino tant per barallar.se i insutar.se entre partits, politics que han de recordar que també viuen en el poble.
Així que ànims i endavant.

Anònim ha dit...

Tal i com hem parlat aquest mati, en aquesta legislatura ja és imposible el tema que proposes, que sería el llògic, es dugui a terme.
Mentre hi hagi gent que busca l'enfrontament personal, que les critiques i la fiscalització, creuen que va per la persona, molt malament ho tenim.
S'ha de separar la vida privada de la pública, de la gestió d'un càrrec electe amb la gestió de la persona i les idees polítiques han de ser respectades, igual que les opinions.
Acceptar si t'has equivocat i treballar amb transparència i legalitat i procurar arrivar tots al final del camí. El camí que volem, què necessitem i què desitjem.
No és tant dificil, crec jo, però ja ho veurem.
Fins aviat, Jordi.

Montse.

Anònim ha dit...

No me ha dejado de sorprender que precisamente dos de los regidores que más tensión llevaron al ultimo pleno sean los que contesten con cara, letra en este caso, de buenos niños.

Al Sr. Granjel decirle que esn su bloc se pide un "tiro en la nuca" de una regidora. No sé si él puede entender que esto es crear tensión y malestar, pero ahí queda. No sé si es denunciable o no, pero yo de él no publicaria esas cosas en un blog que fuera mio.

Como tu dices Jordi Sempre endavant

Anònim ha dit...

Que les dejen hacer lo que quieran, y así nos ira. La tensión se la crear ellos mismos con sus actuaciones, que si por unos arboles 40.000, que para sardanas 10.000, que si dar trabajo a un amigo 30.000, y suma y sigue, si alguno no lo escribiera esto, no nos enterariamos nunca,

Powered By Blogger