dilluns, 10 de maig del 2010

UN ANY, NOMES UN ANY !!!!!





Com passa el temps. Fa uns dies, en un programa d’ONA LA TORRE, em preguntaven pel proper cap de llista de l’AGRUPACIÓ a les properes municipals. Dies desprès en un altre programa l’Alcalde feia menció que per les eleccions municipals nomes mancava un any. Un any !!!. I el mateix Alcalde feia l’observació que moltes de les coses que estan passant es deu a la proximitat de dites eleccions. Em va fer pensar. I sí, vaig dir-me, d’alguna manera o altre tots els partits locals estan ja prenen posicions. Uns incrementant esforços per acabar un treball iniciat, altres posant pals a la roda, uns lluitant per guanyar posicions a les llistes (es paga car el numero cinc d’alguna llista, o al menys això sembla) i altres reunint les peces d’un trencaclosques per escollir un cap de llista (mare dels deus, quina batalla !!).


Preparem-se dons. La lluita verbal anirà en augment. Naturalment sense que la població faci gaire cas. Prou feina tenim per tirar endavant la canalla, la casa i la feina (si ni ha, es clar). La ciutadania té molts problemes com per preocupar-se de qui anirà en el número cinc o deu, i senzillament, penso, que els importa una bleda qui anirà el primer.


Comentava amb un company de bloc i membre d’un partit actualment a l’oposició, que els polítics locals i els polítics en general, es creuen el melic del mon, mentre que el mon gira, en mes d’una ocasió, sense l’empenta dels polítics, sinó mercès al l’esforç i l’evolució de la societat, que son els únics que fan que les polítiques vagin sempre un pas enrere. Al menys això ens demostra la història, aquesta història que uns quants ens volen amagar sigui com sigui. I si la història ens diu alguna cosa clarament és que el poble és molt mes intel·ligent que qualsevol polític (per moltes trampes que faci),


Un any nomes per eleccions municipals !!!. Estiguem alerta, que la batalla comença.



Dibuix d'Antonio Mingote publicat el 29 d'abril a l'ABC

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui l'alcalde es carrega a l'interventora, pero no traga les propostes que fa.
Que peses?

Anònim ha dit...

Serà divertit veure els candidats dels partits. I sobre tot, com s'ho fan per enterrar les destrals que hi ha en totes les cases.

Juan ha dit...

Que poquet queda, unes eleccions on els candidats, hauran de lluitar més que mai per accedir a l'alcaldia, però demano que en lloc de llançar-se els trastos entre uns i altres, que hi hagi més seny, pel bé de Torredembarra

PD: COM HA DE ESTAR JA EL CAFE

Una Abraçada

Juan

Powered By Blogger