dijous, 29 de maig del 2008

“CRISIS OR NOT CRISIS”

PUBLICAT A LA REVISTA SOM-HI DEL MES DE MAIG DE 2008

Hi han moviments. La retirada, per part de l’Alcaldia , de les competències a la Regidora de Benestar Social i d’Igualtat, obre un període què, si bé en certs sectors polítics ja és donava per fet, en altres ha agafat de sorpresa. És evident que una retirada de competències a un membre de l’Equip de Govern es sinònim de crisi, tant del partit en que ha estat escollit o escollida, com es el cas, com en el govern municipal.

Naturalment aquest fet ha despertat teories per tots els gustos. Però no tractarem d’aquestes, ja que seria un exercici de política-ficció que no ens portaria enlloc, sinó de com ho veiem des de l’AGRUPACIÓ.

Creiem que aquest fet es un signe prou significatiu de descontrol per part de l’Alcaldia, que tot i tenir un govern en minoria, no ha estat capaç, no ja d’aglutinar noves forces per formar una majoria còmode i estable, sinó que, pel que sembla, va perdent efectius, el que agreuja la situació de feblesa i farà que, si no passa res de nou, s’hagi d’esforçar encara més per arribar a acords puntuals, per no dir estables.

Naturalment el més perjudicat de tot plegat serà, com sempre, Torredembarra, que veu perplexa com les primeres forces polítiques de la ciutat no tenen arguments ni tant sols per formar una majoria que garanteixi un govern que miri única i exclusivament pels interessos de la ciutadania. De fet, ells (PSC i CiU) son els grans responsables d’aquesta situació. Uns i altres no són capaços de convèncer a la resta dels grups per preparar i oferir un programa de govern què doni prioritat a les necessitats bàsiques de la nostra població.

Per part nostre, restem a l’espera d’aconteixements que marcaran la nostre posició en un futur immediat, ja què encara cal aclarir en quina situació és trobarà a partir d’ara l’Equip de Govern i a l’hora veurem els moviments de la resta de partits de l’oposició. El què tenim clar és què l’Agrupació segueix fermament el mandat que ens van donar els nostres electors i que donem prioritat al nostre programa per davant de qualsevol altre tipus de fórmules que es limitin a un repartiment de funcions o un senzill recolzament.

L'AGRUPACIÓ
Powered By Blogger