dimecres, 15 de gener del 2014

COMENCEM








 Aquesta és la carta que vaig enviar ahir als companys del PSC de Torredembarra i que ara vull compartir amb vosaltres

Amigues i amics
Companyes i companys

Com tots sabreu el proper any 2015 tindrem Eleccions Municipals.

Desprès de molt reflexionar i de moltes xerrades amb companys/es i amics/gues  he decidit donar un pas endavant i  postular-me davant de la Comissió Executiva com a candidat del PSC a Torredembarra com a Cap de Llista per les properes Municipals.

Voldria dir-vos que la meva decisió no hagués estat possible sense un projecte que estic disposat a encapçalar perquè hi crec i perquè estic segur que Torredembarra, amb ell,  en sortirà beneficiada.

Un projecte que té com a principal objectiu apropar-se a la ciutadania, escoltant allò que els preocupa i cercar solucions a les seves necessitats, un projecte basat en fortes polítiques socials, revitalitzar la cultura, el comerç i l’associacionisme, els barris i sempre basat en el diàleg, la participació i el consens.

El projecte, que vull compartir amb tots vosaltres necessita convicció, però estic segur que serem capaços amb la força del treball i la unitat de tots els socialistes torrencs, donar la volta a les polítiques reaccionaries i antisocials que ens han portat uns governs de dretes mancats de sensibilitat i projecte.

Aviat serà el moment de treballar tots junts per aconseguir un programa realista, sota els postulats abans anomenats, per oferir a la ciutadania i que ens reafirmi amb allò aprovat per la nostra Assemblea: Socialistes, d’Esquerres, Catalanistes i Torrencs, i com a tal hem de ser capaços d’aglutinar-nos al voltant d’un projecte que jo us demano em deixeu encapçalar, formant un equip de persones que facin de la política un servei al poble: calen bones persones fent política i no polítics fent de bones persones.

Companyes, companys COMENCEM junts el camí que ens ha de permetre recuperar una majoria suficient com per dirigir un projecte sensat i sempre amb els torrencs i torrenques a la nostra ment.

Us demano efusivament  el vostre suport.

Si així fos m’agradaria molt m’acompanyeu en el projecte què ara, entre tots, COMENCEM.

Una abraçada i salut
Powered By Blogger