dimecres, 14 de febrer del 2007

La vida està plena de petites coses que fan determinar a una persona o mostra un posicionament i/o un fet que, a voltes, pasa desapercebut per a molta gent però que tenen una influència més o menys gran en el transcurs d’una vida, o bé d’una decisió. Es a dir:

SON AQUELLAS PEQUEÑAS COSAS


Petits detalls que deixen entreveure un tarannà o un posicionament cap un fet molt concret. En política, diuen, que els gestos són molt importants i que defineixen de totes totes a aquell polític qu'els fa.

Tot això que dic és degut que en Ple de l’Ajuntament de Torredembarra del passat dia 8 de febrer, es va produir un petit detall per part de l’Alcalde que em va sorprendre moltíssim. I més encara per què el gest és podia interpretar de moltes formes, i segurament, la meva no sigui pas la més objectiva, per tant no passaré a valorar en la seva extensió el fet en sí.

Quatre Associacions de Veïns de Torredembarra, que venen a representar aproximadament unes dues mil (2.000) persones que viuen, treballen i paguen els seus impostos municipals religiosament, van presentar la sol·licitud per obrir un diàleg amb el Consistori referent a la retirada (o sigui eliminació, derrumbament) dels ponts de Clarà i Els Munts, contemplat en el Pla General d’Urbanisme, i negociar el seu manteniment.

L’escrit és va presentar mitjançant la Regidora No Adscrita Maria Dolors Toda. Això, d’entrada, ja no va fer gens de gracia al Sr. Alcalde, és més, jo diria que el va fins i tot irritar.

La Regidora, que també representa a 500 habitants de Torredembarra, tan respectables com els que puguin representar els altres partits del Consistori, va demanar amablement que el Secretari recollís l’escrit i l’entregués al Sr. Alcalde. El Sr. Secretari, que teòricament està al servei de l’Ajuntament, o sia, de tots els ciutadans, es va fer el “llonguis” i va ser el Sr. Ripoll qui s’alcés de la seva taula (molt nerviós durant tot el Plé, el Sr. Ripoll, que no la taula), i li fes a mans al Sr. Jiménez.

El Sr. Alcalde, amb mostres evidents de nerviosisme (llàstima de no dur una càmera filmadora) va agafar l’escrit i el va deixar d’amunt la taula de forma virulenta, sense ni tant sols dignar-se a llegir el seu contingut i va proclamar als 4 vents: “En el seu dia ja van poder fer les seves al·legacions al Pla”. I apa, debat tancat.

No sé si us he descrit bé l’escenografia del fet. Però el seu gest em va donar la sensació de menysprear els veïns i veïnes que, representats per les seves corresponents Associacions, van pensar de bona fe que l’Alcalde Socialista (?) tindria a bé, no ja escoltar-los, sinó llegir la seva suplica de DIÀLEG.

Segurament, molt possiblement, diran que estaven manipulats per l’Agrupació, per els convergents o per l’Esperit Sant.
Segurament no diran res d’això en el seu “Som-hi”, tampoc diran res d’això en els seus discursos, però molts convilatans de Torredembarra, segurament ja saben com entenen aquests governants la participació i la opinió dels seus veïns.

....”Esas pequeñas cosas”, com deia en Serrat

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Nueva pagina websss, www.comefantasmas.blogspot.com, en respuessssta al siñor fantsama delllll casssstiiiillloo, uhhhhhhhhh!

Anònim ha dit...

Jordi no etc conec però em permeto tutejar-te.

Tinc vàries qüestions que m'agradaria que em contestesiu:

l'Agrupació com es finança?

D'on surten els quartos per les festes, els butlletins, les campanyes etc?

Qui està finançant tot això?

No surtiran pas de la Sra. Toda?

Els diners estan sent invertits per la construcció?

Si és així, com els voldrà després recuperar?, amb pelotazos urbanístics, amb Blocs de pisos en zones no edificables, amb Marbellas, Teldes, o d'altres casos d'aprofitament dels carrecs públics amb polítiques populistes com la que esteu fent

JO se el que costa una campanya electoral, i valtros l'esteu engegant desde molt lluny, això no pot ser que s'estigui pagant només amb el que aportin els quatre que esteu al davant, al darrera pot haver interessos immobiliaris

Si us plau, si no és així, caldria que expliquesiu públicament els vostres números abans d'entrar a l'Ajuntament, perque ara fan molt mala olor

Ho sento però és el que sembla

resnoesmesqui ha dit...

Benvolguda Farruqita:

T'has preguntat d'on treuen els diners el PP, CiU, PSOE de Torredembarra?....

Qui t'ha dit que l'Agrupació som 4

Tu vius en una casa o en un pont?

Has vist la lluna brillar una nit plena de nuvols?

Creus que els actuals governants de Torredembarra s'embutxacant els diners de les zones blaves?

No vas de bona fe...Pregunta aquestes coses als blocs dels altres i et contestaré

Serà senyal de bona fe

Anònim ha dit...

No respons a les preguntes de la farruquita, no les saps o no pots?

resnoesmesqui ha dit...

L'Agrupació és financia com es supossa és financien tots els partits: Amb quotes dels afiliats

2) de la gent de l'Agrupació, evidenment...o pensaves altres coses fosques tipus financiació del PP o CiU?
3) et remeteixo a la 2...
4) Com afilida també fa les seves aportacions, es clar
5) inverteix IC els seus diners a lluita stalinista, no, oi?...dons no té sentit aquesta pregunta....crec que viviu obsesionats en aquest tema i deixeu de banda altres més importantgs. De totes maneres només cal que t'apropis a una assemblea i preguntis. No tenim res a amagar.
6) contestada
7) contestada
8) si cal és farà. No tenim cap problema

i 9) naturalment és el que penses i nosaltres tenim l'obligació de pensar que mereixem el mateix tracta que els demes.
Gracies per participar.

rafael ha dit...

Hola Jordi,no tengo el gusto de conocerte personalmente, de vez en cuando le doy un vistazo a todos los blog de la Torre y mirando los escritos de algún anónimo y las respuestas que das, me dejas preocupado,no te lo tomes mal,pero parece ser que tienes muy poca cuerda,porque la pregunta de como se financia la Agrupación no la hacemos todos,a mi personalmente no
me quita el sueño,pero reconozco que los grupos INDEPENDIENTES, mas pronto o mas tarde, terminan dejandonos claro,, si son caperucita o son el lobo, y esto tienes que entenderlo,porque lobos ya tenemos demasiados, esto puede ser la justificación de alguien que te realiza esta pregunta,yo pienso que hay un abanico muy amplio para defender cualquier idea y me extraña mucho,que las ideas que tiene tu partido, no tengan ubicación en los ya existentes,pero bueno,por lo menos permiteme expresar mi opinión,luego si quieres me respondes al estilo Jesuita, como lo haces con farruquita,que formula una preunta,y respondes con otra pregunta y estas maneras son propias de seminaristas y a mi los seminaristas no me gustan.
besitos

resnoesmesqui ha dit...

amic Fantasma:

Ja he contestat,l'agrupació és finança amb la gent de l'agrupació que som molts més del que volen i diuen. Crec que hi contestat a la farruquita. Insisteixo que no entenc la vostra obsesió amb aquest tema, però ho respecto.
També estic d'acord amb el què dius dels seminaristes.
enhorabona perla teva pàgina, és la q més llegeixo.
PD: tinc unes ganes de parlar de temes relacionats amb el què realment importa a la gent de a peu !!!!!!!!!!

jordi

Powered By Blogger