dijous, 31 de maig del 2007






I ARA QUÈ?


En primer lloc felicitar sense cap mena d’embuts al partit que ha tingut el major numero de vots en aquestes darreres eleccions municipals. En segon lloc, mostrar la profunda preocupació que sento al veure una participació tant baixa en unes eleccions a on la població tenia a les seves mans el futur govern de la seva ciutat pels propers quatre anys. Lamentar que encara cap dels partits hagin fet menció, oficialment, a aquesta darrera dada i què ningú hagi plantejat la necessitat d’estudiar els motius de dita abstenció.

No vull pas fer una valoració dels resultats obtinguts pels diferents partits, més un anàlisi ràpid podria ser que el partit majoritari ha estat capaç de mobilitzar el seu electorat de forma quasi bé massiva, en contra d’altres partits què, o bé per la seguretat en si mateixos, o bé per la desconfiança pròpia del que no se sent guanyador, no van fer prous esforços per realitzar una crida a la participació.

Crec, molt humilment, que després del partit majoritari, els guanyadors d’aquestes eleccions han estat ABG i l’Agrupació. L’ABG suma un regidor més, de l’Agrupació podriem fer dues lectures i totes positives. Per aquells que segueixen donant voltes relacionant l’Agrupació amb un altre partit, el numero de votants ha augmentat amb més de 100 vots, els que creiem que l’Agrupació representava un altre projecte, un altre alternativa i que érem la nova força política d’aquestes eleccions, teoria aquesta que comparteix-ho, hem obtingut quasi bé 700 vots, aglutinant la majoria dels electors descontents amb la gestió del darrer govern.

Per a mi, el gran perdedor ha estat ERC, que ha patit un vot de càstig molt dur, al meu parer degut al seguidisme de la política del PSC a l’Ajuntament.

Naturalment ningú sap que hauria passat si la participació hagués estat superior. Per tant no vull entrar al món de la política-ficció.

I ara què?. Per part de l’Agrupació seguir treballant amb responsabilitat i fidels al compromís adquirit amb els nostres electors. Mirar cap el futur, seguir treballant per portar el nostre projecte a bon port, seguir parlant amb els veïns i veïnes, aprendre dels nostres errors i reafirmar les nostres virtuts. Seguir treballant per allò que creiem necessari per la ciutat, per crear un model diferent al que hem tingut fins ara. Nosaltres, i jo personalment, seguirem fidels amb els nostres electors i tal i com ja va anunciar Mª Dolors Toda estarem a les “duras y a las maduras”.

No voldria acabar aquest comentari sense incloure l’escrit que vaig rebre en el meu, vostre, blog. Molts han dit que jo censurava les opinions dels lectors. Jo només vaig deixar de publicar aquells que insultaven o bé deien barbaritats i que atacaven la vida personal de la gent de la nostra llista o fora d’ella. Però aquest anònim que ara us publico, crec que ha estat un grà massa. De la mateixa manera que jo rebutjo tot tipus de vandalisme com els ja denunciats per diferents companys de blogs, vull denunciar les amenaces per molt subtils que aquestes siguin. Espero, de tot cor, que no és tornin a repetir, ni en la meva ni en cap altre persona ja sigui del mon polític, cultural, social o el que volgeu. Ací us el deixo i vosaltres mateixos podreu opinar:

“Si el triunfo nunca te llega date por jodido¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡”
Rebut el dia 29 de maig.

Gràcies a tots a totes les persones que ens van votar i a tots aquells/es que van anar a votar

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. Sole, perdone que discrepe con su afirmación diciendo que los ganadores de estas elecciones han sido ABG i ADT.

Mire los que han ganado regidores han sido, si yo no recuerdo mal y por lo que veo Vd. no lo recuerda:

PSC 1 Concejal más

CIU 1 Concejal más

ERC 1 Concejal menos

ABG 1 Concejal mas

ADT=ADMC Se han quedado igual = fracaso

GIT 1 Concejal menos

PPC Igual

No nos quiera hacer seguir comulgando con ruedas de molino., como siempre y acepte su derrota.

Hay que ser un poco mas humilde Sr. Sole..

Anònim ha dit...

I ARA QUE????

Doncs 4 anys mes a l'oposicio....

resnoesmesqui ha dit...

Perdoni, potser no ha llegit bé. Dic que "a part del partit guanyador"

Més humlitat impossible. Jo estic satisfet. Treure 2 regidors sent el primer cop que l'Agrupació es presenta, vosté li diu fracás. No cataloga el regidor de menys de ERC... qui vol comulgar amb rodes de molí?

Vosté, com jo ja dic, fa l'analisi pensant amb l'extingida ADMC, però nosaltres som l'Agrupació. Per sort d'aqui a 4 anys ni vosté ni ningu parlará ja de l'ADMC. De totes maneres voste insisteix, dons bé, com també dic en aquest cas cent vots mes que no pas aquell grup i amb menys participació. És clar que no és un éxit rotund però sí per estar al menys, un xic satisfets (al menys per la meva part), peró lectures s'en faran moltes, la meva pot estar equivocada, jo mai pretenc tenir la veritat absoluta i respecto molt la seva opinió que per altre banda es tan bona com la meva, però vista amb diferents ulls. Crec que tots diem la veritat i tots diem la mentida. Tot depen del color què és mira. Estem d'acord amb això?

Gràcies per esciurem, i l'animo a seguir estan present en el debat.

Anònim ha dit...

Vol dir que amb la gran aspiracio que tenien vostes en treure 4 o 5 regidors, estarán preparats per estar 4 anys a la oposicio y estan a la oposicio mes sols que la una o podran resistir????, perque el fracas a estat rotund doncs si no arriva esser per els vots de la seu del Sr. Joan Perez, que aguesin fet, suposo que el ridicul amb la quantitat de diners que s'han gastat???
Com el podran recuperar estan a l'oposicio???

Anònim ha dit...

Por cierto piensan actualizar su pagina web o ya han abandonado después de los pésimos resultados obtenidos.

Powered By Blogger