dimecres, 4 d’abril del 2007

Roda de premsa del dia de la presentació de la candidatura de l'AGRUPACIÓ a les properes eleccions Municipals.
L'AGRUPACIÓ PRESENTA A Mª DOLORS TODA COM A CAP DE LLISTA



Cap de Llista: Maria Dolors Toda Esteve (Advocada)

Joan Pérez González (Empleat Públic)

Isabel Acosta Rodriguez (Psicologa)

Jordi Solé Flores ( Comercial)

Juan Velasco Farre (Màrqueting)



(Text extret de la pàgina web de l'AGRUPACIÓ):



El 29 de març va ser un dia intens: al matí es va organitzar una roda de premsa per a anunciar que Mª Dolors Toda serà la cap de llista de l'AGRUPACIÓ per a les pròximes eleccions de Maig. A la nit, a l’Assemblea General, els assistents van rebre amb un aplaudiment la presentació de la candidata que va fer Jordi Solé.



Mª Dolors Toda serà la cap de llista per a les pròximes eleccions de Maig, però com va recordar en la roda de premsa: “un candidat no pot fer res si darrere no té un equip sòlid i amb idees. L’Agrupació ho és. M’acompanyen persones de debò capacitades”.



La llista completa apareixerà en el nostre pròxim número, juntament amb les idees més importants i noves del nostre programa.A més de la presentació de la candidata, l’Assemblea va tenir un altre gran protagonista: el descontent que els veïns i comerciants d’Antoni Roig van venir a expressar per les obres. A més, es van anunciar les mobilitzacions dels veïns de Els Munts i Montclarà per defensar els seus ponts.A l’Assemblea General del 29 de març, entre altres temes, es va fer pública l’aposta de L’Agrupació per a les pròximes eleccions: la nostre cap de llista serà Mª Dolors Toda.



L’Agrupació li va demanar que encapçalés la llista ja fa temps, però Mª Dolors ha mostrat moltes reserves fins a ara pel seu excés de treball (Mª Dolors és advocada i té el seu despatx a Torredembarra), encara que sempre ha mostrat un suport ferm i incondicional per la nova mentalitat que suposa l’Agrupació en la política municipal. Després de moltes reflexions personals, Mª Dolors ha decidit encapçalar finalment un projecte renovador que aposta per normalitzar la vida política torrenca i per incloure la participació veïnal. La seva experiència a l’Ajuntament, la seva personalitat dinàmica i la seva obsessió pel treball bé fet la converteixen en la candidata ideal per a ser la nostra nova alcaldessa. I per a assolir-lo treballarem amb el màxim esforç. Pels grans temes que té pendents la nostra població, i el seu futur, han d’acabar la crispació i les baralles entre polítics, perquè així no arribem enlloc. No n’hi ha prou amb aixecar obres, imposar projectes i gastar diners per a acontentar als veïns exclosos una vegada i una altra de la participació municipal. Ha de començar ja el treball seriós.



Amb Mª Dolors, L’Agrupació compta amb una cap de llista capaç i preparada per a liderar aquesta renovació positiva: fa falta tranquil.litat, respecte, diàleg i participació. Ens enfrontem, doncs, al repte de les eleccions municipals plens d’il.lusió i segurs de comptar amb la comprensió i el suport de molts de veïns que volen un salt cap endavant, un futur ple de projectes en els quals participem tots. I que ara és possible: Ànim!!!


20 comentaris:

Anònim ha dit...

JA, JA, JA... i us ho creieu?

resnoesmesqui ha dit...

oh i tant què ens ho creiem !!! per què és cert.

Anònim ha dit...

ANIMS JORDI A TÚ I AL TEU EQUIP.

EL CID CAMPEADOR.

Anònim ha dit...

esto es democracia, o los pones todos ono pongas solo los que te convienen. Solo te lo crees tu como lacayo de la Toda porque ella creo que no se lo cree.
A ver si lo publicas??????

resnoesmesqui ha dit...

Publico la llista per què jo estic en ella. Crec que les altres ja estan circulan pels diferents blogs. Però si cal ho faré, no tinc res en contra.
Això de lacayo sobraba però en fi, cadascú és com es. oi?

Anònim ha dit...

Sr. Sole como portavoz nos podria explicar la dimision de Belis, es porque segun me comentan esta preparando con el Octavi una lista del VUT.
Vd. que presume de democrata alguna vez podria decir la verdad no siempre con rollos, porque lo de lacayo que decia el otro anonimo le va que ni pintado. Que presume Vd. de La Torre si no le conoce nadie y parece que según sus artículos lleve aqui toda la vida. En la Torre no hay nada bueno y Vd. o mejor dicho la Toda con Vd. lo quieren arreglar?????

Anònim ha dit...

He llegit a la premsa que la manifestació que vàreu convocar fou un èxit de participació. Enhorabona!

resnoesmesqui ha dit...

Contestan a l'ANONIM 1:

Sobre el fet d'en Belis, ell i només ell ha de donar explicacions, si vol, es clar. No tinc ni idea d'això que vosté parla del VUT. De totes maneres crec que son gent molt accesibles i contactan amb ells tot arreglat.

Jo intentaré possar un gra de sorra per fer el posible per què Torredembarra sigui el poble que crec ens mereixem tots plegats. Vosté si vol, també està convidat a participar, si no amb nosaltres, sí amb aquells que vostè cregui que millor el representa. Gràcies pel seu escrit.

ANONIM 2:
L'Agrupació no va convocar cap manifestació. Per felicitar s'ha de dirigir a les diferents AA.VV. que sí la van convocar. Gràcies per l'escrit.

Anònim ha dit...

Es que nosotros la versión Belis ya la conocemos. No se como Vd. que presume de ser el portanveu de lagrupacion tiene miedo y no tiene la responsabilidad política de dar la versión de su grupo. No será que no la puede dar sin el permiso de su "jefa", por miedo a que si la da, lo quite de la lista y esto le restaría a Vd. oportunidades políticas en Torredembarra y vivir de la política que creo es su meta....

Anònim ha dit...

Anónimo dijo...
Mire conozco muy bien a Juan Perez y la considero una persona muy honesta y que trabaja mucho pero mucho por el bienestar de los vecinos de Montclara y sin afan de lucro. Cada cual tendrá sus ideas y evidentemente el las tiene y muy claras con los temas relacionados con los vecinos.
Lo que no entiendo muy bien es como puede seguir estando en este partido que se consideran muy del pueblo y de esto nada, solamente analizen los 5 magnificos de la lista y en la cual el va de 2, cuando ha sido humillado en varias ocasiones por miembros del partido y por lo que veo el sigue estando alli, sera por lo votos que le pueda aportar a la cabeza de lista... será porque es masoca, no lo acabo de entender. Juan creo que te estás equivocando, tu no eres asi, te veo como la gente de a pie pero con este partido que solamente mira por los intereses de algunos, no lo entiendo. Todavia estas a tiempo y si no el tiempo lo dirá porque las cosas con en tiempo se ponene en su sitio.

9 de abril de 2007 17:05

resnoesmesqui ha dit...

Anonim 1:
De por nomès m'en fa la gent que no creu amb la democràcia i el debat.
Com campany que he sigut, i amic que encara em considero d'en Belis, la seva versió és la correcta i des de l'Agrupació el respectem i sap que sempre tindrà les portes obertes. Creiem què és una persona molt vàlida i repetuosa, amb moltes idees i què el seu treball dins de l'Agrupació ha valgut la pena i sempre estarem agraïts per la seva col.laboració i ajut. Sigui el que sigui el camí que escolleixi, jo li desitjo tota la sort del mon.

Anonim 2:
Juan Perez és un dels pilars de l'Agrupació, i té tota l'estima de la gent de l'equip. Ell ho sap, i us puc assegurar què és el millor president que hem pogut tenir. Com bé diu vosté es una persona treballadora, honrada i molt preocupada per la situació actual de Torredembarra. Aixó de què ha estat humiliat és totalment fals i vosté només busca la desunió i la pica baralla, però no cal que insisteixi, l'Agrupació és una formació sólida i que ha treballat durant un any, setmana darrera setmana, per oferir un bon programa i solucions als problemes generats pel mal govern actual. I, naturalment en Juan Pérez és el pilar fonamental en aquest projecte. No estaria de més, benvolgut anonim, que aportes proves del que vosté diu per tots els blocs, al menys per tenir una mica més de credibilitat que tan demana i tanta poca ostentació fa de voste mateix. Com bé diu, el temps posarà cadascú al seu lloc.

Anònim ha dit...

Sr. Sole a quien quiere Vd. engañar, por lo que veo no tiene ganas de contar la verdad y sigue engañando a todo el mundo. Resulta que estuvieron a punto de echarle de la ADT, al Sr. Perez y ahora vd. nos quiere vender la moto de que es uno de los pilares de la ADT.
No será Vd. que todos conocemos su gran...... curriculum y con este partido vd. ha encontrado la gallina de los huevos de oro que por cierto y por el bien de Torredembarra deseo o deseamos, que somos muchos, que fracasen el 27 de Mayo.

resnoesmesqui ha dit...

Apreciado anonimo

El único que engaña es usted. Para tener cierta credibilidad a de demostrar ciertas cosas que usted no hace sencillamente porque miente.
Naturalmente deseo que sus deseos no se cumplan, es más, ojalá tengamos la oportunidad de demostrarlo. A usted no le caemos bien, lo acepto, pero podría usted demostrar más interes y amor hacia Torredembarra haciendo propuestas útiles para mejorar, no solamente destruyendo y creyendose portavoz de la verdad. Nosotros trabajamos para eso, usted para lo otro. Vote en conciencia y ojalá tenga usted toda la suerte del mundo.
De mi crriculum, es evidente que usted no sabe ni la misa la mitad. Deseo, de verdad que algún día, si se decide salir del anonimato que tan redimiento le da, hablar con usted y quitarle la obsesión enfermiza que sustenta sus palabras.
Ojalá, tengamos la oportunidad de dialogar y debatir por el bien de Torredembarra y dejarnos de chiquilladas.

Anònim ha dit...

Sr Portavoz de la Toda, es verdad que ese tal Belis vuelve a LADT y esto ha producido cambios en sus listas y que tiene problemas para completarla?????

resnoesmesqui ha dit...

A la pregunta que em fa li dirés que NO és cert aquest rumor.

Referent a la llista li diré qué fa ja temps que está enllestida, la donarem a ceneixer properament en un acte públic.

Gràcies per participar

Anònim ha dit...

Domenec Belis dijo:

Mire cada dia leo los blogs y he llegado a la conclusión de que no tendría que haber una moderación de comentarios sino mas de uno porque cada día da pena leer según que anonimos escriben.
Tanto Jordi como yosomos nacidos del mismo pueblo Mollet del Valles, pero nos ha acogido Torredembarra y queremos lo mejor para La Torre.
Tengo que manifestar que a lo mejor a la gente no les gusta sus comentarios en sus blog asi como los mios en público, pero aunque no seamos nacidos en la Torre, llevamos muchos años viviendo aqui y esta ciudad se está quedando en la cola de la Costa Daurada.
Ya va siendo hora de que convirtamos La Torre en lider de la costa Daurada.

Anònim ha dit...

Yaso lo faltan 2 listas PP y ADT, les falta quente por los problemas internos que tienen????? o que les pasa......
La Sra. Toda empieza a estar nerviosa. El poder de don dinero

resnoesmesqui ha dit...

No hi han pas nervis, car el contrari, estem molt esperençats i amb moltes ganes. No us preocupeu per aixó, l'AGRUPACIÓ té molt bona salut.

La llista complerta és presentarà properament. Estem preparant el lloc i com és farà. Estareu ben informats.
Salut.

Anònim ha dit...

Sr. Jordi Solé portavoz de La ADT: si Vd. como portavoz de la ADT dice tantas mentiras como en su blog, la imagen que Vd. está dando de la ADT lo dice todo.De este modo los torrencs vamos apañados, porque Vd.ha dicho en este blog hacce dias que ya tenían la lista. Es que Vdes la presentación de la lista como son los millonetis de la Torre lo tienen que hacer a bombo y platillo?????
Son diferentes de los demas, por lo que veo si.
Ahora en su blog supongo que lo censurará, no??????

resnoesmesqui ha dit...

Ja veu, amic, no l'hi censurat. Només ho vaig fer un parell de cops per insults. Però el seu insult (dir-me mentider, per què si) el rebaixa a vosté, per tant val la pena publicar-l'ho.
Miri, amic meu, tots els partits preparan la presentació pública de les seves llistes com creu més oportú. Nosaltres, tots els de la llista, ja ens hem reunit i la llista està ja més que tancada i estem molt satisfets dels resultats. Vosté, no sé a qui votarà, però m'imagino, que el partit que vosté deu votar té molts més diners que nosaltres. La llista la presentarem aviat, trànquils. Com deia el meu admirat Ovidi Montllor "TOT ARRIVA". Naturalment la presentació la farem oberta i publica, no en un local tancat per desprès difondra'la per internet. Som transperents fins i tot amb aixó.

Bé, entusiasta lector, no vui convençe'l pas, peró espero rebre un millor tracta de vosté amb properes conexions, encara que només sigui per dir: Carai, es educat.

Gràcies per llegir-me i entrar en el meu, que també és el seu, blogs.

Powered By Blogger