divendres, 13 d’abril del 2007

UN ALTRE COP A LA PARTICIPACIÓ

EL proppassat dia 12 d’abril es va reunir la Comissió Informativa de l’Ajuntament de Torredembarra on és va debatre si entrava, o no, una moció presentada per la Plataforma Salvem els Muntanyans, en el proper plenari.

Els vots contraris del PSC, PP, GIT i les abstencions dels regidors de CIU han aturat que la moció hagi pogut ser debatuda públicament.

La regidora no adscrita Mª Dolors Toda, ERC i l'ABG van votat favorablement.

Novament els partits han deixat de banda l’interès de la població en obrir el diàleg i han tancat les portes als veïns i veïnes per poder debati públicament les seves posicions.
Un cop més s’han llençat a la paperera la claredat i la transparència que entre tots reclamem en un Ajuntament democràtic.

El tema d’Els Muntanyans II, com ja és sabut, és un dels temes més importants que tenim actualment damunt la taula i què cal solventar de la manera més cabal possible, però això no serà mai factible sinó afrontem el problema amb la unitat de tots, una unitat que sembla no interessi per motius què se’m escapen de les mans.

No entenc encara, només té una explicació de tipus electoralista, com el nostre màxim representant a l’Ajuntament, no accepta debatre públicament amb l’única finalitat de trobar solucions i anar tots a una.

Em de fer tot el possible per canviar aquesta dinàmica que paralitza trobar sortides a una situació que alguns han callat premeditadament, altres han intentat ocultar i altres només els preocupa quan arriben les eleccions..Com comentava algú aquesta es possiblement l’única de les mocions que “no han passat a ser debatudes en plenari, en els darrers 2 anys”, i jo afegiria què segurament des de fa més temps.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Com que m'han censurat el missatge a Torrebandarra, el blog que fa d'amagat Francesc Mercadé, un exemple de democracia i participacio el posso aquí perquè si us plau me'l publiqueu.
Hi ha un personatge als Simpsons, secundari, com és el cas, que en un capítol es dedica professionalment a estafar els veïns d'Springfield amb el monorail. Calcat.
Francesc Mercadé=Estafador del monorail

Anònim ha dit...

Sr anonim, me parece muy bien pero no se que pinta su comentario en esta noticia. Ponga su comentario en la pagina de los simpsons, le pega más.

Anònim ha dit...

Sr anonim II, a mi también me parece lo mismo, peró al moderador de este blog le debe parecer bién, quizas sea ésta la página de los simpsons.

resnoesmesqui ha dit...

Jo també crec que no és el lloc adient. Però he decidit respectar els comentaris que no portin insults, com, de vegades, ha succeït.
Gràcies per escriure

Powered By Blogger