dilluns, 7 de maig del 2012

D’esquerres, catalanista i torrenc





foto d'Olga González

 Escrit publicat a El Mònic d'abril 2012



D’esquerres, catalanista i torrenc és com s’ha definit la nova Executiva Local del PSC de Torredembarra escollida el passat  dissabte dia 21. Una Executiva Local formada per una majoria de gent jove, capacitada i amb moltes ganes de reorientar el PSC com la força política hegemònica que sempre ha estat a La Torre.

Deixem enrere dons, temps difícils pels socialistes de Torredembarra i ara toca afrontar el futur amb energies renovades i amb un horitzó molt més obert que el que fins ara hem tingut. Acabats els temps de buidor política, ara tots aquells veïns i veïnes que creuen, i estan convençuts, que una nova política municipal és possible, tindran com a referent un partit sòlid, transparent, aglutinador de voluntats i amb la suficient energia per renovar i cohesionar l’esquerra torrenca.

La nova Executiva Local té un bon grapat de feina. Té les idees clares i ha sorgit de moltes converses que ha permès marcar-se uns objectius clars pels propers anys. Tenim la capacitat de fer-ho i, el què és més important, ganes de fer-ho. Tots som conscients que no serà senzill, però també tenim clara la voluntat de posar per damunt de tot el nostre compromís amb la ciutadania amb les propostes que vam presentar en les passades eleccions municipals. Aquell va ser i segueix sent, el nostre compromís que serà complementat amb treballs dins d’àrees obertes sense excloure absolutament a ningú, ni col·lectiu ni individual. Tots aquells que creuen necessari un canvi real a l’actual política conservadora, fosca, centrista  i generadora de conflictes municipals, ara tenen un referent polític per formar part d’una majoria progressista  social i municipal.


La nova Executiva us proposa un nou tarannà, a on el treball dels que tenim un contracte amb el conjunt dels habitants de Torredembarra, sigui aconseguir un poble millor amb un ampli consens entre polítics i ciutadans. Us proposem un Pla d’Actuació realista amb els temps que ens ha tocat viure, a  no ser excloents, sinó aglutinadors de voluntats per fer conjuntament, amb la resta de forces polítiques i socials, que així ho vulguin, propostes que generin noves il·lusions, sense por al fracàs, sinó amb la ferma convicció que serem capaços entre tots, d’aconseguir avançar en un model de poble diferent, més actiu, més inter-relacionat entre els pobles que ens envolten i a crear nous objectius que ens reafirmin com a poble.

La construcció d’un nou PSC ha començat a Catalunya,  i ara, a Torredembarra, hem d’iniciar un nou camí que ens refermarà en els nostres ideals i amb les nostres idees, repeteixo : d’esquerres i catalanistes i torrencs
Powered By Blogger