divendres, 18 de maig del 2007







¿què fareu?



Entrem ja a l’equador de la campanya. Aquest dies les experiències s’acumulen de forma ràpida i excitant. Parlar amb els veïns és del tot encoratjador i tothom qui vol s’atura per comentar el seu parer dels polítics, tots els que ens paren ens parlen dels seus problemes i preocupacions. La gent es amable, afable i propera. És curiós com molts ens parlen de qüestions que estan molt allunyades de les grans propostes. Si alguna cosa te de bo es que un s’adona de que a voltes els ciutadans et paren per preguntar si posarem flors i arbres pels carrers, altres ens parlen de que volen una ciutat més neta i segura.

És apassionant, de veritat. Val la pena.


Una veïna que va néixer a Córdoba em diu que troba a faltar l’alegria que dona a una ciutat els tarongers i les bones olors de les flors. Ens demana que adornem la ciutat.


Un veï de tota la vida de la Torre ens comenta la deixadesa dels fanals, bruts, rovellats, trencats. Ens diu que fa dies que davant de casa seva hi ha una val-la que impedeix el pas i que ningú la retirat.


Son coses senzilles, penso, però la senzillesa també fa ciutat. La senzillesa de la gent. Sense grans discursos, amb timidesa. Com a mi m’agrada.


¿Què fareu amb els aparcaments?, ¿què fareu amb els parcs, en tindrem més?, ¿què fareu amb els joves?.


No veig crispació, car el contrari. Sí, es veritat, veig un descontent generalitzat amb la classe política que ens governa, però es veu les ganes de ser protagonistes, les ganes de fer sentir la seva veu.


Curiós també. Son les dones les que més ens parlen. Els homes acostumem a callar més. Elles son les que viuen el dia a dia de La Torre, les que cuiden dels nens i els porten a l’escola, a la guardaria, les que treballen a la casa i a fora de la casa.. Son elles les que trapitjen els carrers i s’adonen de les mancances, d’alló que tots necessitem. Son, penso, el motor de la ciutat.


Després ens trobem amb els que no els hi expliquis res, els que no volen saber res, no ja de nosaltres sino dels politics i ens veuen com gent que només pensa amb les seves butxaques.
La campanya, amics, es apassionant de veritat, una experiència inoblidable i que cal viure-la amb tota la seva extensió.


Gràcies, moltes gràcies a aquells i aquelles que s’aturen a parlar, amb mi i amb la resta de companys, rivals o de partit. Gràcies per donar les vostres opinions, gràcies per escoltar-nos.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

la meva puntuació del debat:

Jimenez: 3
Maseguer: 2
Ciuro: 4
Ardevol: 2
Oviedo: 1
Suñe: 5
Toda: 5

rafael ha dit...

Animo Jordi¡¡.besitos

Anònim ha dit...

Ay...ay....ay...., con los besitos

Anònim ha dit...

Vosaltres res de res. la resta quelcom.

Anònim ha dit...

On voleu anar a parar si en el vostre acte central solsament ereu 7o persones.
A aqueta quantitat teniu que restar els 17 de la llista mes el music.
Exit total, ho sento.

Anònim ha dit...

Perdoni pero confon l'acte amb els de ERC.
És més s'ens enfot el que diguin.
Tragareu Agrupació dorant molts anyets
Apa mentiders, aneu al jutgat a defensar el vostre cap

Anònim ha dit...

No eren 70, només hi va anar 1


jajajajajajajajajajajajajajjajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja

Anònim ha dit...

Perdoni pero fins are soc capaç de identifiar a ERC i ADT ( no es la empresa de seguretat )

Anònim ha dit...

Hola compañero Soy Olga.

Dejame tú espacio para contestar un comentario que he leido sobre los cargos de confianza que según este anonimo fue lo unico que izo la TODA.

Mira bonito\a los cargos de confianza sevan pero los funcionario se quedan. eS LO UNICO QUE SABEN HACER LOS DEMÁS PARTIDOS METER A GENTE SUYA Y NO DA LA POSIBILIDAD A GENTE REALMENTE PREPARADA COMO LOS CARGOS DE CONFIANZA O CUALQUIER PERSONA PREPARADA. CON GANAS DE TRABAJAR PARA SU PUEBLO.


JORDI REPASAMELO.

Anònim ha dit...

I en que estaves preparada tu, per ser càrrec de confiança de la Toda? Ai! Olgueta, que la teva credibilitat es nul.la.

Anònim ha dit...

Por suerte los cargos de confianza se van, pero los funcionarios se quedan.

Por cierto el Jordi no te lo ha repasado......

Anònim ha dit...

Hola anonimos!!!


mi nombre es olga por si no te has dado cuenta. no me ha gustado tú ironia. los cargos de confianza se van con su trabajo hecho. los funcionarios que dejan los demás partidos los tenemos que aguantar, por que se aposentan en su silla y no mueven ni el ratón. lo de repasalo!!!!!... jordi y yo ya nos entendemos, no iba para ninguno de vosotros no os emocioneis. una persona con personalidad, formación y ganas de trabajar por lo que realmente quiere, esta preparada para todo lo que le echen, y aqui lo dejo, ya que a mi lo que realmente me gusta el tú a tú . besos para todos.

Powered By Blogger