dissabte, 20 de febrer del 2010

COSETES


Dues fotos m’han impactat: La primera es veure que en el dinar entre el Rei i l’Obama, a la sala nomes dues persones de color: el president i el cambrer. Bona foto. No vol dir res, imagino, però carai, ja es casualitat o mala llet.

L’altre: el dit alçat de l’Aznar. Personatge que demostra la gran alçada dels governants. Aixecar el dit a uns que s’estan manifestant es tenir molta mala llet. Però : qui es sorprèn que l’Aznar faci aquestes coses?. A mi no.

Dues coses que he comprovat recentment: la baixa qualitat política existent en aquest país desprès del debat estèril sobre l’economia entre els líders (¿), i com el desencís de la ciutadania va cap amunt de forma inexplicable.

L’altre: la baixa qualitat humana i política d’alguns politics locals. Lamentables. Qui es senti al•ludit o al•ludida ell/ella sabrà.

Aixequem ponts, que els “dinamiteros” ja s’encarreguen de tombar-los.

5 comentaris:

rafael ha dit...

Si Jordi.. extender puentes, alargar manos, mirar de encontrar centros de gravedad para acortar distancias, que no nos aleje mas de lo que ya estamos, de los unos a los otros....es mision imposible. El poder perturba y en la codicia se encuentra segun algunos, el mayor de los placeres. Que tendra?? El altruismo y hacer el bien, los politos no saben que es; Para segun quienes, todo vale para volver ha tener, aquello que durante un tiempo tanto gozaron. Son insaciables; Depredadores de lo ajeno y algunos de ellos, el punto "G" lo tienen en el bolsillo.

Estate tranquilo, que los que te conocemos bien, te queremos por como eres. Y aquellos que en sus discursos mediocres, lanzan falacias para volver a satisfacer cuanto antes su punto "G", nos dejarosn un sendero de mierda tan grande, que pasaremos años, para limpiarlo.
besitos multiples.Repartelos

la cua de lleó ha dit...

Caldria explicar la situació. Si no és certa, doncs això. I si ho és, el perquè i les circumstancies.

Estaria prou bé, no?

Anònim ha dit...

MUY LISTO EL LEÓN: SE ACUSA A ALGUINÉN, EL QUE SEA DE LO QUE SEA, SIN PRUBEAS Y TIENE QUE DEFENDERSE, BUENA TEORIA. O SEA QUE SI EL ACUSADOR MIENTE NO PASA NADA Y SI DICE LA VERDAD PUES ENTONCES SI PASA. BUENA TEORIA

ME PREGUNTO: NO SERA ESE LEÓN SOCIALISTA POR CASUALIDAD?

LANCEMOS UNA ACUSACIÓN, SIN PRUEBAS, CONTRA ÉL, A VER Y QUE LUEGO NOS DE EXPLICACIONES. ESO SI A MI, AL QUE LE ACUSO SIN PRUEBAS, ME QUEDO TAN CAMPANTE. BUENA TEORIA. TEORIA DE ALGUNOS SOCIALISTAS DE ESTE PUEBLO, QUE POR SUERTE NO SOMOS LA MAYORÍA.


PD: buen escrito del Suñé. A ver si los socialistas se lo leen y aprende alguna cosa.


Jordi: tu tranquilo.

A.J.D.

la cua de lleó ha dit...

Per la quantitat de majúscules, he llegit el text imaginant algú cridant.

No és qüestió de ser més llest, sols proposava al Jordi explicar la situació. Si no és veritat, doncs crec que estaria bé dir-ho. I si estava dins de l'ajuntament atenent algú, doncs explicar com i perquè. Pensava que potser hi havia alguna explicació senzilla i esclaridora.

El to, en minúscules, volia ser conciliador i suggerir, no exigir.

Per altre banda, no és, crec jo, una pregunta que vulneri la intimitat. No és una exigència agosarada, sols saber si estava o no.

Pd. Jo també he llegit l'escrit, d'en Lluís Suñé. Son idees que comencen a sumar-se en alguns blocs de La Torre, fins i tot en aquest que estem ocupant, sols que escolta el que vol escoltar.

Espero no haver-te molestat, Jordi.

Jordi Solé ha dit...

No, Albert, no em molestes en absolut. Son altres coses i actituts les que fan mal . Però com que encara no sé exactament què es va dir, prefereixo no comentar res.

Anònim: gràcies, i crida el que volguis mentres no ofenguis ni llencis falsetats sempre tindràs el meu blog obert.

Sempre endavant

Jordi Sole

Powered By Blogger