diumenge, 30 de maig del 2010

SENTIMENT TORRENC

Al moment d’escriure aquestes ratlles, no sé com ha quedat el CAMPIONAT DEL MON D’AERÒBIC que s’ha disputat a Hongria, a on representants de Torredembarra podrien aconseguir el seu segon títol mundial. Nomes sé que una noieta anomenada Anna va estar capaç, ahir cap a les 13 hores, d’ arribar a la final. La veritat és que no té gaire importància si hem aconseguit un nou campionat, el realment important és el fet que el nom de Torredembarra segueix lluint i molt, amb moltes disciplines esportives. I què per tots hauria de ser un orgull. Penso que, si som sincers, fem ben poc per aquests nois i noies esportistes modèlics, que treballen a fons per anar d’un lloc a altra amb l’ensenya de La Torre. I dic que fem poc, i em conto entre ells. Qui de vosaltres sabia de la participació de Torredembarra al Campionat del Mon d’Aeròbic?. Ahir, mentre parlava amb la responsable (la Eva) en directa mitjançant ONA LA TORRE, pensava el greu error de no donar la importància què té en els medis de comunicació local i, cal dir-ho, entre les nostres institucions.

Molts cops, masses, ens omplim la boca de boniques paraules per intentar convèncer a la gent del nostre amor i estimació cap el poble. Ens omplim la boca de tantes coses que ens oblidem d’allò que realment fa important la nostra població. Ens omplim la boca de queixes, de lamentacions o car el contrari, però no som capaços de veure allò que tenim de positiu: la gent, la nostra gent. Castellers, atletes, escriptors, actors, musics, cantants, pintors, escultors i un grapat de gent anònima que ens hauria de fer tenir un sentiment fort i lloable cap a Torredembarra.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Tu no ets de La Torre de tota la vida i no et poden dir "nen tu de quina casa ets". Per tant, res a pelar, manu.

Anònim ha dit...

Tu no ets de La Torre de tota la vida i no et poden dir "nen tu de quina casa ets". Per tant, res a pelar, manu.

resnoesmesqui ha dit...

Bé, anònim, tens raó. No he nascut a La Torre, i segurament no tinc res a pelar. A part d'això, tot com si haguès nascut a La Torre, i carai, no tinc intenció de pelar res.

Entenc el teu comentàri amb to positiu. Oi?

Sempre endavant i Visca La Torre !!


Jordi Solé

Anònim ha dit...

El mateix alcalde ho va definir a la radio. Jo t'ho dic en to irónic, però ell no va ser precisament en aquest to.
Quan tots parlem d'integració, ara no en tenim prou, que ens volen desintengrar procedint del mateix pais, Catalunya i Espanya.
Pensa que els hi pot passar als que venen d'altres indrets.
Un alcalde, obert i integradro, si senyor!!!

rafael ha dit...

Anonimo CLASISTA (ERC)
Anonimo CHICHI NABO (ABG)
Anonimo PELEJUTRAN (PSC)

Tu no tienes ni idea, ni hombria para defender a este pueblo..Sois un quiero y no puedo. No hace falta haber nacido en un lugar concreto, para querer una tierra o a una mujer; Ninguna de las dos..tienen dueño, son como el dinero. A cascarla

Anònim ha dit...

Anonimo Fascista: El Fantasma
Anonimo sin personalidad: el Fantasma.
Anonimo quiero y no puedo: El fantasma.
Anonimo media leche: el fantasma.
Anonimo pepero: el fantasma.

Anònim ha dit...

Hola, soc l'entrenadora d'aquestes nenes que van anar a Hongria. Resulta que porto de entrenadora a la seccio d'aerobic de la UDT mes de 10 anys, i mentres escalfaba a l'Ana perque había aconseguit arribar a una gran final del mundial em diu l'Eva que ens trucarien de la radio. Aquest es el meu 6e mundial i no ens havien fet mai un detall tant bonic. Gracies per valorar que arribar fins on estem es tant dur. Hi han pares que han demanat prestams als bancs per portar a les seves filles a Hongria, hem de valorar tot l'esforc de thotom. Gracies

Anònim ha dit...

Hola!! Soc L'entrenadora de la seccio d'aerobic de la UDT i porto 11 anys aquí i 6 mundials de Fit Kid. El passat dissabte mentres entrenava a l'Ana perque havia arribat a les finals del mundial ens estaven trucant de la radio de Torre. Es la 1@ vegada que passa en tota la meva carrera, hem de pensar que es molt dur arribar fins aquí. Molts pares han demanat prestams al bancs per poder portar les nenes a Hongria. Som de la Torre!! I ens sentim orgulloses!! Seguirem treballant per portar el mom del nostre poble per Tot el mon!!

resnoesmesqui ha dit...

Una abraçada ben forta per totes vosaltres.

Ànims i a seguir lluitant.

Gràcies per venir al programa, va ser esplèndid i divertit

Petons
Jordi Solé

Powered By Blogger