dissabte, 10 de febrer del 2007

MAL GOVERN… I SENSE OPOSICIÓ


Manquen aproximadament dos mesos per donar per començada la nova campanya electoral què ens portarà, el proper mes de maig, a escollir els nou Consistori i per tant, els nous governants de Torredembarra. El xiuxiueig entre els nostres convilatans i convilatanes és cada cop més gran i, les especulacions, van i venen de boca en boca, donant a conèixer les diferents opcions i opinions, que fan que cadascun de nosaltres anem prenent posicions i enfilant l’agulla tot esperant que la nova legislatura sigui quelcom millor que no pas la que ara queda enrrere.

Si una cosa és fa palesa en la majoria d’aquestes opinions és què l’actual govern no surt pas ben parat. El “quatripartit”, format per PSC, ERC, ABG i GiT, ha decebut a una gran majoria de la població que ha vist frustrada la seva esperança per avançar cap un model de població més pròpia d’una ciutat coherent i ben cohessionada política i administrativament, que no pas d’un poble regit per una política sense sentit i a voltes sense orientació.

A casos com les obres de remodelació del carrer Antoni Roig, o bé la política de fets consumats que s’han fet d’esquenes als afectats, o bé la privatització del servei de l’aigua i el clavegueram, així com els diferents conflictes amb sectors de la Tercera Edat, Associacions de Pares i Mares d’Alumnes, hi cal afegir ara la hipoteca que representa per Torredembarra la concessió de mil noves places de zona blava sense cap mena de consulta prèvia a la població, tot fet a corre-cuita i quasi d’amagat, sense tenir en comte el parer dels afectats, que som tots els ciutadans de La Torre, tot això exemples de la mala gestió que estem visquen i patin.

Ara bé, el que ens sobta és el paper que l’opoció està jugant en aquests temes que sens dubte estan marcant la present legislatura. I sorprèn encara més el paper que està jugant CiU en tot això. Malgrat els crits d’atenció del nou cap de llista, Daniel Masagué, i les crides a l’ordre que ha fet des d’algun medi de comunicació local, els Regidors d’aquesta coalició es desmarquen i jugant al joc que els hi marca el principal partit de Govern, el PSC.

Si bé el nou Cap de llista de CiU intenta donar una imatge d’un nou tarannà, tota la seva tasca s’en va a orris quan les propostes presentades per els Senyors Jiménez i Ripoll, arriben a la Sala de Plens i els regidors convergents i d’unió, plens de joia, donen el seu vot per tirar endavant allò que des del seu del partit es critica i és rebutja amb contundència. Això fa, dons, que hi hagi un conflicte difícil de resoldre: a qui fem cas? , a qui ens creiem? Per una banda, a Daniel Masagué que és el cap de llista del patit i per tant el seu supossat lider, i per altra, els Regidors de CiU, que a l’hora de la veritat donan recolzament a una política que va en contra dels interessos generals de la població.

Segurament tot es deu a un conflicte intern. No ho sabem. Però les bases d’aquest partit deuen estar del tot confuses. Quina és la veritable política Convergent? Estan realment en contra del que el Sr. Daniel Masagué denomina “política de despropòsits” o bé estan per una política de seguidisme i de no confrontació.

Sigui com sigui, els actuals Regidors de CiU estan, i perdoneu l’expressió, deixant amb el “cul en l’aire” al Sr. Masagué, ja que no es pot dir una cosa votant la contraria. Per l’altra banda, si el partit i els seus regidors no s’identifiquen amb les idees proclamades pel seu cap de llista, el partit hauria de deixar les coses clares.

Cal saber, segur que ho saben, que fer dos tipus de política a l’hora no condueix pas enlloc. Solament poden confondre i desorientar els electors que ja estan més que farts de polítiques d’interessos personals, què és el que sembla vist des de fora.

A l’Agrupació no entenem pas les fissures, ni els mals entesos, ni tant sols els dobles missatges, segurament per què no estem lligats a la dinàmica dels partits tradicionals. També per què tenim molt clar cap a on volem anar a parar I el que ens hi juguem. No, no es que siguem millors ni pitjors, però tenim clar a qui s’ha d’escoltar i atendre. No en va, l’Agrupació, la formem persones, veïns i veïnes, de diferents ideologies i tarannà i ens mou la necessitat de tenir una ciutat millor en tots els aspectes. Potser aquest deu ser el factor clau que els Regidors de CiU han perdut de vista...Per això ens ha enfadat, i molt, que l’opocició, es a dir, CiU, PP i VUT hagin votat a favor de les zones blaves que vol implantar l’alcalde.


Jordi Solé

6 comentaris:

Anònim ha dit...

A pesar del filtro que representa que el autor del blog deba aprobar los comentarios, te lanzo un ordago.
Me he mamado el expediente del concurso de las zonas azules, así como otro que es el causante del primero, y descubro:
En tiempos de Segala, la propiedad de la finca de filadors que usamos de aparcamiento llego a un acuerdo por el que el subsuelo es del Ayuntamiento y el suelo de la propiedad.
El propietario quiere construir, el ayuntamiento tiene que hacer el aparcamiento subterraneo, que es primero el huevo o la gallina.
Expediente de las zonas azules, lo conoces, o criticas de oidas, donde estarán las plazas que faltan para llegar a las 1.400, en calles de nueva creación? en un gran aparcamiento abierto? en calles actuales?. Pregunta, para que esperar cuatro años para desarrollar estas zonas azules?
Me pregunto si ADT quiere gobernar será un gobierno marxista leninista y decomisaremos los terrenos para hacer aparcamientos? o bien sera un gobierno anarquista y se consultarán todas las acciones de gobierno?
No me quiero alargar, puesto que igual luego no se publica.

Anònim ha dit...

Desde el 18 de febrero no tienes respuesta?

Anònim ha dit...

Se supone que encima del aparcamiento subterráneo va una plaza o "algo por concretar" dijo Ripoll en els diaris. genesis, si t'informas, hazlo bien. 1.400 plazas azules es una barbaridad innecesaria. es darle pasata a esa empresa que a corre cuita se'n portará el contracte. Huele mucho. eso sí que huele. Máxime si tenemos en cuenta que la propia empresa dijo que con 700 plazas en zona azul tenía bastante para amortizar los gastos. ¿Porque 1.400? ¿Porqué tanta prisa? Vaya pelotazos lo que nos cuela el Jimenez y su regidor Ripoll…

resnoesmesqui ha dit...

Apreciado genesis ( a la vez que descreído...siempre dudando de mi honorabilidad y compromiso).
Respuestas:
1) Ni el Ayuntamiento sabe donde las colocará, exeptuando 700 en el CAP que serà parquing de pago...Genesis ni se te ocurra ponerte enfermo, una visita al medico aún no sabemos lo que te costará de aparcamiento.
2) No tenemos ni idea, eso se le ha preguntado y la callada por respuesta. Segun los medios "neutrales" no saben no contestan. Política informativa nula, información precaria y partidista (podríamos decir algo sobre ello, no?)
3) Ni marxistas ni ultraderecha, faltaria más. Progresistas que creemos en la buena voluntad de todos para avanzar hacia una ciudad mejor
4)Anarquista?. Si tu crees que informar, consultar i escuchar, es anarquista pues vale. Pero no van por ahí los tiros.
Disculpa mi tardanza en contestar. Si lees mi último escrito ya pido disculpas...cosa que muchos no hacen ni tan siquiera con sus errores.ç
Un saludo Genesis y gracias por todo

Anònim ha dit...

Recuerdo el panfleto: "Nos quitan el aparcamiento de Filadors".
A quien?
De quien es el terreno?
Recuerdo el panfleto: "Nos haran pagar por ir al CAP".
A quien?
Donde aparcas ahora cuiando vas al CAP?
De quien son los terrenos ?
En el expediente no consta ningun escrito que hable de 700 plazas.
Ni en el casco antiguo o comercial caben setecientos coches.
A manipular, que se trata de alcanzar la cima (ayuntamiento).
Dejando bien a la jefa, o no es cierto que eres empleado de la Toda.
No respondes en como arreglar lo de Filadors, de donde sacar los 6 millones de euros, y luego construir el aparcamiento.
No vale la pena seguir.

resnoesmesqui ha dit...

Benvolgut anonim:

Jo no soc empleat de la toda. Apuntato. Veig que els "contraris" a l'ADT teniu com a bandera la mentida i la falacia més mordaz.
De les zones d'aparcament: llegeix l'acta del 22 de febrer i opina.

Powered By Blogger