divendres, 31 d’octubre del 2008

TREBALL

(Publicat a la revista Som-hi d'octubre 2008)

Aviat farà cent dies que aquest Govern va agafar la responsabilitat de tirar endavant la gestió del nostre municipi. La veritat és què han estat dies de molta feina per motius que a ningú se li escapa ja que de tots es coneguda la situació en el què vam trobar el Consistori, i per que calia adaptar i organitzar els departaments de manera que el treball fos més efectiu d'acord amb aquells nous objectius marcats en el pacte.

El treball, com dic és positiu en quan hem estat capaços de reconduir una situació alarmant què, degut als problemes de tipus polític existents en el sí de l'anterior govern, havien, pràcticament, paralitzat la gestió.

Tant mateix aquests ies ens han servit per inciar treballs que creiem iportants i que havien estat reclamats per bona part de la ciutadanía com ara les nogeciacions amb la Generalitat per posar les bases que permetin una solució al conegut tema de Muntanyans II, així com l'inici d'acords amb difernts propietàris de solars per tal d'iniciar la neteja dels terrenys. Hem iniciat també les gestions per reconduïr i sonar solució a la recollida de la brossa, iniciant els estudis pertinents per veure quina és la més apropiada sempre tenint en copte les peculiaritats del nostre municipi.

El més important de tot és què des de les Regidories a on tenim responsabilitats, hem intentat sempre, d'acord amb l'esperit del pacte signat, mantenir un diàleg obert i fructuòs amb les entitats i la resta dels partits polítics del Consistori, per aconsseguir establir acords que afavoreixin l'interés general de la ciutadania.

Naturalment respectem el parer dels diferents grups que en aquests moments conformen l'oposició i som i serem receptius a les seves propostes, però també sabem que la ciutadania en general és conscient de la situació i sabem que sabran valorar els esforços que estem realitzant per donar la màxima coherència a totes les nostres accions i decissions.






L'AGRUPACIÓ

3 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Em deixes fer una mica de publicitat? Des de fa un mes em posat en marxa www.nadafool.com, el portal d'oci i cultural més complet de Tarragona, Reus i la Costa Daurada. Esperem que us agradi i hi participeu. Si volguessiu fer un post del portal, us ho agrairia molt. Salutacions,

Anònim ha dit...

Si publicitat te l'article, que mes don que en pengin els lectors.

Anònim ha dit...

A l'ultim anonim. No cal que et molestis més. Té més credibilitat el solé amb una sola ratlle que tu amb cent missatges anonims


El anti.solé ataca de nuevo

(tendrá este hombres problemas familiares o es asi por naturaleza)

Di una sola mentira del ariticulo.

Anims Jordi

Powered By Blogger