dilluns, 23 de novembre del 2009

COSETES DE LA TARDOR 3 (un programa - de ràdio - amb en Lluis)


Ja en tenia de ganes ja, però fins el dissabte no va ser possible.
Però vet ací que la xerrada va estar d’allò més que quatre pinzellades. Va ser tot una declaració d’intencions i de coneixements.
Aquest senyor, del carrer com cal, només tenia set (7) anyets quant el dictador ens va deixar el pas lliure per els pensaments i per les idees. Per ell, comunista, lliure pensador i nacionalista (no sé en quin ordre), va sempre de negre. Segurament perquè, com jo, pensem que no tenim res a celebrar i que cal posar foscor per obrir horitzons nous plens de llum i de colors. Ves tu a saber. Jo no ho sé pas.

En va agradar la xerradeta de dissabte al programa “XOCOLATA DESFETA” de la nostra emissora (que alguns, aquells que quan no manen no parlen, diuen que endiastrada i radio dirigida (no potser teledirigida.....je). En Lluís Sunyer (home del carrer), es va presentar desprès de passar el “motxo” com ell diu. I desprès es va dedicar a passar el “motxo” a la política municipal i general. Serè, clar...molt clar, no com la roba que porta...bé això ja ho he dit. És un ser curiós. Si més no perquè encara creu que això del comunisme és vàlid i que portarà coses bones. Curiós personatge digne d’una novel·la d’en Saramago (per admirats els dos, es clar). Repassa les coses i deixa clar qui és i d’ on ve. És mes, deixa més clar encara, que ell i els seus no governen perquè potser no els cal, però que com que no son idiotes (políticament parlant), no llençen pedres per llençar-les, sinó per recollir-les en forma de propostes i bones intencions.

Encara té, en Lluís (home del carrer...), l’ànima altruista i creu que els polítics no son corruptes, al menys els que coneix, i jo me’l crec. Me’l crec tant que no voldria mal fer ni mal utilitzar el que va dir per no desnaturalitzar les seves raons i les seves veritats (com un puny...mai millor dit).

Lluís Sunyer, home del carrer....., ell sol de negre....,sempre de part dels bons (malgrat encara ens diguin que son els dolents), en parlem, d’acord?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Podría usted ser un poco mas plural no? no entiendo como el regidor se lo permite siempre todo de color rojo, hay mas vida señor hay mas vida

Anònim ha dit...

No estaria mal que este anonimo dijera que regidor tiene que permitir que el solé diga tal o cual cosa.

Por cierto, la vida que usted dice que hay de mas, murio el 20N de 1975

resnoesmesqui ha dit...

Amic anònim:

Com be diu el segon escrit, m'agradaria que en digues qui és el regidor que m'ha de fer callar. Malament ho té. El dictador no va poder.

Lamento que la llibertat d’expressar-me li sàpiga tant de greu, però el seu temps ja ha acabat i si, estic d'acord amb vostè, hi ha més vida, però no la seva o al menys la que vostè defensa. Mai estaré al costat de gent pensa com vostè.

Gràcies al segon comentari i sempre endavant

rafael ha dit...

Mi querido amigo Jordi...Tu respuesta al anonimo y conociendote un poquito, creo que es un producto del calenton del momento, que algunas veces yo tambien tengo, ahora bien...tu respuesta se puede mal entender,como un reto hacia un concejal, que es mas plural; Mas amplio de miras y sobre todo con mas calidad humana...que muchos que cuenta los higos que tiene la higuera,con una mano y la otra con el puño cerrado, para poderselos comer ellos solos. Tu mismo...pero creo que este concejal en concreto, me parece que no te ha coartado tu libertad de expresion y en el caso de que mañana no contara con vos para la radio de nuestro pueblo, no incumpliria ninguna norma, maxime cuando esta democracia nuestra elige una serie de cargos, mediante un sistema estipulado, dandole poderes, para poder hacer un camino segun sus criterios o ideales. besitos para los tres

resnoesmesqui ha dit...

Hola fantasma, com sempre benvingut al meu blog.

No, no faig cap repte a ningú, car el contrari, com què sé que aquest anònim no és capaç de dir cap nom de regidor que sigui tan antidemocràtic com per voler fer callar a ningú, senzillament intento que caigui en la seva pròpia contradicció.

El Regidor del que parles no ha fet mai res ni semblant a les propostes de l'anònim, car el contrari, sempre ha deixat mà lliure a tothom i la seva tasca al front dels medis de comunicació, amb desacorda puntuals que puguem tenir, es del tot coherent.

Tampoc crec que el Regidor del que parlés s'hagi sentit al•ludit en cap moment.

I no és fruit de cap calentor. Normalment penso abans de contestar, però, sincerament, no vaig trobar millor manera de respondre a incoherències ni a les provocacions.

Ja saps, fantasma, sempre amb la mà estesa.


Salut

Jordi

Powered By Blogger