diumenge, 7 de març del 2010

VULL BULL




Felicitats a tots: organitzadors, cuiners (hola Amadeu), cuineres (agraïment especial a la Sra. Iris per la seva amabilitat, simpatia i treball), a tots els que han col·laborat a fer-ho possible. I també felicitats a tots aquells que han provat el plat.

Ahir, dissabte, a la ràdio varem tenir una jornada molt especial. Varem parlar del Bull. Ens van visitar la Sra. Iris Figuerola, el Sr Amadeu i l’alcalde, Sr. Daniel Masagué. Va ser tot un plaer de conversa. La gastronomia i la política tot junt, ben barrejat. Un sucós plat que combinat va resultar molt profitós i nutritiu Unes gotetes d’humor (gràcies Sr. Zapatero, per la seva inspiradíssima intervenció), molta gana i moltes ganes de fer ciutat, per fer Torredembarra.


L’esperit de tots plegats, les ganes de servir, les ganes de fer-nos més grans.I la gana que varem agafar tots entre: fesols, patates, truites, truites de patates, llamàntols... Ummmm.

I per rematar la faena, avui una jornada força especial per tots i totes. Repeteixo, felicitats a tots.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Iris Falguera? (és cuinera del bull? mare de l'Iris Gual?):

doncs és Iris Figuerola...

jordi solé ha dit...

Error esmenat. Gràcies i perdó a la cuinera.

Una abraçada

Iris Gual ha dit...

Em sembla que la cuinera t'ho perdona, i la filla també. Com no t'hauria de perdonar aquest petit error, si sempre la poses pels núvols! (i a la filla també).
Petons, Jordi.

Powered By Blogger