dissabte, 16 de juliol del 2011

10 ANYS DE MÒNIC



Escrit publicat a El Mònic 14 de juliol 2011

Deu anys poden ser molts. Si es tracte d’un medi de comunicació és una barbaritat. Si el medi de comunicació és de caire local és un miracle. Si tenim en compte que la majoria dels ingressos del medi local procedeix dels comerços, i tenint en compte la crisi que fa temps que patim, deu anys de vida és una estupenda noticia pels ciutadans de La Torre, El Mònic ho ha aconseguit i aquest és un bon motiu per celebrar-ho com cal.

Ara s’obre un nou camí. La premsa escrita local és segons els experts, els medis que millor futur tenen al davant seu. Per aconseguir això caldrà, a partir d’ara, quelcom més que bona voluntat, caldrà començar a obrir noves formules de participació de la majoria d’entitats i persones vinculades a la vida política i social de la població per garantir una pluralitat que a voltes acostuma ser molesta pels governants, però tant necessària pels lectors. Un diari local no nomes ha de ser un reflex acurat i supervisat per les institucions locals i comarcals, sinó també una finestra oberta a la pluralitat de idees que, en definitiva, sigui una camara fotogràfica d’allò que l’envolta.

N’estic segur que s’aconseguirà i que des de El Mònic tots hi tindrem veu i lletra. Felicitar a l’equip del diari i deixar constància de la meva disposició i de tot el grup municipal socialista a ajudar a millorar i a engrandir la premsa local
Powered By Blogger