dimarts, 19 de juny del 2007

ACORD DE L'EXECUTIVA DE L'AGRUPACIÓ

ACORDS DE L'EXECUTIVA DE L'AGRUPACIÓ

L’executiva de l’Agrupació es va reunir ahir dia 18 de juny per tal d’estructurar el nou model de funcionament que regirà dins del partit en els propers 4 anys de legislatura, i decidir quins serien els nostres punts per tal de recolzar a qualsevol govern municipal en aquesta legislatura, davant dels “cants de sirena” que s’estan produint darrerament per alguns partits cap a possibles pactes amb l’Agrupació.

L’executiva va decidir crear Àrees de Treball amb responsables directes en cadascun dels temes que creiem necessaris per tal de tirar endavant propostes i solucions als problemes existents a la ciutat. Les Àrees són les següents:

ASSOCIACIONS DE VEÏNS/ORGANITZACIÓ:
JUAN PÉREZ

COMUNICACIÓ/ M. AMBIENT I URBANISME:
JORDI SOLÉ
ANTÓN ALVAREZ

COORDINACIÓ MUNICIPAL:
Mª DOLORS TODA
JUAN PÉREZ
ISABEL ACOSTA
JORDI SOLÉ

BENESTAR SOCIAL, ENSENYAMENT, SANITAT I DONA
ISABEL ACOSTA
MARIA ZAMBRANO

COMERÇ, CONSUM I TURISME:
ANNA NIELSEN
ARIADNA MATURANA

ESPORTS I JOVENTUT
JUAN VELASCO

CULTURA I FESTES
OLGA GARCÍA

TERCERA EDAT
JOSE CANO

ACTIVITATS
OSCAR NUÑEZ

Referent als possibles acords de govern l’Agrupació va decidir, per majoria, posar per endavant els següents:

Recuperació de Muntanyans II per la ciutat com a punt principal, sense embuts ni condicions prèvies.

Anomenar per consens entre tots els partits la figura del SINDIC DEL CIUTADÀ.

Iniciar les converses amb els diferents partits per establir els mecanismes que garanteixin una participació activa i eficaç dels ciutadans.

Iniciar la elaboració d’un mapa per crear, consensuadament amb veïns afectats, zones d’aparcament gratuït.

Posar damunt la taula el model cultural i de benestar social necessari per tal d’avançar en la consolidació dels agents socials i la programació d’activitats de forma participativa i oberta a tots els barris de la ciutat.

Creació d’oficines municipals a les diferents urbanitzacions (Els Munts, Clarà, Àmfores, Marítima etc) per tal d’agilitzar els tràmits i orientar a la ciutadania a resoldre els problemes quotidians.

Per altre banda, l’Agrupació vol deixar ben clar que no s’entrarà al joc que certes persones han iniciat en els darrers dies, de posar el nostre programa pel damunt de persones concretes, i que no ens valen les condicions suggerides per alguns de renunciar al nostre programa en post de convertir-nos en moneda de canvi.

L’executiva de l’Agrupació vol fer arribar als diferents partits de Torredembarra la nostre predisposició de fer una política coherent amb allò que és va prometre en el seu dia, tal com vam afirmar oberta i públicament durant la campanya.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Todo esto me parece muy bien, pero 4 años en la oposición será duro y más si ningún partido quiere hablar de pactos con vosotros.

La experiencia me dice que ahora todo parece muy bonito pero.......

Anònim ha dit...

Hay que reconocer que organización no les falta, según se puede leer en su blog Sr. Jordi Solé, pero nada más porque creo que de poco les va a servir, pues según me han contado nadie quiere hablar con ellos y lo encuentro l´´ogico y razonable.
Todo es cuestión de paciencia y que cambien de lider porque se ha demostrado que ningún partido político la quiere, a pesar de que si cambian de lider quien pondra la pasta, creo que nadie y entonces que, tururu.......

Anònim ha dit...

no voleu fets?, demà el señor alcalde estarà a baix a mar per les festes de Sant Joan i segurament dirá unes paraules. No som tant valents i coherents? Doncs a veure si organitzem entre tots una protesta de tothom que no vulgui que això es dugui a terme. Per mi està fet. On quedem i on? M´agradaría que ho organitzes la Plataforma Muntanyans i que hi fossiu tots els que heu defensat en algún moment la causa. Ja em direu si es fa. De moment podeu contar amb mí.

Powered By Blogger