dilluns, 13 d’agost del 2007

JA ESTA BE D'AQUEST MULLADER


El parquet del pavelló ha quedat inutilitzable


Es va dir. Es va comentar. Es va fins i tot denunciar públicament per part de molts veïns de la ciutat. Allò no era de rebut. No podia ser. Es veien les escletxes al sostre. Es va dir. Es va comentar. Quan plogui això s’inundarà. Es va dir.

Però res. No es va fer res. Dons ara ja tenim pavelló inundat i el parquet a fer punyetes.
Ara un comunicat municipal ens explica una petita història. Però res. Ací quan plou tot va cap enlaire. Els passos inutilitzats, la carretera es converteix en un perill. Noves obres que s’inunden com el nou pas soterrat de Marítima Nord. Això es un desgavell.

Ho tornarem a dir. Ho tornarem a comentar. Ho tornarem a denunciar tantes vegades com faci falta. Però no ens podem quedar només amb la denúncia, s’han de cercar solucions, i si els governants son incapaços de fer-ho, que sigui l’oposició que prengui la iniciativa. No podem estar sempre igual.

Sí, es clar, ha plogut molt. Però que un pavelló que s’acaba d’inaugurar ja no serveixi per res, es una vergonya. Ara demanarem responsabilitats. Es clar que les demanarem. I algú, com sempre, ens dirà oportunistes. Que hi farem.

Cal prendre ja, mesures en contra de l’aigua. Cal iniciar un treball seriós i urgent per evitar que cada cop que plou els avis, avies, nens, nens i veïns en general no puguin anar pel pas soterrat a la platja, que els cotxes tinguin que “nedar “ per la carretera i hagin de fer voltes per travessar la via. Ja prou de "PELIGRO AGUA EN LA CALZADA".

Posem-nos a treballar, sisplau.



Comunicat de l’Ajuntament

De Santiago Ardèvol, Alcalde accidental


Motiu: Inundacions en obra pública, a causa de pluges torrencials.
Pavelló polisportiu:


El diumenge a la nit es detecten inundacions, motivades per la insuficient canalització de les aigües provinents de St. Jordi.
Aquesta situació va ser detectada el dijous, dia 9 de juliol de 2007, no podent-se realitzar les obres que van motivar les inundacions del diumenge, així mateix es detecten altra sèrie de filtracions motivades per deficiències de segellat en l'estructura exterior. Es prenen les mesures d'aixecar acta, reportatge fotogràfic i acta notarial per a reclamar els danys.
Pl. de la Font:
Els propietaris notifiquen que es produeixen filtracions per sortides d'aigües pluvials pels WC. Ens hem posat en contacte amb Sorea, per a que en aquest matí es visualitzés, amb una camara a aquest efecte, si hi ha alguna connexió mal realitzada que possibiliti que les aigües pluvials s'introdueixin en les xarxes fecals, si això fos així es prendrien les mesures necessàries per a solucionar el problema i exigir responsabilitats.
Torredembarra, 13 d'agost de 2007.
Santiago Ardèvol Mirabal
Alcalde accidental

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Siempre llevando la contraria, SºJorge,no se le puede pedir más a un polideportivo que al mismo tiempo puede ser piscina olimpica y jugar a waterpolo,solo piensa usted en negativo.
Piensa tambien,pedir a la misma obra celula de habilidad?
O esperamos que se inagure de verdad oficialmente y puedan entrar personas( ahora lo hacen irregularmente) con su consiguiente seguro,pues la pregunta es esta,hasta ahora no a pasado nada,cuando ocurra un accidente,a quien reclamaremos?

Anònim ha dit...

Això es veritat?
El nou pavellò inundat?????
El parquet a pendre pel cul? Cual val? Qui pagarà, la regidora o els ciutadans?

petonets.

Anònim ha dit...

EL PAVELLÒ TANCAT. ON ES FARA LA FESTA MAJOR DE TORREDEMBARRA O DE SANT JORDI??? JEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJE!!!!!!

Anònim ha dit...

Podem fer-la a l'antiga PIRELLI.................

Unknown ha dit...

Normalment l'opinió del poble és premonit`ria: per saviesa -allunyada del fred disseny sostenible- i per proximitat.

Powered By Blogger