dilluns, 3 de setembre del 2007

ACÍ, A SANT LLORENÇ DE SAVALL


Ací, voltat d’infants que no paren ni un sol moment (d’on trauran les “piles” aquests nans?), que sí ara la piscina, que si ara volen menjar, que si ara volen córrer muntanya amunt i muntanya avall, on els seus somriures son part de la quotidianitat i on les muntanyes son les protagonistes de tot el que ens envolta.

Ací els sorolls es transformen en agradables sons que ara estan i ara desapareixen com per art de màgia. Ací assegut, tot escoltant , a la llunyania, la musica que em fa viure més intensament aquests pocs dies de festa –Mozart, sempre l’inevitable Mozart, amb els seus càntics que em diuen que tot pot anar sempre millor -. Ací, al costat d’aquest gos que, segons diuen els meus familiars, els cuida i fa feliços als nens, tot es diferent i et permet repassar moltes coses del que has deixat al darrera.

Des de Sant Llorenç de Savall, envoltat d’arbres sembla que tot estigui molt lluny. Els problemes s’allunyen –malgrat estiguin presents -, els llibres semblen diferents ja que la seva lectura es molt més ràpida i, per tant, amena; el que allà sembla molt important aquí es relativitza, el que allà sembla que mai tindrà solució, ací saps que cal continuar, que aturar-se es una ximpleria i, com ara el meu fill a perdut la por a la piscina, nosaltres hem de perdre la por a treballar amb les idees que per alguns poden semblar innecessàries o incoherents. Res no es res, i el tot deixa de ser-ho.

Quatre dies per disfrutar, per pensar, per viure diferent, per aprendre.

Ací, a Sant Llorenç de Savall, el mon gira massa ràpidament.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

En voltat de pau, tant de bo així sigui al teu interior... si més no durant aquests quatre dies.

Una abraçada,

resnoesmesqui ha dit...

Gràcies Tondo. La pau exterior s'acabat, l'inteior segueix el seu rumb impecablement optimista. Et desitjo el mateix per tu. Endavant amb el teu blog, sempre il.lustratiu.

Salut

Jordi Solé

Unknown ha dit...

Que no es troc aquest rumb, doncs.

Salut i gràcies per les teves paraules!

Powered By Blogger