dijous, 18 de setembre del 2008

MUNTANYANS II....punt i seguit

(text extret de la pàgina web de l'ajuntament)


L'equip de govern de l'Ajuntament de Torredembarra continua els seus esforços amb l'objectiu de preservar el 100% del pla parcial Muntanyans II lliure de qualsevol edificació. En aquesta línia, aquest migdia, en representació de tots els membres de l'equip de govern, l'alcalde, Daniel Masagué, i la regidora d'Urbanisme i Medi Ambient, Maria Dolors Toda Esteve, han mantingut una reunió amb el director general d'Urbanisme de la Generalitat, Pere Solà, i la directora general de Medi Natural, Núria Bonaventura. La principal conclusió d'aquesta trobada és que no existeix la possibilitat d'aportar fons econòmics suficients, ni sostre, per a la recuperació de l'espai i que l'única via oberta és traslladar l'edificabilitat a un altre indret de Torredembarra.

La regidora d'Urbanisme i Medi Ambient ja ha anunciat que l'equip de govern encarregarà els estudis pertinents per poder aconseguir aquest trasllat d'edificabilitat. Amb tot, ha lamentat que la Generalitat en aquests moments no consideri factible posar terrenys de l'Incasol a disposició per poder oferir que part de l'edificabilitat que s'ha de traslladar es pugui fer en altres municipis de Catalunya.

A part dels representants de l'equip de govern, també han pres part en aquesta reunió els regidors Susanna Navarro, Gerard Ciuró i Lluís Suñé, com a representants de l'oposició. Tots, govern i oposició, s'han mostrat d'acord en preservar Muntanyans II de qualsevol edificació.

D'altra banda, i prèviament a la reunió d'avui, l'equip de govern va mantenir un primer contacte amb l'empresa propietària dels terrenys del pla parcial Muntanyans II, la qual es va mostrar disposada a traslladar els seus drets urbanístics a d'altres zones, dins o fora de Torredembarra.
Powered By Blogger