divendres, 24 d’octubre del 2008

DISCULPI

El govern de la Torre es disculpa amb l'oposició




A.P.. Torredembarra.
L'alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, va disculpar-se ahir amb l'oposició pel poc temps que aquests han tingut per analitzar la revisió de les ordenances fiscals, que es van aprovar en ple extraordinari ahir al migdia. Les disculpes van permetre que PSC i ERC optessin per l'abstenció en comptes del vot negatiu. El canvi també va venir facilitat pel fet que el govern acceptés no pujar per sobre de l'IPC el preu de l'escola d'adults, tot i que sí que ho han mantingut en el cas de l'escola de música. L'ABG es va oposar a la revisió «per les formes» del tràmit.

(Diari de Tarragona)



Demanar disculpes un polític, és difícil o impossible. Demanar disculpes un grup polític és ja fins i tot inversemblant. Demanar disculpes tot un equip de govern és la “repera”. Però a Torredembarra s'ha fet. Sí de veritat. Tot un Equip de Govern, format no per un ni per dos , sinó per quatre (4) grups i una Regidora no Adscrita, ho ha fet. Ha demanat disculpes a tota l'oposició i al conjunt d la ciutadania. Em frego els ulls i la febre (aquest maleït constipat)ha pujat unes dècimes.

Disculpes per la manera de portar a terme l'aprovació de les ordenances fiscals. Disculpes per les formes que no s'ajusten a l'esperit d'un pacte què ha començat a caminar amb més dificultats que no pas les esperades.

Com han canviat les coses !!!. No recordo haver escoltat disculpes de cap equip de govern ni aquí, ni allà, ni més enllà, no ja per les formes, sinó pel fons de les qüestions (el fons, aquí, ningú ho va posar en dubte).

Les formes.Ai, les formes!!!. Completament d'acord s'han de vigilar, s'han de cuidar,s'han de mantenir, s'han de fer veure i s'han de tenir. Sigui com sigui. Fent els esforços que calguin.

Peró, renoi , s'han demanat disculpes!!!!!!.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi, Jordi, disculpas se han pedido en muchas ocasiones, siempre que se ha obrado de manera no formal. O es que no as asistido a plenos?
No es ningún merito del nuevo equipo, y además de que va el Ardevol con un discurso social a tope en el momento en que ya no sirve de nada.
No quieras hacernos ver lo que no es.

Anònim ha dit...

Disculpes ben rebudes, hi ha un canvi de formes.

Però comença a anar cadascú a la seva, això ja ens sona més reconeixible.

Llàstima!!

Anònim ha dit...

Només demanen disculpes els incompetents!

Powered By Blogger