dimecres, 11 de febrer del 2009

L'ESCORXADOR


El dimarts 17 de febrer, a les 20h, presentació de la proposta a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Torredembarra. Aquest acte serà l'inici del procés participatiu amb les entitats i amb la ciutadania de Torredembarra per poder definir el futur de l'emblemàtic edifici.

Amb la remodelació de l’Escorxador se’ns presenta una molt bona oportunitat, no sols per que les entitats puguin tenir un lloc de trobada com cal, sinó per dinamitzar l’associacionisme de La Torre i per conquerir espais per la cultura.

El proper dimarts dia 17 hi ha convocada una reunió per què tothom pugui dir la seva. Felicitar als promotors de la idea i d’aquells que han considerat que la participació de tots és l’element bàsic per a fer un bon projecte al servei de la comunitat torrenca.

Ara no és el moment per què ningú vulgui ser el protagonista. Ara és el moment d’intentar que aquest projecte sigui un projecte comú de totes les entitats cíviques, socials i polítiques de la ciutat.


Des d'aci el meu recolzament total a la iniciativa.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cap cervell pensant del equip de Govern, pensa que fem els pares amb els joves de 12 a 15 anys.

Potser que, que meins escorxador, meins, mini sala de la Caixa tarragona, etc, etc, et, i pensar mes amb els joves de la Torre, que no tenen res..... crean quelcom local de esbarjo.

Salut,

resnoesmesqui ha dit...

Amic anònim:

Estàs exposant un tema que realment ens preocupa a molts pares, i segur que cal prendre’ns seriosament aquest tema. Jo li faria la proposta que és poses en contacte amb mi per veure quines possibles solucions podríem plantejar a l’actual govern, i dins de les meves possibilitats faré el que calgui. Naturalment les seves dades quedaran entre vostè i jo.

Gràcies pel seu escrit i rebi una forta abraçada.

Jordi Solé

Carles ha dit...

L'escorxador, ha de ser un altre dels espais on paguem resoldre el futur del municipi. No podem utilitzar-lo com un pedàs més. Cal pensar en el que necessitem a Torredembarra.
Cal donar solucions i distraccions al jovent. Cal pensar en una escola de música amb una ubicació adequada, en uns castellers que estan en un local insuficient. En us balls tradicionals que han de guardar material i preparar els seus balls ...
Hem de fer entre tots un procés que, liderat per l'ajuntament, trobi el millor servei per un espai històric com és l'escorxador.

Powered By Blogger