divendres, 16 d’abril del 2010

NOTES PRIMAVERALS


NOTA 1:
El passat dimecres, 14 d’abril i, si ningú em corregeix, per primer cop a ONA la Torre sonen les notes de l’Himno de Riego, al programa “El Safareig Musical”. Si això fos cert, cal marcar aquesta data com un dia a recordar, o per oblidar segons qui. La veritat és que no ha passat res. Tot es normalitat a la vila. No han aparegut fantasmes del temps passat, ni ningú “se rasgó las vestiduras” (al menys en públic).
NOTA 2

Passo pel davant del Pàrquing de Filadors i allò ja està més que acabat. M’expliquen que encara manca per decidir quin tipus de gestió és vol. De ser difícil, per que ja portem un bon temps així. Personalment no entenc el que s’està esperant, però com diu aquell “doctors té l’Església”.
NOTA 3

Ja és què alguns partits s’han posat les piles. Sembla que alguns ja busquen posicions per encapçalar el “partit”. D’altres en canvi tan tranquils, al menys de cara en fora. Veurem moviments, segur i potser tindrem sorpreses. També diuen que arribarem a tenir onze (11) llistes per votar. A mi personalment em sembla una barbaritat. Alguns han de reflexionar, altres s’han de calmar, i altres millor observar.
NOTA 4

No va agradar gaire el meu anterior escrit “Ponts” entre les files del PSC. Però desprès d’una llarga xerradeta amb l’Enric, sembla que s’imposa el seny. No hi ha res com la voluntat d’entendre’ns, oi?.
i...NOTA 5....és nota?

La primavera segueix alterant les sangs. Corruptes lliures. Jutges jutjats per voler portar els morts a les tombes com els deus manen i aturar el patiment de familiars, l’Estatut fent figa, els de la Falange tornen a viure recolzats per la caverna de la dreta dura i salvatge, i els independentistes anant a votar el dia 25 per fer de Catalunya un Estat., eclesiàstics dient barbaritats de l’homosexualitat mentre el mon avança inapel·lablement i gira, gira...com un cavallet de fira.
AH, LA NOTUL.LA...no fos dit
Per Sant Jordi regala-li una rosa, i per ella un parell de llibres que podeu llegir els dos !!!





8 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb tot el que està passant a l'Ajuntament, i nomès aquestes 4 notes primaverals?

Serà que l'Alcalde tampoc us informa a vosaltres?

O potser és que tant us fa? Ja teniu el que volíeu, no?
O potser es que teniu una vena als ulls...desprès tot serà: Oh...no sabíem res!


Vergonya us hauria de donar a tots els que us dieu...polítics!

Anònim ha dit...

En un comentari antic, comentaves què els regidors de l'oposició no van anar a no se quin acte. Jo ara et pregunto: El dia del Bull que ho paga Turisme, perquè no hi era el Sr. Font, tot i què n'es el President?
Què passa ara que com què ni els del govern assisteixen als actes, no toca dir res, Jordi????
I per Sant Jordi una rosa i un llibre!!!!!

resnoesmesqui ha dit...

Al darrer anonim:

Desconeixia aquest fet. Malgrat això dir-li que en Pere no acustuma a "fallar". No sé quin motiu tendría. Lameva queixa cap a l'oposició és que no assistía (ni assisteix, majoritàriament) a actes de tipus oficial i altres de forma reiterada.

Gràcies per llegir-me i sempre endavant.

Jordi Solé

Anònim ha dit...

Sr. Solé, no es queixi tant, que l'assistència als actes per part dels regidors ha estat sempre un fracàs...ara i sempre!
No els interessa el que es fa al poble, nomès omplir-se la seva butxaca!

resnoesmesqui ha dit...

No em queixo, intento constatar.

I sí, dissortadament crec que té part de raó. I naturalment, crec que amb noves generacions potser, esperem, aquesta tendencia sigui capgirada.

Gràcies per tot, sempre endavant

Jordi Solé

Anònim ha dit...

Sr. Solè, em pot ditr vostè a quins actes assiteix la Regidora del seu partit????

Salut,

Anònim ha dit...

A ver, Jordi dime a que actos han ido:
Daniel Masseguer
Mª Rosa Guasch
Juan Perez
José Oviedo
Santiago Ardevol


....etc, etc,,,


vamos, dimelos todos y así acabamos con la tonteria esta

Anònim ha dit...

Solé, que te contraten de investigador privado.

Que narices tienen esos sociatas o lo que sean.

Animo Solé

Tu amigo

Josep F

Powered By Blogger