dijous, 22 d’abril del 2010

UNA DIADA PER SER UNA MICA, NOMES UNA MICA, DIFERENTS







Bé, ja torna a estar a ací. Sant Jordi, dia més que entranyable. Roses, llibres, escriptors de tot gènere (femenins, masculins, definits i indefinits) signant orgullosos les seves obres. Polítics lluint tipus i deixant-se veure, no fos que el poble els oblidi. Paradetes amb roses de colors extraordinaris i inversemblants, més paradetes amb llibres per infants, comercials, feixuts, cròniques i assajos, històries reals, irreals, novel·les negres i roses...quin gran dia, oi?. Afegim a tot això les paradetes de partits i entitats que cercant entre els vianants possibles socis i votants, mostrant a cel obert les meravelles d’estar o de formar part de les seves creences, de les seves idees, de les seves costums...quin gran dia, oi?.

Per Sant Jordi tots som una mica diferents, segur que veurem a Regidors amb un somriure tan ample que de vegades dona per pensar que no riuen mai. Ja els veig dient a tothom qui vulgui escoltar-los les magnificències de la seva gestió:


-Oi que ho fem bé?.

-I tant ( li dirà el interlocutor ). Mai havia vist polítics millors


I el polític s’anirà tant satisfet que el somriure augmentarà com el fum d’aquest volcà nòrdic i que té un nom impronunciable. I mentre camina orgullós es dirà “He de continuar així. Ningú podrà amb nosaltres” a la vegada que planeja la següent estratègia política per enfonsar encara més als opositors.

Per Sant Jordi tots som un xic diferents. Fins l’oposició semblarà contenta i s’oblidaran per uns moments el paper que el destí, sempre cruel, els tenia preparat.


-Oi que ho fan malament aquests del Govern?. Nosaltres ho faríem millor. Veritat?

-I tant (li dirà el mateix interlocutor d’abans). Aquest d’ara son uns impresentables.


I el polític de l’oposició s’anirà tant satisfet que es dirà a ell mateix: “Jo sabia que ho fèiem be”. Això sí, el somriure s’acompanyarà amb una mirada d’orgull mentre planeja la següent estratègia política per enderrocar al Govern.

Per Sant Jordi tots som un mica diferents, però nomes una mica.



Bona diada a tothom.

Powered By Blogger