dimecres, 21 de juliol del 2010

DUES COSETES MÉS





Si una lliçó he après aquests dies és no dir mai a on vaig de vacances ( si en faig, clar). Sembla que no és oportú. Pobres polítics. Ja poden treballar, perquè encara que no ho vulguin veure vostès, un polític, i més si és honrat, treballa i de valent, no us creieu pas que els projectes, les decisions, les gestions és fan soles. Clar que ja ho diuen les enquestes: els polítics son els pitjors vistos entre tots els oficis que hi han i és desfan. Per alguna cosa serà. Clar que el que no s’entén és amb la ferocitat en que son atacats i vilipendiats.

“Garrotada , cantarem
La vida és deliciosa.
Garrotada cantarem
Ens fa la mà nerviosa” (de l’Ovidi Montllor)



I senyores i senyors, ja el tenim ací: tenim pàrquing !!!.

Tot segueix el “curs normal”. O sia que s’inaugura amb cava i pompa. Ben fet. Potser d’aquí una temporada ens adonarem la falta que ens feia. Ara no. Ara no estan els temps com per reconèixer res de res. I menys si bé de qui bé. I de on bé ?, dons de qui “mana”. Quan escric aquestes iròniques ratlles encara no sé quan em costarà estar-me (bé, jo no, el cotxe) mig horeta, per exemple. Però que hi fa si el millor és que ja podré aparcar al bell mig de La Torre, amb un pàrquing que ha costat suor, llàgrimes i preguntes, moltes preguntes.

Diuen que durant un setmaneta no em costarà res, ni un “euru, eh” – com diria en Nuñez de Crackóvia-. Clar que jo estava il•lusionat en què fos durant un mes, però segura,ment vaig escoltar malament o no estaria gaire fi el dia que em va semblar que deia per la ràdio no sé què d’un mes. Potser parlava de la piscina. Jo què sé.

Em pregunto moltes vegades, perquè no parlarem més de les coses que van bé, com ara els Casal d’Estiu, que m’expliquen que estan sent extraordinaris. O les festes del Quadre que han estat entranyables, ben organitzades, multitudinàries. Mireu, això tampoc ho sé.

Bé, ja saps que si ets polític millor et quedes a casa i si te’n vas fes-ho a prop, molt a prop. Bones vacances !!!

Fins aviat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones vacances, Jordi!!! Tant si vas a prop com lluny. Tant si ho vols dir com no.
Qué les gaudeixis i que et serveixin per desconectar una mica, tu i els teus.

Montse.

Anònim ha dit...

Tu ironia Jordi es muy buena. Me has hecho hasta reir. Te lo digo en serio.

Bones vacances a tots.

* Por cierto, yo también escuche no sé que de un mes gratuito, pero como tu alo mejor entendi mal o hablaba del teatro (je)

Anònim ha dit...

Jordi, s'enten tot el que dius.
Ànims i segueix escribint, és un plaer teni-te entre naltros i llegisr-te una gozada.

Bona sort en la teva tasca.

Josep de La Torre

Carles ha dit...

Bones vacances Jordi. Descansa.

Carles ha dit...

Bones vacances, i merescudes. Ens retrobem aviat, descansats i preparats per dialogar, debatre i, tot i que potser no ens posem d'acord, riure una estona.

Anònim ha dit...

Perdida la confianza del ABG con el Alcalde, ahora es cuando los socialistas tenéis que formar una nueva alcaldía, con vosotros al frente.

Anònim ha dit...

Bona nit Jordi:

Tens quelcom a dir del tema parking, es veritat lo de la empresa que gestionara el mateix.

Crec que si es aixis l'Agrupacio tindrie que dimitir de l'Ajuntament.

Salut

Enric Grangel Llop ha dit...

Jordi, yo ya he retornado de mis cortas pero agradables y necesarias vacaciones.
A mi me habian dicho que serian tres los meses que no se pagaria en el aparcamiento, pero posiblemente tambien escuche mal. Seguire aparcando en los gratuitos, no por no gastar, mas bien para que quede espacio para los que lo necesiten.
Mis vacaciones han sido lejos, pero como ya ha pasado en otras ocasiones, habre estado en el Caribe y no me he enterado.
Cuando nos volvamos a ver, seria muy interesante pasarnos una hora o mas hablando en un banco publico, podemos hablar de vacaciones, futbol o mujeres, no te importe el tema, seguro que estaremos conspirando.
Buenas vacaciones.

Powered By Blogger