dissabte, 10 de maig de 2008

FELICITATS I MOLTA SORT !!!!
Vull des d’aquí felicitar a aquest grup de noies de Torredembarra que han aconseguit el Campionat d’Espanya i que ara disputaran el Campionat d’Europa representant al nostre poble. No fas pas gaire, amb motiu de les festes de Sant Jordi, les vam poder veure actúan a la nostra població i tothom va quedar meravellat del treball i el bon fer d’aquest grup què, sense l’ajut de ningú, han arribar al lloc més alt d’una competició de caràcter minoritari i que tant poc cas se li fa.
Jo conec alguns del pares d’aquestes nenes i sé del seu esforç per poder tirar endavant, no ja solsament per poder fer un viatge com el que tenen previst fer, sinó per arribar a fi de mes.

No està a les meves mans poder fer gran cosa, però si que demanaria als estaments oportuns, ( Club i institucions) que fessin tot allò que estigui a les seves mans per ajudar a enfortir aquest esport. Les formules poden sr moltes i ben diferents, potser els hi caldrà posar un xic d’imaginació i fer un homenatge públic a unes noies què s’ho mereixen per l’esforç i la il•lusió que hi posen.

MOLTES FELICITATS

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. Sole me podría decir como esta el tema que Vdes. indicaban en su programa lo rerlacionado con el Patronato Municipal de Deportes?????

Porque menos felicitaciones y más hechos, pues no todo se acaba en pactar lo del Carrer Nou, Vd. ya me entiende.......

El fantasma del castillo ha dit...

Pues si, querido Jordi; Estas niñas al igual que otros deportistas de la Torre, mendigan, para poder practicar sus deportes favoritos. Nuestro campeon SINO, esta intentando buscar sponsor por otras localidades y montar sus combates, en Tarragona u otros lugares; El abandono general, que sufre nuestro pueblo, tambien llega al mundo del deporte. Una lastima, si tenemos en cuenta la importancia del deporte, para la formacion de nuestros jovenes. besitos, abrazos y muchos cafes con leche

Anònim ha dit...

Quien es según el fantasma la super mega guay concejala de deportes? pues narices, si es tan buena, porqué no hace algo? claro, estamos sin dinero. Pues imaginación! que política con dinero es muy fácil de hacer, como decorar una casa, pero sin dinero hay que ser espabilado y tener ideas. Si eres así, te queda una casa genial. Vaya, la envidia de los vecinos.

Anònim ha dit...

Sr. Sole veo que cuando a uno no le interesa responder no responde.
Como esta el tema del Patronato Municipal de Deportes del cual Vdes. hablaban en su programa electoral??????

Salut,

jordi solé ha dit...

A Sr. Anonimo:

No sea usted tan agresivo y concrete la pregunta por favor.

Le recuerdo que estamos en la oposición, quizá la pregunta esté mal dirigida.

Pero en fin, si quiere concretar, le responderé con mucho gusto: no sea tan impaciente, que quizá su partido ni siquiera lo llevaba en el programa.

Salut

Anònim ha dit...

Le concreto más porque veo que no ha entendido mi pregunta.
Me puede informar de como está el tema de la constitución del Patronato Municipal de Deportes, que Vdes. incluian en su programa.
Que están en la oposición ya lo se y que dure muchos años.
No todo se termina con la calle Antoni Roig.

jordi solé ha dit...

A l’anònim del Patronat d’Esports: Primer dir, molt respectuosament, que algú que ens desitja que no governem mai, ens demani explicacions es del tot curiós si més no, però com que m’imagino que forma part de la nostra comunitat i té tot el dret del món a demanar “informació” no em costa res dir que la nostra proposta segueix ferma i que, com comprendrà i complint els seus desitjos estem a l’oposició, ens cal arribar a un acord amb qui governa o bé amb la resta de grups municipals els quals, per ara, no han dit res al respecte. I, es clar que no només tenim el tema d’Antoni Roig; li recordo que el nostra grup ha realitzat esmenes en temes com ara: zones d’aparcaments, modificació de la normativa de subsòls, ens hem posicionat en el tema relacionat en Muntanyans II i moltes altres coses. No estaria del tot malament, que el Sr. Anònim, en un exercici de coherència per la seva preocupació vers el tema esportiu, és dirigeixi a un dels regidors de l’Agrupació i planteges fórmules per tirar endavant la nostra proposta, però com que imagino que a l’anònim, pel seu to, li preocupa més el fracàs de la meva formació política que no pas solventar problemes, dubto molt que doni un pas tant important, ni tant sols recolzat per formacions que siguin més properes a la seva filosofia política de la qual ningú en sap res.

Ànims i endavant.
Jordi Solé