divendres, 27 de juny del 2008

MENYS PARAULES I MÉS FETS

La ciutadania està defraudada, hi ha malestar i ens demanen solucions al marge de les nostres diferencies i programes. El què se’ns demana és que ens posem a treballar, què ens deixem de discussions polítiques que no porten enlloc i que treballem pel be de Torredembarra. És innegable què els moments actuals son molt difícils, i trobar una solució no serà pas tan fàcil com alguns es poden imaginar.


Naturalment ens troven darrerament a molts convilatans què volen conèixer la nostra posició davant de la crisis – ara sí que ja podem utilitzar aquesta paraula amb tota la seva extensió - . Nosaltres, l’Agrupació, ja ens hem definit en diferents ocasions sobre el fet què la nostra participació o no a un Govern municipal s’ha de fomentar en un programa i objectius clars, participatius, oberts i transparents i no en un senzill repartiment de funcions o carteres, ja què aquest sistema, utilitzat fins ara, ens ha portat precisament al lloc a on ens trobem actualment. Ens hem d’acostumar a concebre les responsabilitats no com un “feudo”, sinó que cal consensuar i arribar a acords què siguin el resum de les propostes dels diferents grups, per tal de millorar qualsevol projecte o actuació.


Per nosaltres es imprescindible que els partits que tenen la responsabilitat de formar govern siguin els que agafin la iniciativa en aquest context i no els partits què varem rebre el mandat de facilitar la gestió des d’un o altre lloc -govern o oposició -.


Per tant l’Agrupació ha fet arribar als dos partits majoritaris, PSC i CiU, la petició d’un document de mínims pels propers tres anys de mandat. Un “full de ruta” què contempli les prioritats immediates en matèria de: Serveis, Polítiques transversals, urbanisme, sanitat, benestar social, seguretat, etc, etc.


Naturalment, i degut a la diversitat dels nostres militants i simpatitzants, aquest document haurà de ser discutit i aprovat per tots, i a partir d’aquell moment començar a negociar la viabilitat o no de les propostes. Com us podeu imaginar no signarem un document en blanc, això no ens val. Sinó existeix un compromís seriós i realitzable pels propers tres anys, es molt difícil que formem part o recolzem a qualsevol govern, de la mateixa manera què tenim les portes obertes a tots aquells que ens garanteixi el compliment d’allò que s’hagi pactat, deixant de banda altres temes que poden ser motiu de confiança o no, entre uns i altres.

L’Agrupació, el què vol es un govern fort i capaç d’aglutinar la majoria de les forçes polítiques per tal de tirar endavant els projectes plantejats sense fissures i mal entesos. Sinó tenim aquesta base es molt difícil tirar endavant. Per tant demanem responsabilitat a aquells que tenen el mandat de governar i fer de la nostra ciutat una ciutat oberta i moderna que sàpiga afrontar el reptes de futur amb naturalitat i fermesa.

L’AGRUPACIÓ

Revista Som-hi Juny de 2008

7 comentaris:

rafael ha dit...

Lo que teneis que hacer todos es, largaros a vuestras casas....dejar de ingresar, desde el primero hasta el último...el dinero que cobrais ( no es tu caso) y poner el pueblo en manos de una gestora, porque todos...¡T O D O S! sois una colla de INUTILES ¡ MAYUSCULOS ! y el mayor desproposito y verguenza de este pueblo...Pasados tres años, nos volveis a contar, lo mucho que quereis todos a este pueblo. Yo del pueblo, os sacaba a gorrazos, del salon de plenos. besitos en la frente

pd. no lo digo por ti, se el esfuerzo que estas haciendo, para, unificar criterios

Unknown ha dit...

Esteu distrets, els de la Torre! Déu n'hi do!

Anònim ha dit...

Creo que lo mejor para la Torre para un gobierno estable durante estos 4 años sigue siendo la sociovergencia y dentro de 3 años dios dirá.
Que nos puede la ADMT, res de res, pues ya los conocemos el interes de poder que tienen, por eso la gobernabilidada mira hacia otro lado.
Este sr. que el fantasma dice que quiere unificar criterios, serán los suyos porque otros no se.

Por cierto sr..... fantasma no dijo vd. que lo dejaba?????

Anònim ha dit...

Al ultimo anonimo, decirle que ya cansa su cancioncita.

Si no sabe que la ADMT ya no existe, quien va a creer en su buena voluntad?

Animo Jordi, sigue así

rafael ha dit...

Querido anonimo... me gusta tocar los guevos a gente como tu; ¡ NO sabes como me pone!. besitos en las pertuberancia de tu frente

Anònim ha dit...

A los comentarios de chatina del Blogg de Susana decirle:..... ay linda ovejita, no hay más ciego que el que no quiere ver.....

Bsitos y cuando te vea, así y todo, te saludaré.

Te mando este mensaje en este blogg, porque la Susanita..... está de una cabal censura...!!!!!

Carles ha dit...

En el mon casteller, per tal de fer un “pilar”, prou alt i estable, cal que hi hagi prèviament feta, una “pinya”. Una “pinya” solida i, que treballi vers un objectiu ben clar; portar fins el punt més elevat el seu enxaneta.
En política, també cal tindre ben clar cap a on és vol anar...

Powered By Blogger