dimarts, 22 de juliol del 2008

AL SERVEI DE TORREDEMBARRA

(Per la revista Som-hi del mes de juliol de 2008)


Va passant el temps i tot segueix igual. Bé, igual no. Hi han posicions que s'han mogut i qui més qui menys treballa per apropar les solucions cap el cantó que més els hi pot interessar, això, què és totalment lícit i què és el que cal fer, de moment no dona resultats immediats i tot plegat sembla, atenció que diem “sembla”, que encara hi ha per dies.

L'Agrupació ja va dir en el seu dia que creiem imprescindible tenir les coses molt clares i això vol dir que, la ciutadania, ho ha de tenir tant o més clar que els polítics de cap a on es va i això, malgrat tot, no sembla que s'estigui produint. Es la nostra voluntat, sincera i clara, de fer el què calgui per aconseguir que Torredembarra no quedi a la cua dels avanços necessaris per fer un lloc habitable, on els serveis públics seguint els que ens mereixem, que les nostres instal·lacions estiguin a l'alçada de les necessitats del poble, que els nostres carrers i places estiguin nets i ben ordenats, què la participació sigui real i no dirigida, que els nostres veïns i veïnes siguin t escoltats com és mereixen i què els nostres infants i avis i avies tinguin les atencions què ens reclamen amb tota la raó del món, tot plegat sense oblidant-se del món de l'esport a on els veritables protagonistes han de sentir-se recolzats i valorats en tot.

També hem dit que nosaltres estem disposats ha treballar pel bé comú sigui amb qui sigui, perquè a nosaltres no ens mouen pressions externes a Torredembarra, que nosaltres tenim clar que l'únic objectiu vàlid és la modernització i el progrés, perquè sabem que aquesta es l'única forma de fer-nos sentir orgullosos d'una comunitat que sap resoldre els seus problemes de forma transparent i sense embuts. Ja no ens valen raonaments de partits ni manies entre allò que anomenen “esquerres i dretes”, perquè no concebi'm una política municipal sense la voluntat de cadascú per tirar endavant projectes engrescadors per els conciutadans i conciutadanes, perquè no concebi'm què sigui possible cap projecta sense la voluntat de fer-ho i amb l'esforç que requereix oblidar-nos del què ens separa i fer amb fermesa allò què ens uneix.

Demanem, públicament, serenor i debat entre tots els que vegin què és possible solucionar els problemes quotidians amb el treball del dia i a dia, demanem que tots posem de la nostra part per unir capacitats per servir única i exclusivament a Torredembarra.

L'AGRUPACIÓ

11 comentaris:

rafael ha dit...

No se quien es el responsable de tal escrito...en cualquier caso, lo comparto totalmente, de la A a la Z. besitos en la chichonera, de quien lo escribio

Anònim ha dit...

Com es nota que el " tocho " va de baixa.

Salut,

Anònim ha dit...

Al servei del toxo o al servei del toxo de la " torre ".

Lo coges o lo pillas,

Saludos,

Anònim ha dit...

"Però tot i així hi ha algunes actituds, plenes d'hipocresia que costen d'empassar".

Estic d'acord, amb tu Gerard però perquè no aplicas la reflexió amb Tu mateix, i no seras tan hipocrita.

Que vas fer tu perque el pacte ERC+PSC+GIT, funciones, res tot el contrari si vas moure algun dit va ser per ensorar-lo, no perque ho volguesis, que ja seria greu, sino perque ets un indolent (un manta) i no ens sap més.
Per no saber no has sabut ni conservar l'unio en el teu gru ERC. Hi ara vols donar lliçons del que s'ha de fer i el que no s'ha de fer. XEC vestem cap a casa que de ben segur a ERC hi ha persones valides que poden portar l'estandart d'aquest partit ben a munt, per que entre tu i la Montse esta ensorrat, però hi ha més culpa teva que d'ella que al cap i a la fi s'ha deixat portar per la manca de lideratge que es el que tu no tens.
Per tant Gerard, podras explicar el sexe dels angels però sols Tu i només Tu ets el culpable de la situació actual d'esquerra a Torredembarra.

Hi no et faci pati el que facin els altres.

Per si no publiques aquest comentari, el possare a més blogs, i aixi d'aquesta manera la gent ho podra lleigir.

Anònim ha dit...

Visiteu aquest blog. torredembarraenimatges.blogspot.com/

Francesc Mercadé ha dit...

La primera cosa que caldrà fer és felicitar el nou alcalde quan sigui proclamat. Enhorabona!

Anònim ha dit...

Donde esael sabiondo ese que decía que nadie quería saber nada de l'Agrupació.


Felicitar al nuevo alcalde y a ti Jordi por toda la paciencia que has tenido.

Ahora a trabajar porTorredembarra, sin puñetas de izquierdas y derechas.


Un saludo amigo

resnoesmesqui ha dit...

M'heu de perdonar per estar en silenci en aquests moments prou importants per Torredembarra. De moment dir que demà dilluns hi haurà una roda de premsa a les 11 del mati. Jo em comprometo a fer públic el document que s'ha d'aprovar i què jo voldria denominar com a "declaració d'intencions" de tots els que formen el pacte o acord (com volgeu).
Naturalment no deixaré d'anar informant i de dir les meves opinions tal i com he fet fins ara. Amb absolut respecte per tot el ventall d'idees i de posicions polítiques, i seguiré treballant per unir voluntats entre aquells que volguin i desitgin fer de Torredembarra una ciutat al servei dels seu conciutadans.

Una salutació

Jordi Solé

Anònim ha dit...

Supongo que iras informando cuando tu jefa, nunca mejor dicho, te de su permiso o no.
Creo que ya te ves dentro no?????

Ay ay ay......

Anònim ha dit...

Ah se me olvidaba, tu que presmes de dar toda la información, porque no nos das el reparto de carteras, o es que lo tienes prohibido????

Anònim ha dit...

El anonimo este no da ni una, eso sí, la bilis la suelta, sin sentido ni educación, pero la suelta.

Animo Jordi y enhorabuena.

Powered By Blogger