divendres, 17 d’octubre del 2008

El Bueno el feo y el malo, Woody Allen , Paracuellos...i només en 80 dies

Poques coses a dir del Ple d’ahir. Més aviat avorridor. Només el “morbo” de veure com s’actuaria aquest cop per part dels grups de l’oposició. Però res de nou. Una mica, en algun grup, fent una paròdia de la pel•lícula “El bueno, el feo y el malo”. Però sense gràcia, sense el suspens i, el què és pitjor, sense banda sonora. Alguns detalls però que podríem remarcar:

La felicitació per part de la Regidora Suisana Navarro cap a la bona feina i dedicació d’en Juan Pérez, Regidor de Serveis. La també felicitació d’en Gerard Ciuró cap a la, en principi atacada, Regidora de Cultura Rosa M. Guasch per l’organització (esplèndida, per cert) de l’Exposició Homenatge al centenari de la Mort de Pere Romeu –que podeu veure a la Biblioteca Municipal, amb conferència inclosa càrrec de Josep Bargalló el proper dia 21).

Segon detall: el PSC se la té jurada a la Regidora d’Obra Pública Laura Pradeda. La bateria de preguntes semblaven punyals enverinats. Bé, com diu aquell de l’amor a l’odi només hi ha un pas, encara que a mi m’agrada més allò que va dir en Woody Allen (crec): Drama + tiempo = comédia

Un altre detall, l’esment a Paracuellos del Jarama per part d’un Regidor Socialista quan es debatia la moció presentada pel seu propi grup, ERC i ABG per l’anul•lació del judici a Lluís Companys. Curiós, molt curiós. Per cert tots els grups ho van aprovar, excepte, com era d’esperar, del PP. Un PP cada cop més fiança’t en les seves responsabilitats municipals però que segueix a peus puntetes les directrius del seu partit en quan és toquen temes relacionats a la política general. Està bé. Res a dir. Es el PP. Però el PSC no és el PP a nivell de política nacional (catalana, es clar), per això no em va deixar de sorprendre l’explicació de vot feta pels socialistes, malgrat que em consta que potser no era el sentit de tots els socialistes presents al Ple. Però tant si val. Barrejar “galgos con podencos”, com diuen ells, sembla regla d’or en els darrers escrits, comentaris i actuacions – dit sense acritud i respectant totes les opinions, com espero es respecti la meva -. Per cert la intervenció d’en Lluís Sunyer en aquest punt podria ajudar una mica a encarrilar posicions, si més no, de coherència política.

Un altre, detall dic. La seguretat en què és mou l’equip de Govern en el seu conjunt. Així vist des de lluny (no tant lluny com el sofà de casa, oi?), sembla com si haguessin estat treballant junts molt de temps. Qui ho havia de dir. Amb la por que tenien tots en el cos. Però mira per on. S’enforteixen les relacions i de rebot, s’enforteix la política i els camins marcats pel pacte per el consens ( tant mal interpretat ). S’han de polir coses?. Oh i tant !!. S’han d’explicar més?, es clar que sí. Però el Govern té menys de 80 dies de vida. I renoi com han canviat les coses. Bé, algunes potser no tant com alguns voldríem. Però ja arribarà, n’estic segur que arribarà....

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Publicitat, ganas de fer pensar que el equip es un equip, desde casa no puc verure les cares del regidors, pero la regidora no adscrita semble ser que no li fa cap gracia que li preguntin, la sortida del 1,2,3 que ta sembla, o del examen de collegit.
A les seves mans han quedat cuestions molt importats pel poble, la llar d'infants, el teatre, el teatret, la N-340, malgrat se bicarrerista universitaria, creus que podra sutinse.

resnoesmesqui ha dit...

Estimat anonim, crec tu sols ja et fas els judicis i les sentències. Què vols que et digui si comences dient que faig publicitat?. De m oment puc demostrar jo més que l'equip es un equip què no pas tu què dius que no.

De la Laura?. Fa poc que la cenec i tinc molt poca relació. Fins que no em demostri el contràri, no tinc per què pensar que tot ho farà malament.

Mira: fa tres mesos que molta gent deia (potser tu inclòs) que el Dani i la M. Dolors mai es posarien d'acord...i ja veus.

Dorats1930´s ha dit...

ens dirijim al Jordi Solé:

Mira veus al menos, deixeu que la nostra Regidora treballi i no feu, com es feia cuan segur no habies ni nascut: primer disparaven i després preguntaven.

Pregunta, pregunta sino.


Un secret entre nosaltres: Té una voluntat de ferro, que hem recorda Cal Pep de Barcelona que va estar empressonat als camps dels nazis

Anònim ha dit...

No se si es per interessos o perque, tu, al igual m'ho contestarás. Pero fa un tres mesos que en Dani i la Sra. Toda ni es miraban a la cara i com aquell que diu ni es dirigian la paraula.

Que ha passat i no em diguis que ho han fet per una Torre millot.

Salut.

Anònim ha dit...

Estan d'acord?

Cap acte públic conjunt?

Cares, caretes i ganyotes a doju!!

Creus que el tema ja està superat??

resnoesmesqui ha dit...

Amics de dorats No entenc molt bé el vostre escrit. Us referiu a la Regidora de Gent Gran?

A als altres dos anonims: Si em permeteu us conestaré en un proper escrit. Perdoneu que no ho faci avui.De veritat que us donaré el meu parer

Gràcies per tot i tots

rafael ha dit...

Para el anonimo que habla del Dani( Don Daniel..¡cojones!) y la Sra. Toda ( La gata persa). Querido anonimo...del odio al amor, tan solo hay un paso y como decia mi vecina: Parece mentira, lo que la picha estira. besitos

Anònim ha dit...

Amigo Fantasma, creo que te equivocas el único don que ha habido en la Torre ha sido Don Manuel.

Ah por cierto querido amigo Jordi, falta una respuesta tuya, o es que ahora ya no puedes opinar de tus dos..... amigos

Salut,

Powered By Blogger