dilluns, 22 de juny del 2009

UN PLE DE TRONS I "CEBETES"


Com si la revetlla de Sant Joan s’hagués instal·lat al Ple del passat dijous, els trons i les “cebetes” van córrer per la sala tot perseguint, a tort i a dret, a la regidoria de cultura.


Li van dir de tot: embustera, manipuladora, demagògica…en fi que es van esplaiar a gust.

Van perdre els papers, i van portar el Ple la imatge més lletja dels polítics. La baralla, les males paraules i la mala educació.

Reclamen debat, i porten al diàleg a nivell de baralla de barri (amb tots els respectes cap els barris, ja que a voltes allà és diuen coses molt més interessants de les que vaig poder escoltar). Es pot estar en desacord, però s’ha de respectar al contrari. Podem estar a anys llums de la política cultural actual, però cal convèncer per canviar, no estripar.

Mala imatge sens dubte d’alguns elements de l’oposició. Mala imatge que fins i tot companys del propi partit van intentar solventar, però malauradament no va servir de res. Pica que pica, trons i més trons sense aigua per regar.

La Regidora es defensar, amb ironia, amb el cansament de rebre sempre els atacs d’aquells que no volen que els hi toquin la parcel-la. Una cosa és donar a conèixer una preocupació que, potser, alguns arribem a compartir. Altre es intentar fer mal a la institució, a la regidoria i a la persona. I és clar, els arguments amb mala educació es volatilitzen pel cel com coets de Sant Joan.

Uns podem compartir o no els mètodes de treball, però l’arma a utilitzar és la del convenciment, el d’exposar amb la mà oberta, amb la voluntat de fer i no desfer.

Tot plegat, petards de Sant Joan que nomes fan mal a qui els llença. La política té aquestes coses.

Ah, i bona revetlla a tothom !!!

5 comentaris:

rafael ha dit...

Querido Jordi. Es el problema de siempre, ahora hay otros, con otras maneras de hacer las cosas. No entrare si estas son mejor o peor, pero tienen el derecho ha hacerlas segun sus criterios. En esto tan simple, radica el problema...Si lo entienden, pero no lo RESPETAN. Quiero advertir, que ahora empieza un acoso y derribo..Que lo que ha ocurrido, no es nada para lo que viene; Que se preparen y mentalicen los que forman este gobierno, porque estos dos años seran muy duros. besitos

Anònim ha dit...

Es cert vaig escoltar el ple i vaig sentir vergonya, aquesta noia dels socialistes hauria de estar callada, quina llengua més bruta que mal educada.
No sols el que li va dir a la regidora de cultura, i el que li va dir a l'alcalde.
Ella defensa la festa de la Torre, apa ves.
Quina pena per la gent d'aquest poble, que gent com aquesta estigui a l'Ajuntament com a regidors.

Anònim ha dit...

Tu, jordi, que siempre hablas de dialogar con la oposición, que tus escritos siempre son para tender la mano e iniciar una nueva etapa de entendimiento entre políticos de La Torre, dime: ¿Cómo se puede hablar con gente como Susana y Gerard que cada vez que hablan sube el pan?

rafael ha dit...

Y otra cosa..Nuestro alcalde, que no les deje nada mas que hacer, una sola pregunta..luego la respuesta...luego otra pregunta...otra respuesta. Pero hacer tres preguntas en una sola, como hacia el GERARDO...eso no cuela.Tambien me parece oportuno que Don Daniel de un tiempo de durada del pleno, pasado este.. buenas noches y a la cama. ¡¡QUE SE HAN PENSADO ESTOS PILINGUINGUIS!!. BESITOS

Anònim ha dit...

Pel que veig ningú sap de què va tot aquest enrenou, no?. No!, és clar!.

Powered By Blogger