dijous, 6 d’agost del 2009

NOSE, UN MERCEDES I LA RÀDIO MUNICIPAL

Llegeixo, i em quedo perplex, que el passat divendres es van produïr un seguit de fets violents a la sortida del NOSE. Jo no hi era, però no tinc cap problema, ni element per dubtar del que m’expliquen i el que llegeixo. També llegeixo que l’Ajuntament, en boca de l’Alcalde, del Regidor de Governació, i del Cap de la Policia, no en tenien coneixement de l’actuació portada a terme per els Mossos. Naturalment soc de l’opinió que aquests incidents, si son tal i com diuen, son molt greus i que l’Ajuntament i els afectats haurien de prendre les accions pertinents per aclarir els fets, amb la màxima urgència possible. Des d’ací la meva solidaritat amb els joves que van patir l’acció.

Un altre qüestió. En aquest mateix blog, i en el meu anterior escrit, s’ha creat una polèmica sobre un Mercedes (cotxe, es clar) que sembla que era o és, propietat de l’Ajuntament. Senzillament, no en tinc ni idea de què va tot això. Per tant penso que no estaria malament que algú expliques de què s’està parlant.

I per últim la Ràdio. Calmats els ànims d’uns quants, dir que :

Abans que res, felicitar a l’ex-director Albert Bonet, pel seu treball i esforç per endegar la emissora municipal. Ningú com ell, i ho dic per experiència, sap com és de difícil posar en marxa una infraestructura que sigui capaç de complir amb les expectatives d’aquells que han dipositat la seva confiança en un. Uns poden dir que era una bona ràdio, altres pensaran el contrari, però tothom ha de reconèixer el mèrit de l’Albert per fer una ràdio moderna, i que s’integrés plenament a les singularitats de Torredembarra.

Dit aixó donar la benvinguda al nou Director Joan Enric Vidal, i dir-li que no pari amb el seu empeny de fer una emissora millor, més oberta, més dinàmica, sense exclusions i amb l’esperit obert que m’ha demostrat fins ara. Ell, com a professional del mon de la comunicació, sap el que cal fer per tenir una programació a l’alçada del que es mereix La Torre i els seus habitants.

En seguirem parlant

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi tu què estàs tant aprop del govern, ens pots explicar d'on sortiràn els 40.000€ què falten al pressupost de Cultura?

resnoesmesqui ha dit...

Amic anònim, no en tinc ni idea.

La meva "proximitat" al govern no ámb dona dret a ser considerat diferent a qualsevol altra ciutadà. Et recomano visitis el blog de la Sra. Rosa M. Guasch, actual regidora de Cultura, i li fas aquesta mateixa pregunta. No tinguis pas por, es una dona normal i no mossega.

l'enllaç ho trobaràs en aquest mateix blog i amb molts d'altres del mon torrenc.

Salut

Anònim ha dit...

De normal, res de res.

Anònim ha dit...

Que noi ua estas aplanan el cami per entrar de ple a la Radio i acabar com has acabat en las emisores de radio que has estat???.

Una altre cosa, lo del Mercedes no ho esser, pero lo del Juan Perez que tanca el seu cocheparticular al magatzem de la Brigada i esta tot el dia de passeig amb el cohe de la brigada i que el gasoil que gasta el pagem entre tots el vilatans???

Anònim ha dit...

explicanos tu como termino Jordi en las demas radios. Solo tiras mierda y nunca dices nada.

Felicidades Jordi por tu programa, me gusto mucho y hay mucha gente que te escucha. Enorabuena.

Alberto

Anònim ha dit...

Señor Solé: Es patético oirle y una vergüenza, que el concejal de gobernación, permita que salga ud. en la radio.

Salut

Anònim ha dit...

Hola jordi:

Denoto ciertos retoques fascistas en el ultimo comentario.


A mi me encanta tus programas. No dejes de hacerlo

Ah, y al conjal de gobernación que no os toque, ahora la radio vale la pena.


Un amigo

Anònim ha dit...

No se olvide usted que el concejal de gobernacion, es el que ha cambiado la radio, e imagino que hará los cambios que crea oportunos, de momento con el cambio se ha salido ganando, aunque hay programas que dejan que desear.

Anònim ha dit...

Una pregunta Sr. Sole,

Vd. que es afin al equipo de Gobierno y en especial a nestro regidor de Serveis, me podria informar porque han quitado los bancos de la plaça de la Font???

Donde se sentará la gete mayor???,
no será que la panderia MAES quiere poner mesas y sillas para explotar más la panaderia???

Salut,

resnoesmesqui ha dit...

Com que sòc "afin" al govern, he aconsseguit, sota mà (psssss) el telèfon de l'Ajuntament: 977 640 025, desprès nomès cal demanar per la Regidoria de Serveis i preguntar:

Donde se sentará la gete mayor???,
no será que la panderia MAES quiere poner mesas y sillas para explotar más la panaderia???

Però no ho digui a ningú, nomès ho sabem els "afins" al Govern

Espero li hagi estat útil

Jordi Solé

Anònim ha dit...

Jordi:

Ahí has estado genial


JAJAJAJAJAJAJAJAJA !!!!!!!!!!!

Powered By Blogger