divendres, 29 de gener del 2010

I PREMI SOLÉ TURA per documentals de nova creació a l’entorn de les malalties d’Alzheimer, Parkinson, i altres patologies neurodegeneratives associade

El passat mes de setembre vam presentar les bases del premi Solé Tura, impulsat per la fundació Uszheimer, l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, per a estimular la producció de documentals que abordin la temàtica de les malalties neurodegeneratives. Volem que aquest premi, dirigit a creadors audiovisuals, serveixi per entendre i per sensibilitzar alhora al voltant de la complexitat i la dificultat que comporten aquestes malalties, tant en la vessant científica com en la personal.
Lles bases són flexibles per tal d’obrir el premi a propostes diverses en els continguts i en la manera de presentar-los. Volem oferir als creadors audiovisuals la possibilitat de mostrar el seu talent, donant visibilitat al seu treball i un ajut econòmic per al treball guanyador, que s’anirà incrementant en els anys vinents segons es vagi consolidant aquest guardó.
Els creadors audiovisuals tenen una eina poderosíssima. Val la pena fer-la servir. No dubto que Jordi Solé Tura li hagués agradat saber que la seva lluita contra la malaltia va servir per impulsar-ne d’altres.

Si esteu interessats no dubteu en demanar-me les bases d’aquest premi, amb molt de gust us les faré arribar.
Powered By Blogger