dimarts, 26 de gener del 2010

UN CENSOR EN EL MON DELS BLOGS


Una mostra de l'humor de EL FANTASMA DEL CASTILLO, publicat en el seu blog anomenat : UN POBLE MÀGIC? a : http://torredembarra.blogspot.com/
Una nova moda s’ha instaurat en el mon blocaire de Torredembarra: el boicot directa, inapel·lable, groller i, per suposat, informatitzat. I, quina millor manera de boicotejar què censurar allò que no agrada, allò que no és vol escoltar o llegir?. Dons bé, ja la tenim ací.

El bloc de El Fantasma del Castell, aquell que jo anomeno “el destraler” de polítics virtuosos i falsos, ha estat censurat per un energumen que creu que boicotejant un vídeo, aconseguirà fer-lo callar i, si més no, evitar que la gent vegi una caricatura burlesca i humorística d’uns polítics locals que alguns, diuen, estan exposats a la crítica pel senzill fet de ser gent pública.

En Fantasma, no s’ha caracteritzat mai per casar-se amb uns o altres. Uns diuen que és de l’Agrupació, altres diuen que és del PP, altres han dit que és seguidor d’en Sunyé... fins i tot hi gent que el considera franquista, no per que ho sigui, sinó per què avui no hi por haver-hi cap desqualificatiu pitjor. Però la veritat és que tots han rebut les seves ocurrències, els seus acudits i la seva mala llet (a voltes agra, a voltés digne, a voltes necessària, a voltes graciosa, a voltes.... –vostès mateixos-)

Sigui com sigui, la meva solidaritat amb el Fantasma i espero que no calgui, però si fos necessari, obro el meu blog per publicar allò que no els hi agrada a uns quants i que fascina i meravella a la gran majoria dels que realment estimen Torredembarra, la llibertat i la tolerància.

1 comentari:

rafael ha dit...

Jordi.. soy como el Messi...un toca pelotas.
besito multiples para 3

Powered By Blogger