dimecres, 16 de juliol del 2008

LA MEVA MANDARINA (per mantenir el debat amb en Fancesc Mercader)

Hola Francesc:

M'agrada 't això de la mandarina (el meu sentit d'humor no té fronteres), però convindràs amb mi que qualsevol posició té una reflexió que és pot o no apropar a l'original, per tant la meva mandarina em diu que el que realment estàs proposant es fer un govern que acontenti a les bases del partit i no a la ciutadania en general.

Té raó l'amic Fantasma quan diu que el millor seria que ens assentem i en parlem, però bé, ja saps què ho podem fer quan vulguis. Dius, no sé si amb la mandarina o amb el cor, que un ara no és donen les condicions per un govern de concentració, però no m'expliques els motius. Segurament els que em diràs seran exclusivament polítics, en tal cas tens raó, però no son efectius. Suposa per uns moments que deixéssim de banda els eufemismes i miréssim cap enrere i féssim una proposta d'allò que en el seu dia es va anomenar COMPROMIS HISTÒRIC, a petita escala es clar. Quins serien els objectius bàsics per estar d'acord tots plegats per tirar-ho endavant a Torredembarra?. L'avenç de la ciutat o l'avenç de les posicions partidistes?. En el primer cas seria estupend i profitós,en el segon seria un desastre. Ara bé, si fóssim capaços, i perdó per l'expressió d'una punyetera vegada posar per endavant l'avenç de la ciutat i ens deixem, perdó altre cop, d'hostíes, no creus que seria possible aquest raonament que tant ens agrada a tu i a mi?.


Té raó, un altre cop, l'amic Fantasma quan diu que el poble està fart dels polítics, i té raó pel senzill fet que 17 persones no son capaços de seure i dir: Senyors el que val es Torredembarra, parlem dels projectes, parlem de l'organització.

No fa pas gaire ens vam reunir amb ERC i les sensacions que vaig tenir van ser molt bones, però aquesta reunió va trigar un any en produir-se, i va servir fer per veure a uns i als altres què ningú es el dimoni, vam veure que si volem podem posar-nos d'acord en qüestions fonamentals i que, si volem, som capaços de dir-nos les coses sense que ningú se senti ni humiliat ni depreciat ni fora de lloc. Aquesta reunió amb ERC, no la hem tinguda mai amb ABG, malgrat que nosaltres, i jo personalment l'he demanat en diferents ocasions. Perquè no s'ha fet?. Dons no ho sé. Potser, només potser, si la féssim diríem: ostres, entendre'ns és possible, i a continuació ens diríem: i per què no?. En definitiva, la meva mandarina, em diu que tot es possible si existeix la voluntat de fer-ho. Per part meva no quedarà, t'ho ben assegure-ho.


Per cert: genial de trabucaire..Una abraçada.

Jordi Solé

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi, sembla mentida que no entenguis o no vulguis entendre el perque ningú vol parlar amb vosaltres.

Sembla que caiguis de la figuera, se que es dur pero es la pura realitat i el motiu es per tots ben coneguts.

Salut,

Anònim ha dit...

A l'anonim obsessionat: No em sembla malament servir-te de teràpia, però de tant en tant podríes dir quelcom de diferent. No per res, sino per veura que ets capaç d'escriure alguna altre cosa com per exemple: Encara que es reuneixin amb vosaltres, la veritat es que no es posible cap relació....Veus, dius el mateix però de forma diferent. Es només una idea per no cansar als lectors, però tu mateix, ets lliure de fer, dir i escriure el que et faci més feliç.

Una salutació molt cordial

rafael ha dit...

Mi querido Jordi...a cabezon no te gana nadie..ni ¡yo!..te lo cuento o te lo explico??. ¿ Cuantas veces, te he dicho yo, que mejor solos que mal acompañados ? Tu vision natural de como son las cosas y tu respeto hacia todo tipo de ideas, junto tu predisposicion a tener acuerdos, teniendo como algo prioritario nuestro pueblo y sabiendo que en politica municipalista...todo es posible, si se pone empeño y buena voluntad...Todo esto.. se va al garete, cuando de por medio hay personas negociando, cerrados de mente y obtusos de nacimiento y ademas muy democratas para sus cosas y muy intolerantes para los demas; Estos creen, que el sol sale, solo para ellos; Que sus treinta votos son mas puros y mas validos, que los mil de otros. Les gusta darle alfalfa al gato y pate al caballo y aun piensa que es lo normal y natural. No pierdas el tiempo, querido Jordi...ni te andes con tantos respetos, porque ellos se rien de ti, de mi y hasta de su abuela; Y mucho menos les andes detras.
Existen personas, que cuando conocen su inferioridad, recelan y desconfian..no solo eso, si no que ademas cojen miedo y se montan unas pajaras, que hasta se las creen. Como ejemplo leia el otro dia, que a las mujeres muy inteligentes, no le salian novios, porque los "hombres" no soportan sentirse inferiores...que ¡cobardes!..ya se, ya se..que esto no tiene para nada que ver, con lo que en principio, te comentaba...pero ¡vete a saber! hoy dia hay tantas cosas raras y tantos meon de zapatos...¡A saber!..??...Por cierto..que nano mas ¡guapo! tienes, este sera un peligro, para las mozas del pueblo; Ahora es pequeño, pero ya veras ya. Bueno Jordi, te dejo, que voy a comer y me esperan por casa...haber si nos vemos y te presento a mi Nikon D- 80 nueva..es una ¡caña!, solo le falta el peso de las antiguas, para arrearle un camarazo a alguien en la chichonera. besitos y olvidate que para este tiempo a los cafes, con o sin leche y dos cubitos de hielo, estan de coña

Francesc Mercadé ha dit...

Quan jo dic que et patina la mandarina, va de debò. No sé per a què t'entestes a posar més torna que pa. Si l'interés que tenim no és el bé de la ciutadania en general, ja em diràs quin és. Si no el saps et puc fer arribar un extracte del nostre programa.
Jo sóc partidari de les solucions consensuades, dels apropaments, i fins i tot del famós govern de concentració. Un dels ingredients que caldrien per a fer aquesta ollada seria el "compromesso storico" com molt bé apuntes. Però insisteixo ara calen més que paraules, fets. Cal que PSC i CiU s'acostin. Encara que només sigui per a portar l'ajuntament a "boxes" (de cursa automobilística). Després ja farem les curses en les condicions pactades. El que no podem és seguir com ara que en tenim un a cada revolt, i des de tribuna no s'albira el què està passant, potser perque no passa res. Per cert la paraula mai no m'acava d'agradar, quan vàrem parlar fa un temps tú i jo, ho situaria en un intercanvi ADT-ABG.
Per cert també estic d'acord amb la teva apreciació de les coses possibles.

Anònim ha dit...

En la Torre se venderían chichoneras de talla SUPER como rosquillas!!!! para los políticos de mentalidad tan abierta, hasta las podrían usar de parasoles para ir a la playa....

Anònim ha dit...

A Gerard Ciuró (el seu blog esta censurat)

"Ironies a banda",.
Si no recordo malament va ser tu
el que ironies a banda
vas deixar al PSC, amb el cul a l'aire.

Seras hipocrita demanes que els altres que facin el que tu no es estat capaç de fer.
Tot i que ets el més guapo, el més treballador, el més bona persona, el que te millor discurs que encandila a la ciutadenia etc. "Ironies a banda",.
Et un frau Gerard!!!.

rafael ha dit...

Para mi querido Mercade y de buen rollo...Mi amigo Mercade es como aquel gitano que esta vendiendo bragas en el mercadillo y grita a bocinazo limpio...¡¡Nena!! Tengo bragas de tirachinas...rojas, verdes y amarillas...¡¡venga guapa!!, que se me terminan.. Y cuando se acerca una a comprarle, le dice, que solo le quedan azules y de talla muy pequeña. Ejjjque mi amigo Mercade vende bien a priori...como el gitano, a bocinazo limpio, pero a la hora de la verdad, solo puede ofrecernos bragas azules.. y resulta, que de estas no queremos.
Yo siempre digo: De las tuyas a las mias... existe mucha diferencia..y que para acortar estas diferencias, se tiene que tener un amplio abanico de bragas de colores, en el puesto de venta.
Tambien es importante tener tallas suficiente. Existen culos pequeños, culos medianos y culos enormes..No solamente de un color y una talla, se tiene que tener un puesto, de venta de bragas. besitos en la chichonera de Mercade...y no te enfades, que te lo tomas todo muy mal...ultimamente.

Powered By Blogger