divendres, 19 de desembre del 2008

LA MOCIÓ D'ERC

No sé molt bé quina era la intenció de fons de la moció presentada per ERC que, en caràcter d’urgència, es va presentar ahir al Ple de l’Ajuntament de Torredembarra, a on és pretenia la destitució de les funcions atorgades per l’Alcalde com a Regidora d’Urbanisme a Mª Dolors Tosa (l’AGRUPACIÓ). Moció que va ser rebutjada per nou vots en contra , o sia per majoria que ara no els hi agrada als d’ERC i que van classificar com “majoria aplastant”. COM SI ELLS NO HAGUESSIN ESTAT EN MAJORIA MAI !!!.


Qui dels que ahir ocupaven places de regidors i amb dos dits de front no creu que Mª Dolors Toda es una bona regidora d’urbanisme?. Estic segur que ni ells (ERC)s’ho creuen. A què juguen: a gastar, a provocar, altres tipus d’interessos (fins i tot de caire urbanístic?) no ho sé pas, però políticament parlant ERC ha caigut amb un, per a mi, greu error. L’error de voler erigir-se com el salvador de la “pàtria” i llençar les seves urpes en contra d’allò que ells consideren el dimoni.

De fet només es un acte sense sentit i de cara a la galeria. Si el que volien era fer trontollar l’equip de govern, l’efecte ha estat tot el contrari. Han sortir més reforçats davant de la il•lògica i del “harakiri” polític d’ERC. Sí el que creien era que tots els grups de l’oposició saltarien de joia i farien front comú i que els recolzarien a l’hora de fer fora a la Regidora, anaven equivocats, ja que dubto molt que s’hagués aconseguit un cop escoltada la única intervenció per part d’un partit que no esta al govern, que les "bones" intencions d'ERC haguessin arribat a bon port.

Per molt que volguessin disfressar la moció com un acte de bones intencions i pel bé de La Torre, la realitat es que ho han fet per interès polític i personal. Polític per acontentar a una part del seu electoral, que mai a cregut amb la necessitat de partits independents; i personal per la mania persecutòria que sempre han tingut vers la Regidora en qüestió i per la necessitat de netejar la imatge d’un líder desgastat i fora de temps i de lloc, i que cada dia que pasa va perdent recolzament intern i extern. Un intent de desmarcar-se del seny i fer un acte “espectacular” i populista que segur (ja ens ho han anunciat),seguiran amb un campanya dura a modus de papers.

Ells han escollit el camí de la confrontació amb l’absurd com a bandera. El Govern ha decidit la coherència i el treball.

Caldria què, seriosa i humilment, ERC fes un acte d'autocrítica dels seus darrers anys, veure per on anat els seus errors i fer una política de propostes i d’idees que realment tinguin sentit i serveixin als interessos generals de La Torre. El demes es fum. Fum i més fum.

Ells sabran

10 comentaris:

Anònim ha dit...

jo crec que t'equivoques profundament.

1. Esquerra està en ple dret de presentar una moció d'aquestes, t'agradi o no.´

2. És evident que és com a mínim curiós que l'ajuntament hagi de pagar gairebe 400.000 euros a la regidora d'urbanisme, oi?

3. Perquè maria dolors toda no pot exercir una altra regidoria que la que té interessos particulars?

4 perquè quan un partit presenta una moció contra un membre de l'equip de govern ja busca la confrontació i s'ha d'anar a per ells?

5. Si realment era una bajanada, perquè no es va discutir en el ple?

6. qui ets tu per dir que era una bajanada?

7 perquè sembla que els dos regidors d'esquerra no valen una merda i no representen a ningú?

8 perquè quan esquerra no feia res se la titllava de partit estancat i ara que es mou, treu el torrenc i presenta la moció ho fa per donar la nota?

Una mica de respecte home, que simplement es tractava de votar... si tant rajeu és que potser teniu una mica de por... temps al temps, jordi, temps al temps

Anònim ha dit...

per cert, el que hagi de fer esquerra ( que em consta que ja estan canviant moltes coses) ja ho faran. Tu preocupa't de formar part d'un partit amb la cap de llista que tens...

i com dius tu, fum, fum, fum...

( a veure si ho publiques

Tertulià ha dit...

Arribats en aquestes dades nadalanques desitjo a tu, Jordi i familia, un Bon Nadal i un Any Nou ple de salut, felicitat i nous projectes i il.lusions.

DÉU INFANT VORA LA MAR ...
Déu infant baixat del cel
vora el mar enguany naixia.
Al voltant no s' ou cap bel
ni encén foc la pastoria.
De la cala, els pescadors
pujaran a l' establia.
Tot té gust de salabrors
en la nit que sembla dia.
Esperant el mariner,
entre el cel i l' aigua blava,
el pessebre és a recer
d' un penyal de costa Brava.
Vers el plàcid horitzó
somniós l' esguard s' alluya;
i Betlem té la dolçor
de la santa Catalunya.
Miquel Ferrà
BON NADAL i un MILLOR ANY NOU !

resnoesmesqui ha dit...

Bon Nadal amic Tertulià, també per els teus familiars i a tota la gent que t'envolta.

Al primer anònim:
Tinc tant dret com vosté a opinar d'alló que JO vulgui opinar, dir el que JO vulgui dir i fer el que JO volgui fer...ah i sense cap mena de por, que el franquisme ja ha desaparegut...ho sabía vosté?

resnoesmesqui ha dit...

Què vols dir a veure si ho publiques?

Creus que tots som com vosaltres?

Anònim ha dit...

Os duelen las verdades.

Adelante Jordi duro con esos demagogos

Anònim ha dit...

En ERC lo que está cambiando es que día son peores

Anònim ha dit...

Com pots veure, amic Jordi, estan plens d'arguments.

Magnífic escrit.

Felicitats i Bon Any

Ramón

Anònim ha dit...

Els d'ERC van impedir en el seu vot una moció en contra de Muntanyans II.

D'aixó no s'enrecorden, oi?

Fariseus !!!

Anònim ha dit...

El que pregunta quin dret té el Solé de dir el que diu, s'hauria de fer mirar.

Tots som lliures d'expresar alló que creiem i volem i més si s'opina sobre un fet o persona publica i reconeguda per tots.

Mal favor a fet aquesta persona als seus, imagino, companys d'ERC, volen fer callar a una veu critica i a una persona respectuòsa i clara com en Solé.

Si aquest es el tarannà dels d'equerra millor que entrin molts soles a la política. Ell al menys ha demostrat ser capaç d'aglutinar i de "razonar", cosa que pel que llegueixo, els hi falta a uns quants.

Gràcies Solé pels teus escrits i malgrat que a vegades no estic d'acord amb ells, si que crec que ens ajuda a tots a pensar i a reflexionar.

Una abraçada i bon nadal per tots.

Powered By Blogger