diumenge, 28 de novembre del 2010

UNA SETMANA IMPORTANT

Aquesta serà una setmana important: Televisió de Catalunya estarà a La Torre durant tota la setmana, tindrem un barça-madrid que petarà els nervis a més d’un i que penso “patir “ des de la Penya Barcelonista del nostre poble; tindrem possiblement un nou Govern de caire conservador i tradicional, i per rematar tot plegat, dimarts un Ple al nostre Ajuntament que farà que més d’un (i d’una) surti amb els nervis a flor de pell.

En quan a TV3, ja sabeu, demà dilluns des de la Plaça de les Monges (dita també Joaquim Boronat, la de “las palomas”...), desprès des dels estudis de la televisió a Barcelona. Una setmana amb nosaltres, bona manera de promocionar el poble, una bona manera de donar a conèixer el nostre tarannà, la nostra manera de fer i de ser. Per començar, dilluns esperen rebre molts culers ja que hi haurà una tertúlia entre culers i madridistes. No serà un combat, però pot resultar interessant.

El que potser si serà un combat serà el partit. Poques coses a dir que no s’hagin dit. Que si el partit del segle, que si Ronaldo, que si en Mourinho, en Guardiola, en Messi, que si patim i patam. Portem ja tant de temps parlant d’aquest partit que, a voltes, ens oblidem que tot plegat és un joc, un partit de futbol, però, ostres !!!, com deia en Vázquez Montalbán, els guerrers, els actuals gladiadors, sortiran a la sorra a “deixar-se la pell”. Nosaltres ens deixarem els nervis i, per tant, uns quants dies o mesos de vida per un absurd anomenat futbol. Permeteu-me dir un palpit: 3-1 pel Barça, i que sant Pep ens ajudi.

Tot sembla indicar que tindrem la sort que en Carmen de Mairena no governarà el nostre país. És dons una bona notícia, no creieu?.

I per acabar el Ple del dimarts. De nou al migdia. De nou Regidors emprenyats, altres desorientats, altres que volen pujar al carro, altres que riuen i altres que bramen. Sembla que ara demanarem 5 mil.lions d’euros per diferents projectes i tapar forats. No sé quins son els números reals, no sé exactament a on aniran a parar els diners (si s’aprova la proposta), nomes sé el que diuen diferents blogs. Insuficient per fer una valoració amb criteri. Nomes sé que hi han moviments que poden agafar camins ben diferents i tindrà repercussió en el Govern per be o per mal.

Ja veieu, una setmana important

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. Sole, ahir vaig passar a les 21.30 aporx. per la seu de CIU i estavan delebrant la gran victoria de les elecccions al Parlament de Catalunya. I sorpresa i havia el Regidor Juan Perez en plena celebracio, es normal???????? Ah tambe hi estava el Regidor del PP

Anònim ha dit...

Recorda que sou responsables igual que la resta d'aquets desgovern.
O a veces, si, o a veces, no!!!
No t'expolsis les puces, que no som tontos.
Aqui hi han molts diners en joc i ja saps tu, que on hi ha la pela, s'aguanta tot i més.

resnoesmesqui ha dit...

Al primer anònim:

Clar que pot ser normal. La cordialitat no està contra els pensaments. Dir tambè que en Juan és ben lliure de fer el que cregui oportú. Personalment tambè falicito i aixì ho he fet avui, a CiU per la seva victòria.

Al segon anònim:
comparteixo una part del seu escrit, és evident que tenim responsabilitats: en el bo i el dolent.
Intentarem millorar.

Hi ha vegades que no estem d'acord i crec que dir-ho no fa cap mal, car el contràri ajuda a debatre i a millorar, si més no, aquesta és la meva intenció.

Gràcies a tots per escriure.

sempre endavant

Anònim ha dit...

Sr. Sole, tiene Vd. algo que decir a lo publicado por el Fantasma en su blog relacionado con del Sr. Juan Perez????.

Sea claro y no eche balones fuera cuando son temas que le incumben a su Agrupacion.

Salut,

resnoesmesqui ha dit...

Clarament, tal i com demana el darrer anònim:

No tinc res a dir, només que em sembla molt bé l'opinió del sr. fantasma, malgrat no estigui d'acord.

Powered By Blogger